News: Xbox 360

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Στις 7 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία του Fable Trilogy

Δημοσίευσηαπό Shepard » 21 Ιαν 2014, 08:12

Η αναμονή για τους οπαδούς της σειράς Fable πλησιάζει στο τέλος της. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Microsoft, το Fable Trilogy θα κυκλοφορήσει για το Xbox 360 στις 7 Φεβρουαρίου και θα περιλαμβάνει το Fable Anniversary (το οποίο στην ουσία θα είναι το HD upgrade του Fable: The Lost Chapters), το Fable 2 και το Fable 3.

Εικόνα

Tο Anniversary θα περιλαμβάνει νέα Achievements, leaderboards, ένα νέο save system και γραφικά με ανάλυση 1080p όπου οι φωτισμοί και το animation θα ενισχύονται από τη δύναμη της Unreal Engine 3. Στα Fable 2 και Fable 3 δεν θα υπάρχει καμία αλλαγή. Να σας θυμίσουμε ότι ο πρώτος τίτλος της σειράς για το Xbox One, το Fable Legends βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη από την Lionhead.

http://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%A3%CF%84%CE%B9%CF%82-7-%CE%A6%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-Fable-Trilogy/21267.html
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό djgiorgio21 » 27 Ιαν 2014, 12:28

Ξερουμε ποια θα είναι τα games with gold του Φεβρουαριου; Εχει βγει καμια ανακοινωση;
Άβαταρ μέλους
djgiorgio21

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό Demons ElGreco » 28 Ιαν 2014, 23:26

djgiorgio21 έγραψε:Ξερουμε ποια θα είναι τα games with gold του Φεβρουαριου; Εχει βγει καμια ανακοινωση;

Συνήθως βγαίνει 1-2 ημέρες πριν μπεί ο καινούργιος μήνας.Ελπίζουμε σε κάτι καλό..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Demons ElGreco

Δημοσιευσεις : 19

Δημοσίευσηαπό john-data » 29 Ιαν 2014, 12:58

Demons ElGreco έγραψε:Δεν ξέρω για εσάς , δεν με ενδιαφέρει να η διαμάχη μεταξύ ΜΣ η ΣΟΝΥ, αυτό που ξέρω είναι οτι στο 360 εχω ακόμα πολλά παιχνίδια να παίξω..Και εαν είναι όντως έτσι για τα επόμενα 3 χρόνια θα το υποστηρίζουν..

Η microsoft έχει σταματήσει κανα χρόνο να το υποστηρίζει δυστυχώς..Οτι δούμε απο άλλες εταιρείες.
Ευτυχώς θα βγεί metal gear,watch dogs,titnfall.
Η Sony παραδοσιακά και οι άλλες εταιρείες υποστηρίζουν ποιο πολύ τις κονσόλες όταν τις <αποσύρουν>.
Ps2 βγήκε το fifa 14.
Συμφωνώ οτι είναι <χαζομάρα> SONY VS MICROSOFT VS NINTENDO σημασία έχουν τα GAMES!
john-data

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό Arikos2010 » 03 Φεβ 2014, 00:42

Γνωρίζουμε αν το halo 2 remake θα κυκλοφορήσει για 360 ?
Άβαταρ μέλους
Arikos2010

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 03 Φεβ 2014, 11:01

Arikos2010 έγραψε:Γνωρίζουμε αν το halo 2 remake θα κυκλοφορήσει για 360 ?

Εγω πιστευω οτι θα κυκλοφορησει διοτι υπαρχει μια μεγαλη βαση χρηστων στο 360 και θα ειναι κριμα να εχει βγει το 1o Halo, το Halo 3 μετα το Halo 4 και να μην εχεις το δευτερο μερος. Πονταρω το οτι θα βγει και στις δυο κονσολες της Microsoft.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Arikos2010 » 04 Φεβ 2014, 12:42

Μακαρι.Αυτο περιμενω για να ασχοληθω με την σειρα.Αν και εχω παιξει ηδη το reach και το ce remastered.
Άβαταρ μέλους
Arikos2010

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό TiR4MoLaS » 04 Φεβ 2014, 13:50

Το περιμένουμε πως και πως !!!
TiR4MoLaS

Δημοσιευσεις : 11

Eιναι το 360 η καλυτερη κονσολα ολων των εποχων?

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 24 Φεβ 2014, 01:40

Λοιπον φτασαμε στο τελος της γενιας αυτης. Ηταν νομιζω η μεγαλυτερη γενια σε διαρκεια. Ειδαμε πολλα καλα παιχνιδια οχι βεβαια οσα θα επρεπε να ειχαμε δει , αλλα παιξαμε πολυ καλα παιχνιδια. Ακομα εχει βεβαια καναδυο χρονακια ζωη το 360 αλλα απο τη μερα που ανακοινωθηκαν οι νεες κονσολες υπαρχει μια αισθηση νομιζω σε ολους μας οτι εφτασε το τελος. Εγινε κατι με το 360 που ειχε να μου συμβει πολλααααα χρονια. Βασικα απο τα 90΄ς... Δεθηκα συναισθηματικα με αυτην. Δε θυμαμαι αλλη κονσολα να εχω παιξει τοσα πολλα καλα παιχνιδα και να αγορασα τοσα πολλα παιχνιδια (για αυτο ευθυνη εχει η καταπληκτικη υπηρεσια του xboxlive). Και ηταν και η πρωτη κονσολα που πηρα day one οποτε περασα πολλααα χρονια μαζι της. Υπηρξε ενα διαστημα βεβαια οταν επαθα το RROD και αγορασα δευτερη κονσολα , που εβριζα και βλαστημουσα αλλα τελικα ξαναγορασα τη κονσολα χωρις δευτερη σκεψη με μπινελικια βεβαια... Το χειρηστηριο. Απλα το κορυφαιο ολων των εποχων και σε αυτο συμφωνουν απαντες πλην των ,κολλημενων με το παναθλιο και απαρχαιωμενο dualshock , playstation-ακηδων. Το ερωτημα ειναι το εξης. Ειναι το 360 η καλυτερη κονσολα ολων των εποχων. Προσωπικα για μενα ειναι , δε περιμενα ποτέ να ξαναδεθω συναισθηματικα με καποιο μηχανημα. Τελευταια φορα μου ειχε συμβει με την αμιγκα 1200 μου και με το αταρι lynx. Ειμαι κατοχος πολλων κονσολων. Παρα πολλων. Απο το 1988 που παιζω εχω παιξει τα παντα σχεδον. Δε θυμαμαι ξανα κονσολα με τετοια ποικιλια τιτλων και τετοιο ευρος υπηρεσιων (χboxlive) και δε θυμαμαι και κονσολα να κανω τοσα πολλα πραματα σε αυτην. Που να ημασταν και αμερικη να ειχαμε το xboxlive που εχουν εκει... Ειναι τελικα το xbox 360 η καλυτερη κονσολα ολων των εποχων? Για μενα μονο το ps2 μπορει να συγκριθει (αν και προσωπικα δε με συγκινουσε και πολυ γιατι στο ξεκινημα εκεινης της γενιας επαιζα dreamcast τα πρωτα χρονια και στη συνεχεια κολλησα με το gamecube και το ps2 ειχε πιασει σκονη). Iσως και το ps1 αλλα και παλι εκεινη την εποχη ειχα κολλησει με το PCgaming πιο πολυ ωστοσο και το φαινομενο ps1 πρεπει να αναγνωριστει. Και για να επεκτεινω το ερωτημα ακομα περισσοτερο ηταν η γενια που φευγει η καλυτερη απο ολες? και μπορει η γενια που ερχεται να τη ξεπερασει? τεχνολογικα παντως για πρωτη φορα το χασμα ειναι πολυ πολυ μικρο. οποτε απο αποψης γραφικων κτλπ δε νομιζω οτι η γενια που ερχεται θα μας αφησει με το στομα ανοικτο οπως μας ειχε αφησει η μεταβαση απο τα 16bit στα 32 ή απο το ps1 στο ps2 η φυσικα απο το SD στο ΗD αυτης της γενιας. Ακομα και η μεταβαση απο τα 8bit στα 16 ηταν χαωδης οσον αφορα καποια πραγματα (οπως η υπολογιστικη δυναμη). Ειναι λοιπον το 360 η καλυτερη κονσολα ολων των εποχων? ειναι η γενια που φευγει η καλυτερη? και μπορει η γενια που ερχεται να τη ξεπερασει οσον αφορα τα παιχνιδια που θα παιξουμε και τη ποσοτητα τους και τη ποιοτητα τους ?
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό zakipre1 » 24 Φεβ 2014, 13:19

ως πρωην κατοχος snes , ps1 , ps2 , xbox360 και ps4 θα ελεγα οτι ναι το κουτι ηταν με διαφορα η καλυτερη κονσολα που ειχα ποτε .η τεραστια διαφορα του απο το ps2 στην ιπποδυναμη αλλα και το εξαιρετικο του χειρηστηριο με κανουν να το πω αυτο . κακα τα ψεματα το εξαιρετικο κατα την γνωμη μ ps4 δεν εκανε τοσο μεγαλο αλμα απο οτι φαινεται προς το παρον τουλαχιστον απο την πρωηγουμενη γενια
zakipre1

Δημοσιευσεις : 5

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB