PetrifieD- έγραψε:Το Sims να πω την αλήθεια το είχα βρεί τελείως ανούσιο. Όταν το είχα πρωτοπαίξει το είχα βαρεθεί μέσα σε 15 λεπτά. Εντάξει γούστα είναι αυτά βέβαια.
Το είχες παίξει μόνος σου ή με παρέα? Γιατί με παρέα κορυφώνεται.
PetrifieD- έγραψε:Το Sims να πω την αλήθεια το είχα βρεί τελείως ανούσιο. Όταν το είχα πρωτοπαίξει το είχα βαρεθεί μέσα σε 15 λεπτά. Εντάξει γούστα είναι αυτά βέβαια.
naruto14 έγραψε:PetrifieD- έγραψε:Το Sims να πω την αλήθεια το είχα βρεί τελείως ανούσιο. Όταν το είχα πρωτοπαίξει το είχα βαρεθεί μέσα σε 15 λεπτά. Εντάξει γούστα είναι αυτά βέβαια.
naruto14 έγραψε:PetrifieD- έγραψε:Το Sims να πω την αλήθεια το είχα βρεί τελείως ανούσιο. Όταν το είχα πρωτοπαίξει το είχα βαρεθεί μέσα σε 15 λεπτά. Εντάξει γούστα είναι αυτά βέβαια.
PetrifieD- έγραψε:naruto14 έγραψε:PetrifieD- έγραψε:Το Sims να πω την αλήθεια το είχα βρεί τελείως ανούσιο. Όταν το είχα πρωτοπαίξει το είχα βαρεθεί μέσα σε 15 λεπτά. Εντάξει γούστα είναι αυτά βέβαια.
Μόνος μου το είχα παίξει αλλά πραγματικά δεν βρήκα νόημα. Είχε τη πλάκα του σε μερικά σημεία αλλά βαριόμουν να ασχοληθώ παραπάνω. Δεν είχε πολύ δράση για μένα. Ξέρω όμως παιδιά (κυρίως κοπέλες) που έλιωναν με τις ώρες.
jmaster18 έγραψε:Bomberman 64 (N64)-πολυ εκνευριστικο παιχνιδι
Battlesport (PS1)-κακος χειρισμος και μονοτονο gameplay
Fallout 3 (PC)-απλα καμια σχεση με το 2
Τα παραπανω ειναι παιχνιδια που επαιξα και δεν μου αρεσαν, τα παρακατω τα δοκιμασα και εφαγαν uninstall χωρις δευτερη σκεψη:
Assasin's Creed 1 (PC)-Πολλα bugs και μετα το patching εξαφανιστηκαν τα save μου
League of Legends (PC)- Pure button spamming χωρις story και με γραφικα προηγουμενης δεκαετιας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης