Ευκαιρίες και προσφορές!

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό zontobolo » 08 Μαρ 2013, 18:32

Επειδή βλέπω πολλά παράπονα για το zavvi, η γνώμη μου είναι ότι αν δε βιάζεσαι οι τιμές είναι πολύ καλές. Εγώ τσίμπησα το mass effect 2 για xbox360 με 12,5€. Έκανε περίπου 1 μήνα να έρθει αλλά με τέτοια τιμή δε με χάλασε.
Άβαταρ μέλους
zontobolo

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό game over » 08 Μαρ 2013, 20:03

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 08 Μαρ 2013, 20:05

Εκεί στα εξωτερικά, τα ναρκωτικά πρέπει να είναι πολύ φθηνά.... :?
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 09 Μαρ 2013, 01:43

Ευχαριστώ παιδιά θα πάρω κάτι φθηνό για δοκιμή. Τελικά το zavvi απογοητεύει. 2 εβδομάδες σχεδόν και ακόμα να έρθει αλλά εντάξει 13Ε έδωσα οπότε δεν μετανιώνω.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 09 Μαρ 2013, 01:46

nfs_maniac έγραψε:Εκεί στα εξωτερικά, τα ναρκωτικά πρέπει να είναι πολύ φθηνά.... :?

Κλαίω!!! :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό majorfox » 09 Μαρ 2013, 02:26

72 να ειναι οι ωρες του.
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

Δημοσίευσηαπό Shepard » 09 Μαρ 2013, 10:26

Τρεχουμε τωρα... :D

http://store.steampowered.com/app/204100/
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 09 Μαρ 2013, 16:02

Βρε παιδιά πραγματικά να πάνε να πνιγούν εκεί στο zavvi. Παρήγγειλα την True Despair Edtion μαζί με tracking και ήταν και pre order. Από την Πέμπτη στο tracking site βλέπω συνέχεια αυτό "Your order is in transit to the export hub. An update should be available in 24 hours." Θα με πεθάνουν. Να το χωνέψω ότι θα αργήσει, αλλά εδώ καλά καλά δεν το έστειλαν και παίζει να έχει χαθεί... Για όνομα του Θεού... Αν δεν έχει αλλάξει μέχρι την Τρίτη θα τους στείλω μήνυμα.

Τώρα που κοίταζα τις προηγούμενες σελίδες... Καλά είμαστε σοβαροί; Στέλνουν επιστολή στο σπίτι; Και πότε έρχεται; Μετά από μήνα; Δεν ξέρω γιατί χάλασε έτσι το zavvi, αλλά όποτε σου στέλνουν ένα πακέτο τα μαγαζία του εξωτερικού σε ένα αεροπλάνο δεν τα βάζουν; Τι γίνεται και χάνονται...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό ichigo13 » 09 Μαρ 2013, 16:56

Εμένα μου απάντησαν σήμερα στο μνμα που τους είχα στείλει για το Soul Calibour 5 και μου ζήτησαν συγνώμη και είπαν ότι θα μου το ξαναστείλουν.Για να δουμε :P
Άβαταρ μέλους
ichigo13

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 09 Μαρ 2013, 17:07

Scott_Pilgrim έγραψε:Βρε παιδιά πραγματικά να πάνε να πνιγούν εκεί στο zavvi. Παρήγγειλα την True Despair Edtion μαζί με tracking και ήταν και pre order. Από την Πέμπτη στο tracking site βλέπω συνέχεια αυτό "Your order is in transit to the export hub. An update should be available in 24 hours." Θα με πεθάνουν. Να το χωνέψω ότι θα αργήσει, αλλά εδώ καλά καλά δεν το έστειλαν και παίζει να έχει χαθεί... Για όνομα του Θεού... Αν δεν έχει αλλάξει μέχρι την Τρίτη θα τους στείλω μήνυμα.

Τώρα που κοίταζα τις προηγούμενες σελίδες... Καλά είμαστε σοβαροί; Στέλνουν επιστολή στο σπίτι; Και πότε έρχεται; Μετά από μήνα; Δεν ξέρω γιατί χάλασε έτσι το zavvi, αλλά όποτε σου στέλνουν ένα πακέτο τα μαγαζία του εξωτερικού σε ένα αεροπλάνο δεν τα βάζουν; Τι γίνεται και χάνονται...

Δεν σου ερχεται επιστολή βρε :P Μέσω mail σου στέλνουν μια φορμα. Εσύ πρέπει να την εκτυπώσεις (....) να την υπογράψεις (....) και αφού επιλέξεις τι θες (να το στείλουν ξανά, η refund), πρέπει να την στείλεις ή μέσω mail, ή σε fax (όπως έκανα εγώ)

Πάντως γενικά νομίζω οτι παίζει λαμογιά με το stock τους... έχω παραγγείλει πολλές φορές τίτλους με αποστολή σε 24 ώρες, και μου στέλνουν οτι δεν το έχουν διαθέσιμο, και μιλάω για "συμπτώσεις" 2-3 φορές... Και περιμένεις...Και η μαγκιά? ΔΕΝ σου έχουν κάνει αποστολή, αλλα σου εχουν ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ τα χρήματα, οπότε και δεν μπορείς ακυρώσεις την παραγγελία.... Respect....
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB