News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό pakos31 » 29 Αύγ 2014, 20:10

εχεις δικιο,πλεον στα exclusives κλεινω προς ps4..αν κ εχω παρει 2 κονσολες 360 τα τελευταια 6 χρονια,καταλαβα οτι εχασα αρκετα σημαντικα παιχνιδια οπως uncharter,the last of us..ασε που τα βιντεο κλαμπ εχουν σιγουρα πιο πολλα παιχνιδια ps3 και απο δω κ περα ps4 για να νοικιασεις και να παιξεις,ενω στο 360 δεν υπηρχε τοση ποικιλια...σκεφτομουν για ενα ps3 πρωτα να παιξω οτι δεν εχω παιξει αλλα νομιζω οτι αξιζει η επενδυση απευθειας στο 4
pakos31

Δημοσιευσεις : 9

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 29 Αύγ 2014, 20:38

Μετά το Last Of Us να περιμένεις και την τριλογία Uncharted σε επανέκδοση απλά θα βγει λίγο πριν το 4. Για Ascension δεν ξέρω τι θα κάνουν αλλά το ΙΙΙ είναι όντως κρίμα που το έχασες.Το HR το βλέπεις και σε youtube. Απλά αν παίζεις RPGs, ναι έχασες πολλά games.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό tak96 » 30 Αύγ 2014, 13:13

Πιστευεται οτι τα κομματια ps4(μαυρο) πακετο με destiny στα 400ευρω θα φυγουν ολα με τις προπαραγγελιες ;...δηλαδη αμα παω να το παρω τις πρωτες μερες της προσφορας θα βρω;
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό pakos31 » 30 Αύγ 2014, 14:08

τουλαχιστον σε κωτσωβωλο εινι αρκετες μερες η προσφορα κ λεει μεχρι 31/8,δλδ θεωριτικα απο δευτερα δεν θα υπαρχει..αλλα πιστευω να μεινουν κομματια ωστε να κρατησει καποιες μερες και τον σεπτεμβρη
pakos31

Δημοσιευσεις : 9

Δημοσίευσηαπό tak96 » 30 Αύγ 2014, 14:20

στο πλαισιο λεει οτι η προσφορα ισχυει απο 9-23 σεπτεμβρη...απο οτι ειδα το φερνουν αρκετα καταστηματα οποτε πιστευω θα βρω
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό xristostsaou » 01 Σεπ 2014, 14:04

Fainetai arketa dunato bundle gia n antagonistei tou xbox one me forza kai Fifa 15
xristostsaou

Δημοσιευσεις : 35

Δημοσίευσηαπό Alex45 » 01 Σεπ 2014, 14:11

tak96 έγραψε:στο πλαισιο λεει οτι η προσφορα ισχυει απο 9-23 σεπτεμβρη...απο οτι ειδα το φερνουν αρκετα καταστηματα οποτε πιστευω θα βρω

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα από την στιγμή που την προσφορά την έχουν και άλλα καταστήματα.
Άβαταρ μέλους
Alex45

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό gamer » 05 Σεπ 2014, 18:38

Παδια, θελω να ρωτησω αν καποια πραγματα που κανει το PS3 μπορει να το κανει και το PS4 (δεν ειναι αυτο που σκεφτεστε)

Στο PS3, εχω 2 λογαριασμους (διαφορετικα PSN accounts)..Οταν αγοραζω απο το ενα λογαρ., μπορω μετα να το κατεβασω και στο δευτερο..Eπεξηγουμε..πχ, στο Ghosts εχω αγορασμενο ενα DLC απο τον ενα λογαριασμο, και μπορω να το κατεβασω και στο δευτερο (χωρις να πληρωσω).Στο PS4 γινεται κατι αναλογο?

Μπορω να παιζω ενα παιχνιδι σε 2 διαφορετικους λογαριασμους?

(Μπορει να φανουν ανοητα αυτα που ρωταω, αλλα θελω να ξερω τι αγοραζω!)
Άβαταρ μέλους
gamer

Δημοσιευσεις : 59

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 05 Σεπ 2014, 18:48

Γίνεται αλλά η όλη διαδικασία είναι λίγο μπερδεμένη. Πρέπει να κάνει activate στο άλλο προφίλ για να το παίξεις. Ψάξε και λίγο το youtube, λογικά θα έχει κάποιο βίντεο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 07 Σεπ 2014, 19:57

Το headset με το οποιο ερχεται το ps4,μπορει να λειτουργησει οπως λειτουργουν καποια ακουστικα οπου δηλαδη ο ηχος βγαινει μονο απο εκει και οχι απο την τηλεοραση πχ για οταν θα παιζω βραδυ και δε θα θελω να κανω φασαρια?
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB