- Τώρα είναι 23 Ιούλ 2025, 00:35 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ευκαιρίες και προσφορές!
Ένα έπος σε μια επική τιμή ?
http://www.play.com/Games/PlayStation3/-/3724/2991/-/6068505/Marvel-Ultimate-Alliance-2/Product.html
BAN

http://www.play.com/Games/PlayStation3/-/3724/2991/-/6068505/Marvel-Ultimate-Alliance-2/Product.html
BAN

-
game over - Δημοσιευσεις : 1789
Βρε παιδιά πραγματικά να πάνε να πνιγούν εκεί στο zavvi. Παρήγγειλα την True Despair Edtion μαζί με tracking και ήταν και pre order. Από την Πέμπτη στο tracking site βλέπω συνέχεια αυτό "Your order is in transit to the export hub. An update should be available in 24 hours." Θα με πεθάνουν. Να το χωνέψω ότι θα αργήσει, αλλά εδώ καλά καλά δεν το έστειλαν και παίζει να έχει χαθεί... Για όνομα του Θεού... Αν δεν έχει αλλάξει μέχρι την Τρίτη θα τους στείλω μήνυμα.
Τώρα που κοίταζα τις προηγούμενες σελίδες... Καλά είμαστε σοβαροί; Στέλνουν επιστολή στο σπίτι; Και πότε έρχεται; Μετά από μήνα; Δεν ξέρω γιατί χάλασε έτσι το zavvi, αλλά όποτε σου στέλνουν ένα πακέτο τα μαγαζία του εξωτερικού σε ένα αεροπλάνο δεν τα βάζουν; Τι γίνεται και χάνονται...
Τώρα που κοίταζα τις προηγούμενες σελίδες... Καλά είμαστε σοβαροί; Στέλνουν επιστολή στο σπίτι; Και πότε έρχεται; Μετά από μήνα; Δεν ξέρω γιατί χάλασε έτσι το zavvi, αλλά όποτε σου στέλνουν ένα πακέτο τα μαγαζία του εξωτερικού σε ένα αεροπλάνο δεν τα βάζουν; Τι γίνεται και χάνονται...

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Scott_Pilgrim έγραψε:Βρε παιδιά πραγματικά να πάνε να πνιγούν εκεί στο zavvi. Παρήγγειλα την True Despair Edtion μαζί με tracking και ήταν και pre order. Από την Πέμπτη στο tracking site βλέπω συνέχεια αυτό "Your order is in transit to the export hub. An update should be available in 24 hours." Θα με πεθάνουν. Να το χωνέψω ότι θα αργήσει, αλλά εδώ καλά καλά δεν το έστειλαν και παίζει να έχει χαθεί... Για όνομα του Θεού... Αν δεν έχει αλλάξει μέχρι την Τρίτη θα τους στείλω μήνυμα.
Δεν σου ερχεται επιστολή βρε

Πάντως γενικά νομίζω οτι παίζει λαμογιά με το stock τους... έχω παραγγείλει πολλές φορές τίτλους με αποστολή σε 24 ώρες, και μου στέλνουν οτι δεν το έχουν διαθέσιμο, και μιλάω για "συμπτώσεις" 2-3 φορές... Και περιμένεις...Και η μαγκιά? ΔΕΝ σου έχουν κάνει αποστολή, αλλα σου εχουν ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ τα χρήματα, οπότε και δεν μπορείς ακυρώσεις την παραγγελία.... Respect....
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης