- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 20:32 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Nintendo 3DS
Φαινονται λιγο λασκα, αλλα δε το εχω δοκιμασει... Αμφιβαλλω παντως οτι η Νιντεντο εφτιαξε κατι λιγοτερο απο τουβλο σε αντοχη, δυσκολα θα εχεις καποιο προβλημα εξ' αιτιας αυτης της διαφορας. Εχει ηδη ενα χρονο στην αγορα και δεν εχει εκφραστει καποιο συγκεκριμενο παραπονο απο τους κατοχους του.
Γενικα μη το λαβεις τοσο σοβαρα υπ'οψιν. Ποιοτικα εχω την εντυπωση οτι και οι 3 εκδοσεις του φορητου ειναι περιπου στα ιδια μετρια στανταρ. Μην περιμενεις καμια πολυτελη αισθηση, οποιο κι αν διαλεξεις!
Γενικα μη το λαβεις τοσο σοβαρα υπ'οψιν. Ποιοτικα εχω την εντυπωση οτι και οι 3 εκδοσεις του φορητου ειναι περιπου στα ιδια μετρια στανταρ. Μην περιμενεις καμια πολυτελη αισθηση, οποιο κι αν διαλεξεις!
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
παιδιά να ρωτήσω....το 3ds έχει διαφορά στην οθόνη απο το 3dsxl;
σκέφτομαι να πάρω το 3ds σε aqua blue(μου αρέσει πολύ αυτό το χρώμα βασιικά) αλλά μήπως το xl σαν εικόνα είναι πιο ευχάριστη ή επειδή είναι μόνο πιο μεγάλη αφού δεν έχει καλύτερη ανάλυση θα έχει πιο πολύ pixelιασμα....;; γενικά τι προτείνετε; εγώ τείνω η αλήθεια είναι στο απλό 3ds...είναι πιο κομψό κι'ολας αλλά μάλλον δεν ξέρω λίγο πιο άβολο...
σκέφτομαι να πάρω το 3ds σε aqua blue(μου αρέσει πολύ αυτό το χρώμα βασιικά) αλλά μήπως το xl σαν εικόνα είναι πιο ευχάριστη ή επειδή είναι μόνο πιο μεγάλη αφού δεν έχει καλύτερη ανάλυση θα έχει πιο πολύ pixelιασμα....;; γενικά τι προτείνετε; εγώ τείνω η αλήθεια είναι στο απλό 3ds...είναι πιο κομψό κι'ολας αλλά μάλλον δεν ξέρω λίγο πιο άβολο...
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
@gamelover Το 3ds xl ειναι απ'οτι λεγεται η καλυτερη επιλογη. Το pixelιασμα δεν ειναι τοσο εντονο χωρις το 3d ανοιχτο και η μεγαλυτερη οθονη αναδεικνυει το φοβερο art direction που χαρακτηριζει τους τιτλους της Νιντεντο. Σε καποιους ομως γινεται δυσκολοτερη η θεαση του 3d λογω μεγαλυτερης επιφανειας εστιασης.
Εγω προσωπικα με το "παλιο" 3ds παντως δεν εχω κανενα προβλημα, το ευχαριστιεμαι. Αν εχεις τη δυνατοτητα να πας σε καποιο Public/Πλαισιο και να δοκιμασεις παντως ειναι το καλυτερο. Μπορει να ανακαλυψεις οτι καποιο σου καθεται καλυτερα στα χερια.
Εγω προσωπικα με το "παλιο" 3ds παντως δεν εχω κανενα προβλημα, το ευχαριστιεμαι. Αν εχεις τη δυνατοτητα να πας σε καποιο Public/Πλαισιο και να δοκιμασεις παντως ειναι το καλυτερο. Μπορει να ανακαλυψεις οτι καποιο σου καθεται καλυτερα στα χερια.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Δεν υπάρχει pixeliasma στο κανονικό 3DS. Κι όχι στη μεγάλη οθόνη δεν χαλάει η ανάλυση. Ίσα-ίσα είναι καλύτερη η ποιότητα. Και η μπαταρία του κρατάει περισσότερο. Μη το σκέφτεσαι. Το XL πάρε. Στο "μικρό" η οθόνη είναι αισθητά μικρή, κι αν τα δάχτυλά σου είναι σχετικά μακρυά, θα σου είναι άβολο. Κι επίσης το κέντρο βάρους του δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. (Τα έχω και τα 2)
-
GooDShiveR - Δημοσιευσεις : 258
μάλλον δλδ θα πρέπει να κατευθυνθώ προς το xl....αν και χρωματικά δν υπάρχει κάτι που να μου αρέσει(μόνο το aqua blue μου άρεσε φοβερά) + ότι είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή του...(στα ίδια χρήματα παίρνεις στο μικρο 3ds και παιχνίδι)
@alex4444 Θα πάω αν είναι σε κάνα public να τα τσεκάρω απλά όπως έλεγα είχα τείνει στο μικρό γιατί το έβρισκα και πιο βολικό σαν μέγεθος...το xl μου φαινόταν αρκετά μεγάλο αλλά απ'οτι λέτε όχι μόνο χειρότερη δεν είναι η ανάλυση αλλά ίσως και καλύτερη....
@GooDShiveR το θετικό που έβλεπα στο xl ήταν ότι "κουμπώνει" η οθόνη ώστε να βλέπεις καλύτερα το 3D.το οποίο θέλω να σε ρωτήσω αν εσύ το χρησιμοποιείς αρκετά ή όχι...( ο alex4444 ξέρω ότι δεν το πολυχρησιμοποιεί....σωστά alex4444;)
@alex4444 Θα πάω αν είναι σε κάνα public να τα τσεκάρω απλά όπως έλεγα είχα τείνει στο μικρό γιατί το έβρισκα και πιο βολικό σαν μέγεθος...το xl μου φαινόταν αρκετά μεγάλο αλλά απ'οτι λέτε όχι μόνο χειρότερη δεν είναι η ανάλυση αλλά ίσως και καλύτερη....
@GooDShiveR το θετικό που έβλεπα στο xl ήταν ότι "κουμπώνει" η οθόνη ώστε να βλέπεις καλύτερα το 3D.το οποίο θέλω να σε ρωτήσω αν εσύ το χρησιμοποιείς αρκετά ή όχι...( ο alex4444 ξέρω ότι δεν το πολυχρησιμοποιεί....σωστά alex4444;)
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
Κοίτα, έχω καμιά 10αριά games και σε όλα το χρησιμοποιώ αρκετά. Η αίσθηση είναι πάρα πολύ καλή. Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν το αφήνω πολύ ανοιχτό. Κυρίως γιατί κουνάω συνέχεια την οθόνη και με "ζαλίζει"(ανάλογα το παιχνίδι βέβαια). Γενικά όμως, και μετά από μερικές ώρες χρήσης και ανάλογα το πόση καλή δουλειά έχει γίνει για τη αξιοποίηση του εφέ στο εκάστοτε game, είμαι ευχαριστημένος.
-
GooDShiveR - Δημοσιευσεις : 258
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης