blackmore έγραψε:diver_gr έγραψε:Πιστεύω πως όσοι δεν βιαστήκαμε να προβούμε σε αγορά 4Κ/HDR οθόνης κάναμε το καλύτερο πράγμα και αναμένουμε τις οθόνες οι οποίες θα υποστηρίζουν τις νέες αυτές τεχνολογίες( για τις κονσόλες) πλέον και στο σαλόνι μας!
Δεν νομίζω να έδωσαν πολλοί τα χρήματα που χρειάζονται για μια καλή οθόνη με HDR, γιατί είναι ακριβές, και οι νέες τεχνολογίες, θα είναι ακόμα πιο ακριβές
Όσο για το scorpio, νομίζω πως είναι ανούσιο, γιατί το ps4 / xbox one, κυκλοφόρησαν το 2013, δηλαδή είναι στην αγορά 5 χρόνια, και το νέο xbox one θα κυκλοφορήσει αρχές του 6 χρόνου....., αν η sony πχ το 2018 ανακοινώσει ps5 γιατί να σκεφτώ εγώ πχ να αγοράσω την αναβαθμισμένη κονσόλα, και να μην πάρω την ολοκαίνουργια?
Γιατί, κακά τα ψέματα, αργά ή γρήγορα πέρα από την Nintendo που έβγαλε το switch, θα έχουμε κάποια στιγμή (λογικά σύντομα) νέα κονσόλα.......
Δεν νομίζω πως είναι ανούσιο. Και νομίζω πως απλά πρέπει να αρχίσουμε να ξεχνάμε τη λογική της 5ετίας.
Όλα δείχνουν πως πάμε σε μοντέλο λειτουργικού οικοσυστήματος (όπως τα Windows, Android, IOS).
Όλα θα παίζουν παντού και απλά θα αγοράζεις όποτε γουστάρεις την τελευταία συσκευή της εταιρείας για να δεις καλύτερο οπτικο αποτέλεσμα και να απολαυσεις ότι νέο εχει να προσφέρει σε επιπεδο επιπλέον δυνατοτήτων.
Αυτός ηταν και ο λόγος που επέλεξαν x86 επεξεργαστές η Sony και η Microsoft, αυτός ηταν και ο λόγος που επέλεξε η Nintendo τον ARM επεξεργαστή.
Πήγαν σε μοντέλα που είναι αναβαθμίσιμα και μπορούν να υποστηρίξουν με σχετική ευκολία.