- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 11:23 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Wii U
To 3DS αξίζει πάντως σίγουρα την αγορά μιας και έχει μια εξαιρετική βιβλιοθήκη, βέβαια αν δεν είσαι και πολύ του φορητού, είναι μονόδρομος. Από εκεί και πέρα ελπίζω να ελαττωθούν λίγο τα Side Scroller από την Ninty, το έχει παρακάνει λίγο και έχει αμελήσει το 3D κοινό της.

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
μπα οχι ειμαι του φορητου,μ'αρεσει γενικα,το τελευταιο μου φορητο ηταν το gba sp...(ειναι πολυυυς καιρος βεβαια που εχω να ασχοληθω με φορητα αλλα νομιζω ουσιαστικα εχω χασει μια γενια,το DS,το dsi ηταν ενα λιφτινγκ και τωρα το 3ds).Και πλεον τα γραφικα ειναι πολυ καλυτερα σε σχεση με παλαιοτερα... απλα δεν ειναι η αγορα της κονσολας το θεμα αλλα η αγορα παιχνιδιων... φαντασου να εχεις ps4,wii u και 3ds...πες μου σε ποια κονσολα να πρωτοπαρεις τι.Ειδικα οταν οι 2 απο αυτες ειναι ninty που σημαινει οχι τοσο χαμηλες τιμες και οχι ενοικιαση....
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
@Havok-Alex Ειναι αυτο που σου ειπα και στο αρθρο για τα μετροιντ. Τα 2d της τα σπανε, αλλα αλλη εντυπωση κανεις με ενα παιχνιδι σε HD τρισδιαστατο κοσμο. Και το μαριο που ανακοινωθηκε, παλι δυστυχως δεν εχει το ιδιο βαρος με ενα 64/sunshine/galaxy... Αναμενουμε, τοσα στουντιο εχει, εγω πιστευω θα κανει την εκπληξη.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
alex4444 έγραψε:@Havok-Alex Ειναι αυτο που σου ειπα και στο αρθρο για τα μετροιντ. Τα 2d της τα σπανε, αλλα αλλη εντυπωση κανεις με ενα παιχνιδι σε HD τρισδιαστατο κοσμο. Και το μαριο που ανακοινωθηκε, παλι δυστυχως δεν εχει το ιδιο βαρος με ενα 64/sunshine/galaxy... Αναμενουμε, τοσα στουντιο εχει, εγω πιστευω θα κανει την εκπληξη.
Ήταν λίγο απογοητευτικό μιας και όλοι περιμέναμε περισσότερα, τουλάχιστον από την Retro Studios. Καλά είναι τα Side Scroller της Ninty αλλά εκτός του ότι είναι μικρά (Kirby,NSMB,DKC Returns γύρω στο οκτάωρο το πολύ) δεν δικαιολογούν την τόσο υψηλή τιμή εκκίνησης(λόγο χαμηλού προυπολογισμού), όταν βλέπεις το Trine/Trine 2 να ξεκινάνε από τα 15ευρώ.

-
Ωραία φαίνονται τα DK και Mario 3D (και το Bayonetta εννοείτα!) αλλά ελπίζω να μην είναι τα μόνα που θα δούμε γι αυτά τα franchise. Εγώ επιμένω ότι πρέπει να βγούν παιχνίδια τύπου Mario 64 και DK 64. Επίσης η Retro έπρεπε να δουλεύει ήδη πάνω σε ένα Metroid. Κατά τη γνώμη μου έπρεπε πρώτα να βγάλει ένα Metroid και μετά DKC.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Νέο trailer για το Pikmin 3
Στο νέο trailer που κυκλοφόρησε για το Pikmin 3, δίνεται αρχικά έμφαση στο κόκκινο Pikmin, πριν ξεκινήσει η παρουσίαση των τριών Travellers, τους οποίους θα ελέγχουν οι παίκτες κατά την προσπάθειά τους να δραπετεύσουν από τον PNF-404. Να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Wii U στις 26 Ιουλίου. Δείτε το εν λόγω trailer μέσα από τον παρακάτω player:
http://www.enternity.gr/Article/%CE%9D%CE%AD%CE%BF-trailer-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Pikmin-3/17684.html
http://www.enternity.gr/Article/%CE%9D%CE%AD%CE%BF-trailer-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Pikmin-3/17684.html

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Με την αγορά του Pikmin 3, 30% έκπτωση στο Wonderful 101
Όπως αποκαλύφθηκε στο τελευταίο UK Nintendo Direct Mini, οι Ευρωπαίοι κάτοχοι Wii U που θα αγοράσουν το Pikmin 3 ψηφιακά μέσω του Nintendo eShop μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου θα πάρουν μια έκπτωση 30% για την ψηφιακή αγορά του Wonderful 101, το οποίο κυκλοφορεί στις 23 Αυγούστου.

-
Atlus Bankruptcy: Nintendo Will Buy Shin Megami Tensei Developer; Persona 5 Wii U A Serious Possibility
http://www.idigitaltimes.com/articles/18958/20130719/atlus-bankruptcy-nintendo-persona-5-acquisition.htm
http://www.idigitaltimes.com/articles/18958/20130719/atlus-bankruptcy-nintendo-persona-5-acquisition.htm

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης