O Xur για αυτό το Σαββατοκυρίακο βρίσκεται στο Tower Hangar στο πίσω μέρος του lounge κάτω από τις σκάλες.Σήμερα δίνει το Dragon's Breath.
Αναλυτικά: http://www.idigitaltimes.com/destiny-xurs-location-items-and-exotic-upgrades-january-2-4-404167
Αισίως με το upgrade της πανοπλίας που θα κάνω σήμερα θα φτάσω level 30, άρα Γιάννη να με υπολογίζεις για raid Crota (αν δεν τύχει οτιδήποτε έκτακτο προηγουμένος!) και ας ελπίσουμε ότι δεν θα κάνουμε 3 ώρες!!
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 02:16 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Destiny
Από την τρίτη οι πρώτες φάσεις του crota δεν θα βγαίνουν με glitch. Επίσης βάλανε loot στην μάγισσα και θα ανεβάσουν και τα exotics του VoG:
Crota’s End – Updates
•The existing Pit treasure chest reward moved to killing Ir Yut, the Deathsinger. She has a chance to drop Exotic weapons and armor, class pieces, and Radiant materials.
•The Pit treasure chest will now contain Radiant Materials.
Pit Encounter
•Removed the physics impulse caused by exploding lanterns.
Bridge Encounter
•Players will now be required to cross the bridge in order to complete the bridge encounter.
•Players will now be required to wait for the bridge to be completed prior to crossing with the sword.
Deathsinger Encounter
•Fixed a rare case where the Shriekers would not spawn, preventing players from reaching the Deathsinger.
Crota Encounter
•Two Swordbearers will no longer spawn at the same time at the outset of the encounter.
•Crota will now recover from his kneeling state after a player quits.
•Fixed a bug that allowed players to remove the “Presence of Crota” using a Radiance Warlock’s Fireborn ability.
•Fixed a bug that made the Oversoul appear destroyed to some players in a Fireteam when it was actually still active.
Vault of Glass – Updates
•Exotic weapon drops in the Vault of Glass are now Level 32.
Crota’s End – Updates
•The existing Pit treasure chest reward moved to killing Ir Yut, the Deathsinger. She has a chance to drop Exotic weapons and armor, class pieces, and Radiant materials.
•The Pit treasure chest will now contain Radiant Materials.
Pit Encounter
•Removed the physics impulse caused by exploding lanterns.
Bridge Encounter
•Players will now be required to cross the bridge in order to complete the bridge encounter.
•Players will now be required to wait for the bridge to be completed prior to crossing with the sword.
Deathsinger Encounter
•Fixed a rare case where the Shriekers would not spawn, preventing players from reaching the Deathsinger.
Crota Encounter
•Two Swordbearers will no longer spawn at the same time at the outset of the encounter.
•Crota will now recover from his kneeling state after a player quits.
•Fixed a bug that allowed players to remove the “Presence of Crota” using a Radiance Warlock’s Fireborn ability.
•Fixed a bug that made the Oversoul appear destroyed to some players in a Fireteam when it was actually still active.
Vault of Glass – Updates
•Exotic weapon drops in the Vault of Glass are now Level 32.
-
GiannisP - Δημοσιευσεις : 455
Απλά γαμάτο update!
Είναι απείρως πιο ικανοποιητικό να βγάζεις τα raid με τον κανονικό τρόπο παρά με οποιοδήποτε glitch/cheat. Το γεγονός ότι μας έδωσαν ένα επιπλέον loot και ότι το VoG δίνει πλέον τα αναβαθμισμένα χρυσά το κάνει για μένα το καλύτερο update μετά από εκείνο που buffαρε τα exotics.
Είναι απείρως πιο ικανοποιητικό να βγάζεις τα raid με τον κανονικό τρόπο παρά με οποιοδήποτε glitch/cheat. Το γεγονός ότι μας έδωσαν ένα επιπλέον loot και ότι το VoG δίνει πλέον τα αναβαθμισμένα χρυσά το κάνει για μένα το καλύτερο update μετά από εκείνο που buffαρε τα exotics.
-
klonith - Δημοσιευσεις : 36
καλησπερα σε ολους εχω 3 χαρακτηρες 1 lv32 kai 2 lv31 οποιος θελει ας με κανει add για τα raids να πηγαινουμε παρεα το psn id ειναι captainjacko1234
- captainjacko1234
- Δημοσιευσεις : 1
Παιδιά έχω τις εξής απορίες. Είμαι Lvl 29 Hunter Και δεν έχω παίξει ποτέ σε raid (μόνο strikes). Το armor μου είναι αγορασμένο απο το tower (legendary & exotic)
- Φαντάζομαι οτι τα raid θα δίνουν καλύτερο armor από αυτό που αγόρασα. Σωστά; Ακόμα και Ο Atheon?
- Συμπαίχτες για το raid βρίσκουμε μόνο με προηγούμενη συνεννόηση, και όχι μέσα απο το game σωστά; Έχετε κάποιο εύκολο τρόπο να βρίσκετε κόσμο;
- Είμαι level 29 εδώ και καιρό κολλημένος. Τα μπλε engrams απο τα strike δεν δίνουν legendary gear (σε όλα τα strike έχω πάρει μόνο 1 φορά) οπότε μόνο με αγορά μπορώ να βρω. Τι προτείνετε;
Έχω το game se XBOX One (νομίζω οτι δεν έχει σχέση με τα παραπάνω απλά το αναφέρω)
- Φαντάζομαι οτι τα raid θα δίνουν καλύτερο armor από αυτό που αγόρασα. Σωστά; Ακόμα και Ο Atheon?
- Συμπαίχτες για το raid βρίσκουμε μόνο με προηγούμενη συνεννόηση, και όχι μέσα απο το game σωστά; Έχετε κάποιο εύκολο τρόπο να βρίσκετε κόσμο;
- Είμαι level 29 εδώ και καιρό κολλημένος. Τα μπλε engrams απο τα strike δεν δίνουν legendary gear (σε όλα τα strike έχω πάρει μόνο 1 φορά) οπότε μόνο με αγορά μπορώ να βρω. Τι προτείνετε;
Έχω το game se XBOX One (νομίζω οτι δεν έχει σχέση με τα παραπάνω απλά το αναφέρω)
- giopa62
- Δημοσιευσεις : 69
Θα σε βάλω σύντομα στην friend list για να έρχεσαι στα raids. Επειδή δεν υπάρχει ακόμη in-game clan list, καλό είναι να βάλεις και εσύ μερικά άτομα από την clan στην friend list σου για να συνεννοείστε όλοι καλύτερα.captainjacko1234 έγραψε:καλησπερα σε ολους εχω 3 χαρακτηρες 1 lv32 kai 2 lv31 οποιος θελει ας με κανει add για τα raids να πηγαινουμε παρεα το psn id ειναι captainjacko1234
Από το νέο Gear των vendor μπορείς να φτάσεις μέχρι lv31. Από το gear του Atheon μπορείς να φτάσεις μέχρι lv30, όμως το Vault of Glass έχει αρκετά exotics και άλλα όπλα που δεν πέφτουν αλλού. Από το Crota’s end φτάνεις μέχρι lv32 και ισχύει το ίδιο με το VoG για τα αποκλειστικά όπλα.giopa62 έγραψε:Παιδιά έχω τις εξής απορίες. Είμαι Lvl 29 Hunter Και δεν έχω παίξει ποτέ σε raid (μόνο strikes). Το armor μου είναι αγορασμένο απο το tower (legendary & exotic)
Στην clan έχουμε ορίσει δύο raid μέρες: Κάθε Τρίτη και Κυριακή στις 21:00. Χθες να φανταστείς βγάλαμε 3 εξάδες (18 άτομα δηλαδή) για το crota’s end. Δυστυχώς όμως, όλοι παίζουμε στο PS4. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι μόνο 2-3 άτομα από την clan που να παίζουν στα Xbox.
-
GiannisP - Δημοσιευσεις : 455
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης