- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 18:07 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Football Manager 2014
Δε μπορώ να συνηθίσω με τίποτα τις θέσεις στα ελληνικά ρε γαμώτο...Τόσα χρόνοα με AMC και DC την βγάζαμε!!!
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
litanies έγραψε:^όντως θέλει λίγη συνήθεια...
πάντως μου έχει "κρασάρει" 3-4 φορές το παιχνίδ...
Την ωρα που παιζεις αγωνα; Εμενα μου το κανει ανα 4-5 ματς.

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Deathracer2009 έγραψε:litanies έγραψε:^όντως θέλει λίγη συνήθεια...
πάντως μου έχει "κρασάρει" 3-4 φορές το παιχνίδ...
Την ωρα που παιζεις αγωνα; Εμενα μου το κανει ανα 4-5 ματς.
ακριβώς...εκεί που παίζω αγώνα...
θα πρέπει να κάνω report ότι βγάζει το μήνυμα στο forum της si
-
litanies - Δημοσιευσεις : 444
Δυστυχώς συμβαίνει σε όλους. τις περισσότερες φορές κρασάρει στις κόκκινες κάρτες,και στους καταλογισμούς πεναλτι
-
nfs_maniac - Moderator
Ωχ άρχισε με προβλήματα βλέπω. Κακό αυτό. Ας ελπίσουμε να τα φτιάξουν στη συνέχεια γιατί θα ήθελα να το πάρω.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Τουλάχιστον είναι καλόοτι παρουσιάζει τα προβλήματα τώρα που βρισκόμαστε στην Beta.
Ως παιχνίδι το θεωρώ πολύ καλύτερο απο το 13. Έχει αποκτήσει περισσότερο βάθος, και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η match engine εχει βελτιωθεί. Οι παίχτες επιτέλους μαρκάρουν (οχι με τα μάτια...) και δεν "πατινάρουν", ενω η φυσική της μπάλας εχει βελτιωθεί. Υπάρχουν βέβαια και στιγμές που συμβαίνουν κάτι κουλά (κυρίως με τους keepers), αλλα οκ αυτα διορθώνονται
Ως παιχνίδι το θεωρώ πολύ καλύτερο απο το 13. Έχει αποκτήσει περισσότερο βάθος, και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η match engine εχει βελτιωθεί. Οι παίχτες επιτέλους μαρκάρουν (οχι με τα μάτια...) και δεν "πατινάρουν", ενω η φυσική της μπάλας εχει βελτιωθεί. Υπάρχουν βέβαια και στιγμές που συμβαίνουν κάτι κουλά (κυρίως με τους keepers), αλλα οκ αυτα διορθώνονται
-
nfs_maniac - Moderator
nfs_maniac έγραψε:Τουλάχιστον είναι καλόοτι παρουσιάζει τα προβλήματα τώρα που βρισκόμαστε στην Beta.
Ενθαρρυντικά ακούγονται όλα αυτά. Αλλά ας ελπίσουμε να διορθώσουν ότι είναι όσο βρισκόμαστε στη Beta και να μην βγεί με προβλήματα. Και εγώ κατάλαβα ότι είχε βγεί κανονικά το παιχνίδι και δεν πήρα χαμπάρι. Είναι μια ανακούφιση το ότι είναι Beta, γιατί αν το έπερνα και μου κολλούσε μέσα σε κανένα παιχνίδι μπορεί να έτρωγε καμιά μπουνιά η οθόνη και είναι κρίμα.

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
nfs_maniac έγραψε:Τουλάχιστον είναι καλόοτι παρουσιάζει τα προβλήματα τώρα που βρισκόμαστε στην Beta.
Εμενα ο Roberto μου εχει πνιξει πολλα γκολ. Το καλοκαιρι θα παω για τερματοφυλακα ASAP. Καμια φορα οι αμυντικοι μου μαρκαρουν με τα ματια η και απο το αποδυτηρια αν και πιστευω οτι πρεπει να φταιει το επιθετικο συστημα που εχω βαλει.
Παντως το bug οταν καταλογιζεται πεναλντυ η κοκκινη καρτα ειναι απιστευτα εκνευριστικο.

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης