- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 01:42 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Xbox 360
Γιατί ο online adaptor είναι τόσο ακριβός μετά από τόσα χρόνια; Αγοράσαμε με ένα φίλο το 360 μεταχειρισμένο και είδαμε πως χρειαζόταν και αυτό το εξαρτηματάκι για να παίξει online, το οποίο δεν υπήρχε στο πακέτο. Μπήκα στο skroutz να δω τι παίζει και οι τιμές απλά ήταν για γέλια...

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Παιδια αν θελω να παιξω με xbox 360 controller πρεπει να εχω και αναπτορα ή μπορω να παιξω κατευθειαν ασυρματα?
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
αν εννοεις να παιξεις στο PC , δε χρειαζεται ανταπτορα. Το βαζεις στη θυρα USB Και παιζει αν ειναι ενσυρματο. Για ασυρματο ναι θελει ανταπτορα ο οποιος δε ξερω αν πωλειται ξεχωριστα. Εγω τον αγορασα μαζι με ενα χειρηστηριο τον ειχε μεσα
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
Ναι φιλε PC εννοουσα ξεχασα να το αναφερω,ευχαριστω για την απαντηση με καλυψεςvonzuchter έγραψε:αν εννοεις να παιξεις στο PC , δε χρειαζεται ανταπτορα. Το βαζεις στη θυρα USB Και παιζει αν ειναι ενσυρματο. Για ασυρματο ναι θελει ανταπτορα ο οποιος δε ξερω αν πωλειται ξεχωριστα. Εγω τον αγορασα μαζι με ενα χειρηστηριο τον ειχε μεσα
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Grand Theft Auto: San Andreas now available for Xbox 360. http://gematsu.com/2014/10/grand-theft-auto-san-andreas-now-available-xbox-360
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Παίδες αν παίζω split screen co op με φιλαράκι και ως 2ο παίκτη έχω το δικό μου acc, τα chievos μπαίνουν και στο δικό μου λογαριασμό;

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Καλησπερα παιδια... Απο τοτε π ξεκινησα να ασχολουμαι με το gaming ημουν ολο Sony... Αυτη τη στιγμη εχω το PS4!!! Ωστοσο βρηκα σε παρα πολυ συμφερουσα τιμη το 360 και ειπα να ξεκινησω τη περιηγηση μου στη πλευρα της Microsoft με αυτο αρχικα!!! Αυριο θα το εχω στα χερια μ!!! Ηρθε η ωρα λοιπον να παιξω κ εγω Gears Of War , Alan Wake , Forza Horizon κλπ κλπ... !!!!
-
VagDog - Δημοσιευσεις : 47
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης