ωπ:
http://www.gamespot.com/articles/destiny-character-progress-will-carry-forward-to-s/1100-6424083/
και:
http://www.gamespot.com/articles/destiny-could-add-official-vehicle-racing-mode-bun/1100-6424078/
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 11:40 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Destiny
Σχετικά με το πρώτο, πλέον δηλαδή μιλάμε για ξεχωριστό παιχνίδι. Αν ήταν ένα μεγάλο dlc στο ήδη υπάρχον δε θα συζητούσαμε καν περί μεταφοράς χαρακτήρα. Κρίμα. Δε ξέρω πως θα λειτουργήσει. Και με χαλάει απίστευτα η ιδέα ότι θα καταλήξει σε κάποια τριλογία όλο αυτό με διαφορετικούς ίσως σε αριθμό χρήστες σε κάθε μέρος. Γιατί εγώ πλέον δεν το βλέπω σαν το τιτανοτεραστιο παιχνίδι που μας λέγανε αλλά τρία ξεχωριστά παιχνίδια. Και μπορεί και να βγει και αληθινός και ο raysod τελικά σε κάποια που έλεγε, γιατί άλλο το να έχεις ένα παιχνίδι και να εξελίσσεται στα δέκα αυτά χρόνια και να προστίθενται ιστορία κόσμοι χάρτες αντικείμενα κλπ κλπ και άλλο να σου προσφέρουν τρία παιχνίδια με τρία dlc το καθένα, που το κάθε μέρος της τριλογίας θα έχει αυτά τα δύο τρία πράγματα. Για παράδειγμα δεν είναι το ίδιο κάποιος όταν θα έχουμε φτάσει στο destiny 3 να αποφασίσει να το πάρει και να λέει γαμώ έχω τρελό περιεχόμενο να παίξω (σκεπτόμενος το υλικό από 1-2) με κάποιον που θα παίξει μόνο το περιεχόμενο του 3 με τα dlc του. Δε ξέρω. Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως επειδή κακά τα ψέμματα το destiny δεν έχει και την τρελή ιστορία, τι είναι αυτό που τους κάνει να πιστεύουν ότι θα μπορούν να σταθούν μόνα τους επόμενα μέρη. Να βγει το 2 να συνεχίσει τι? Αφού 2-3 story missions και ένα δύο strikes και raids τα βάζουν και με dlc. Ότι ναναι και αυτοί.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να κόψουν τις πολλές βόλτες στα γραφεία που κοιτάνε τις διάφορες ιδέες που δημιουργούν οι υπάλληλοι τους και να ακούν όλο το feedback των παικτών γιατί μου φαίνεται ότι θα το κάνουν αχταρμά το παιχνίδι σε λίγο.Τα έχω πάρει γιατί ετοιμάζονται λογικά να κάνουν μαλακία. Στο τελευταίο τους post αναφέρει ότι όποιος δεν έχει τα lvl για το expansion να πάει στους ventors. Να κάνει τι? Να αγοράσει με glimmer τα armors για να 30ρισει άμεσα? Και εμείς μαλάκες είμαστε που παίζουμε τα raids για να μας πέσουν? Σταμάτησαν το farming των materials για καλό?
Players who need to level up to successfully complete featured missions at new difficulty levels will find what they need to upgrade their characters in the Tower.
Players who need to level up to successfully complete featured missions at new difficulty levels will find what they need to upgrade their characters in the Tower.
-
Εγω εχω να πω οτι η Bungie εκανε για αλλη μια φορα ενα τεραστιο φαουλ, που προσωπικα εμενα με αφηνει εκτος. Εαν δεν εχεις αγορασει το DLC δεν μπορεις να κανεις ουτε Weekly ουτε Nightfall. Εν ολιγοις, σε αναγκαζουν να το αγορασεις. Εχουν γινει αρκετες συζητησεις οσον αφορα τα DLCs γενικοτερα, αλλα αυτο το χαλι εμενα δεν με εκφραζει. Και αν ειχα σκοπο στο μελλον να αγορασω το DLC (ειμαστε προβατα τελικα), τωρα πλεον δεν θα το κανω. Ειμαι της αποψης οτι η επανασταση και η αλλαγη, ερχεται πρωτα απο τον ιδιο τον ανθρωπο. Προφανως και ενα 14χρονο δεν ειναι συνειδητοποιημενο και δεν το νοιαζει αυτο, αλλα αυτη η κατασταση πρεπει ν' αλλαξει. Η αλαζονεια και η απληστια των εταιρειων επιβραβευεται απο την δικια μας αδυναμια να κανουμε το αντιθετο. Αραγε αν απο τους 1000 (παραδειγμα) αγοραζαν το DLC οι 5, οι 10, τοτε τι θα εκανε αραγε η Bungie και η καθε Bungie;
-
femto - Δημοσιευσεις : 94
femto έγραψε:Εγω εχω να πω οτι η Bungie εκανε για αλλη μια φορα ενα τεραστιο φαουλ, που προσωπικα εμενα με αφηνει εκτος. Εαν δεν εχεις αγορασει το DLC δεν μπορεις να κανεις ουτε Weekly ουτε Nightfall. Εν ολιγοις, σε αναγκαζουν να το αγορασεις. Εχουν γινει αρκετες συζητησεις οσον αφορα τα DLCs γενικοτερα, αλλα αυτο το χαλι εμενα δεν με εκφραζει. Και αν ειχα σκοπο στο μελλον να αγορασω το DLC (ειμαστε προβατα τελικα), τωρα πλεον δεν θα το κανω. Ειμαι της αποψης οτι η επανασταση και η αλλαγη, ερχεται πρωτα απο τον ιδιο τον ανθρωπο. Προφανως και ενα 14χρονο δεν ειναι συνειδητοποιημενο και δεν το νοιαζει αυτο, αλλα αυτη η κατασταση πρεπει ν' αλλαξει. Η αλαζονεια και η απληστια των εταιρειων επιβραβευεται απο την δικια μας αδυναμια να κανουμε το αντιθετο. Αραγε αν απο τους 1000 (παραδειγμα) αγοραζαν το DLC οι 5, οι 10, τοτε τι θα εκανε αραγε η Bungie και η καθε Bungie;
Το Destiny είναι ΜΜΟ και σαν τέτοιο δεν εννοειται να μην υπάρχει expension η DLC όπως λες. Όσοι δεν το αγοράσουν για τους Χ, Ψ, λόγους απλά έχουν δει το τέλος του παιχνιδιού και δεν το ξέρουν, απλά πράγματα !
Τα Weekly και τα Nightfall αυτής της εβδομάδας είναι από το expansion γιαυτό και είναι κλειδωμένα για αυτούς που δεν το έχουν, την άλλη βδομάδα βλέπουμε και κρίνουμε.
Το μόνο που θα μπορούσα να συμφωνήσω, είναι για το περιεχόμενο του expansion και την τιμή του αντίστοιχα
-
Πάγος13 - Δημοσιευσεις : 126
Αν το αγόραζαν 5-10 προφανώς θα έβγαζαν το επόμενο παιχνίδι και θα σταματούσαν να υποστηρίζουν το υπάρχον. Το να αυξάνεις τις τιμές ή να ζητάς εξτρά από κάτι που πουλάει , γιατί τα μικρά παιχνίδια δεν έχουν dlc τόσο, είναι ο νόμος της αγοράς και δυστυχώς σαν gamers, ευτυχώς σαν εργαζόμενοι δεν αλλάζει εύκολα. Υπάρχει βέβαια και το marketing το ''σωστό'' που κάνει η CD Project με τα 16 δωρεάν dlc στους κατόχους του Witcher 3 όταν με το καλό βγει. Επίσης υπάρχουν και οι προσφορές ή τα goty edition για να είσαι καλυμμένος με την αγορά σου, επιλογές υπάρχουν, αν υπάρχουν οι ψυχικές αντοχές που ανέφερε κάποιος φίλος του site σένα άρθρο που έκανε πρόσφατα!
-
DevilSpawn - Δημοσιευσεις : 22
Πάγος13 έγραψε:femto έγραψε:Εγω εχω να πω οτι η Bungie εκανε για αλλη μια φορα ενα τεραστιο φαουλ, που προσωπικα εμενα με αφηνει εκτος. Εαν δεν εχεις αγορασει το DLC δεν μπορεις να κανεις ουτε Weekly ουτε Nightfall. Εν ολιγοις, σε αναγκαζουν να το αγορασεις. Εχουν γινει αρκετες συζητησεις οσον αφορα τα DLCs γενικοτερα, αλλα αυτο το χαλι εμενα δεν με εκφραζει. Και αν ειχα σκοπο στο μελλον να αγορασω το DLC (ειμαστε προβατα τελικα), τωρα πλεον δεν θα το κανω. Ειμαι της αποψης οτι η επανασταση και η αλλαγη, ερχεται πρωτα απο τον ιδιο τον ανθρωπο. Προφανως και ενα 14χρονο δεν ειναι συνειδητοποιημενο και δεν το νοιαζει αυτο, αλλα αυτη η κατασταση πρεπει ν' αλλαξει. Η αλαζονεια και η απληστια των εταιρειων επιβραβευεται απο την δικια μας αδυναμια να κανουμε το αντιθετο. Αραγε αν απο τους 1000 (παραδειγμα) αγοραζαν το DLC οι 5, οι 10, τοτε τι θα εκανε αραγε η Bungie και η καθε Bungie;
Το Destiny είναι ΜΜΟ και σαν τέτοιο δεν εννοειται να μην υπάρχει expension η DLC όπως λες. Όσοι δεν το αγοράσουν για τους Χ, Ψ, λόγους απλά έχουν δει το τέλος του παιχνιδιού και δεν το ξέρουν, απλά πράγματα !
Τα Weekly και τα Nightfall αυτής της εβδομάδας είναι από το expansion γιαυτό και είναι κλειδωμένα για αυτούς που δεν το έχουν, την άλλη βδομάδα βλέπουμε και κρίνουμε.
Το μόνο που θα μπορούσα να συμφωνήσω, είναι για το περιεχόμενο του expansion και την τιμή του αντίστοιχα
Δεν ειπα να μην υπαρξουν καθολου DLC, εγραψα για τον τροπο με τον οποιο πλασαρονται αυτα. Το story του Destiny ηταν ελλιπες και "κομμενο" με απωτερο σκοπο την αγορα αυτου του DLC. Τρεις μηνες κυκλοφορει το παιχνιδι και ηδη βγηκε ενα DLC που εχει 20 ευρω και τι ακριβως προσφερει; Αυτο που θα επρεπε να ειναι εξ αρχης στο παιχνιδι. Και εμεις εχουμε μαθει να το κανουμε γαργαρα. Αλλα εν παση περιπτωσει, ας μην μεινουμε σε αυτο το θεμα.
Αναφερεις για τα Weekly και Nightfall σαν να μην συμβαινει τιποτα. Προφανως, αν οντως ειναι γι' αυτην την εβδομαδα, δεν εγινε και κατι τραγικο απο αποψη χρονου, αλλα επι της ουσιας ειναι ενα ειδος κλοπης. Οταν αγοραζεις ενα αυτοκινητο στην απλη του εκδοση και επειτα απο καποιους μηνες κυκλοφορει μια σπορ εκδοση, θα ερθει η αναλογη εταιρεια να σου παρει για μια βδομαδα το καθισμα σου για να σου το επιστρεψει αργοτερα;
-
DevilSpawn έγραψε:Αν το αγόραζαν 5-10 προφανώς θα έβγαζαν το επόμενο παιχνίδι και θα σταματούσαν να υποστηρίζουν το υπάρχον. Το να αυξάνεις τις τιμές ή να ζητάς εξτρά από κάτι που πουλάει , γιατί τα μικρά παιχνίδια δεν έχουν dlc τόσο, είναι ο νόμος της αγοράς και δυστυχώς σαν gamers, ευτυχώς σαν εργαζόμενοι δεν αλλάζει εύκολα. Υπάρχει βέβαια και το marketing το ''σωστό'' που κάνει η CD Project με τα 16 δωρεάν dlc στους κατόχους του Witcher 3 όταν με το καλό βγει. Επίσης υπάρχουν και οι προσφορές ή τα goty edition για να είσαι καλυμμένος με την αγορά σου, επιλογές υπάρχουν, αν υπάρχουν οι ψυχικές αντοχές που ανέφερε κάποιος φίλος του site σένα άρθρο που έκανε πρόσφατα!
Μην παρεξηγεις το υφος μου, γνωριζω πώς λειτουργει η αγορα και ποια ειναι η πολιτικη των εταιρειων. Μιλαω κατ' αυτον τον τροπο γιατι μονο για ενα παιχνιδι εχω αγορασει DLC (το οποιο τ' αξιζε κιολας), απο εκει και επειτα, δεν ειμαι υποκριτης να μιλαω για την γενικοτερη αηδια που επικρατει με τα DLCs και ν' αγοραζω σαν μανιακος το οτιδηποτε εχει σχεση με αυτα. Συνειδητα απεχω απο την αγορα αυτων. Το ζητημα ομως δεν ειναι το κατα ποσο πρεπει να αγοραζουμε τα DLCs, αλλα πώς η Bungie (μπορει να μην το αποφασισε η εταιρεια αυτο, αλλα εχει ευθυνες) με αισχρο τροπο "απαιτει" απο τους πελατες της να αγορασει το DLC.
Το καπελο θα της εβγαζα αν θα με εκανε να το αγορασω για να την επιβρεβευσω για την εως τωρα εμπειρια. Με την αγορα του παιχνιδιου τα weekly/nightfall ηταν μεσα στο πακετο, αρα δεν δικαιολογειται τετοια τακτικη.
-
Μιλάτε για το dlc του Destiny λες και έχει τα άπειρα μέσα. Ηρεμήστε. Σιγά το υλικό πια που έχασε ο κόσμος. Μια ώρα παραπάνω στα story missions δυο strike και ένα μικρό raid. Άρα θα πρέπει να λέμε για το περιεχόμενο του expansion και τα λεφτά που έδωσαν μερικοί για αυτό και όχι για το κλειδωμένο υλικό αυτής της εβδομάδας. Για το ότι κάνανε αλλαγές στα exotic και εμείς που τα είχαμε ανεβάσει πήραμε τον πούλο. Για τις αλλαγές που κάνανε στους vendors και ενας 24αρης με αγορά armor πάει 31 ενώ εμείς λιώναμε στο raid για να πάμε 30. Αυτές είναι οι πραγματικές ενοχλήσεις.
Και αυτοί που ξαφνικά είδαν κλειδωμένο το weekly και nightfall και έχουν μικρό χαρακτήρα να το δεχτώ. Αλλά να ξεσηκωθούν όλοι μικροί μεγάλοι σε lvl μόνο και μόνο επειδή αυτοί δεν είχαν πάρει το dlc το θεωρώ υπερβολή. Το μόνο που αξίζει στο παιχνίδι είναι το raid πια. Δε ξέρω τι βλέψεις είχε η bungie αλλά το όνειρο της πιστεύω δεν θα της βγει.
Και αυτοί που ξαφνικά είδαν κλειδωμένο το weekly και nightfall και έχουν μικρό χαρακτήρα να το δεχτώ. Αλλά να ξεσηκωθούν όλοι μικροί μεγάλοι σε lvl μόνο και μόνο επειδή αυτοί δεν είχαν πάρει το dlc το θεωρώ υπερβολή. Το μόνο που αξίζει στο παιχνίδι είναι το raid πια. Δε ξέρω τι βλέψεις είχε η bungie αλλά το όνειρο της πιστεύω δεν θα της βγει.
-
kakashi_hatake, θα μιλησω προσωπικα για εμενα. Η ουσια των οσων λεω, προφανως δεν αντικατοπτριζει αυτα που αναφερεις εσυ. Δεν "γκρινιαζω" για το περιεχομενο στο οποιο δεν θα εχω προσβαση, γιατι δεν εχω κανενα τετοιο δικαιωμα απο την στιγμη που δεν πληρωσα για dlc. Δεν γινεται ομως να σου αφαιρουν καποια activities με το ετσι θελω. Προφανως και υπαρχουν και αλλα πραγματα που πρεπει να βελτιωθουν/αλλαξουν, αλλα αυτο εγω δεν το εχω ξαναδει πουθενα. Νομιζω ειναι αστοχο το να λες οτι γκρινιαζει ο κοσμος επειδη δεν εχει το dlc.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες