News: Xbox 360

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό kokouman » 05 Αύγ 2014, 01:22

Παιδια ψηνεται κανεις για παρεα halo 4? Σορρυ που το γραψα εδω αλλα δεν βρισκω κανα thread.
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 12 Σεπ 2014, 21:42

Γιατί ο online adaptor είναι τόσο ακριβός μετά από τόσα χρόνια; Αγοράσαμε με ένα φίλο το 360 μεταχειρισμένο και είδαμε πως χρειαζόταν και αυτό το εξαρτηματάκι για να παίξει online, το οποίο δεν υπήρχε στο πακέτο. Μπήκα στο skroutz να δω τι παίζει και οι τιμές απλά ήταν για γέλια...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 12 Οκτ 2014, 18:43

Παιδια αν θελω να παιξω με xbox 360 controller πρεπει να εχω και αναπτορα ή μπορω να παιξω κατευθειαν ασυρματα?
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 13 Οκτ 2014, 07:46

αν εννοεις να παιξεις στο PC , δε χρειαζεται ανταπτορα. Το βαζεις στη θυρα USB Και παιζει αν ειναι ενσυρματο. Για ασυρματο ναι θελει ανταπτορα ο οποιος δε ξερω αν πωλειται ξεχωριστα. Εγω τον αγορασα μαζι με ενα χειρηστηριο τον ειχε μεσα
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 13 Οκτ 2014, 13:04

vonzuchter έγραψε:αν εννοεις να παιξεις στο PC , δε χρειαζεται ανταπτορα. Το βαζεις στη θυρα USB Και παιζει αν ειναι ενσυρματο. Για ασυρματο ναι θελει ανταπτορα ο οποιος δε ξερω αν πωλειται ξεχωριστα. Εγω τον αγορασα μαζι με ενα χειρηστηριο τον ειχε μεσα
Ναι φιλε PC εννοουσα ξεχασα να το αναφερω,ευχαριστω για την απαντηση με καλυψες
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό evergrey » 26 Οκτ 2014, 19:16

Grand Theft Auto: San Andreas now available for Xbox 360. http://gematsu.com/2014/10/grand-theft-auto-san-andreas-now-available-xbox-360
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 18 Απρ 2015, 17:34

Παίδες αν παίζω split screen co op με φιλαράκι και ως 2ο παίκτη έχω το δικό μου acc, τα chievos μπαίνουν και στο δικό μου λογαριασμό;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 20 Απρ 2015, 12:13

Το Gears Of War 3 το έχω παίξει και σε split-screen και τα chevos έσκαγαν και στους 2.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 20 Απρ 2015, 17:10

Χμμ, θα το τσεκάρω ξανά γιατί και εμείς Gears παίζαμε. Thanks!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό VagDog » 26 Ιουν 2015, 01:00

Καλησπερα παιδια... Απο τοτε π ξεκινησα να ασχολουμαι με το gaming ημουν ολο Sony... Αυτη τη στιγμη εχω το PS4!!! Ωστοσο βρηκα σε παρα πολυ συμφερουσα τιμη το 360 και ειπα να ξεκινησω τη περιηγηση μου στη πλευρα της Microsoft με αυτο αρχικα!!! Αυριο θα το εχω στα χερια μ!!! Ηρθε η ωρα λοιπον να παιξω κ εγω Gears Of War , Alan Wake , Forza Horizon κλπ κλπ... !!!!
Άβαταρ μέλους
VagDog

Δημοσιευσεις : 47

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB