το ειδα οχι ολο ηξερα εξ αρχης οτι δεν ειναι για μενα αλλα το πηρα γιατι δεν ειχα τι να παιξω δεν ειμαι για τοσο hardcore παιχνιδια. γενικα οταν ενα παιχνιδι με ζοριζει το παλευω αλλα αν δεν ειναι πλεον ψυχαγωγια το παραταωraysod έγραψε:lak100 έγραψε:εγω παιδες αποφασισα να το πουλησω το παλεψα πολυ αλλα δεν ειναι για μενα το παιχνιδι πραγμα το ποιο ηξερα αλλα το πηρα γιατι δεν ειχα τι να παιξω αυτο που κουρασε περισσοτερο ειναι το γυρω γυρω στα τυφλα και το πηγαινε μηπως ανοιξει καμια πορτα
Στεναχωρίεμαι φίλε μου για την απόφασή σου γιατί το παιχνίδι πραγματικά αξίζει, αν και θέλει τεράστια αποθέματα υπομονής...
Είδες το stream του Κωνσταντίνου που σου έβαλα εχθές και δείχνει κυρίως το πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού;
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 20:55 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Bloodborne
=http://gamercards.exophase.com/psn/user/mitsos17/]

-
lak100 - Δημοσιευσεις : 87
Re: Bloodborne
Παιδιά μια διευκρίνηση για τα Souls παιχνίδια.Τα Demon-Dark souls όπως και το Bloodborne ΔΕΝ είναι δύσκολα αλλά απαιτούν χρόνο επιμονή και αφοσίωση. Οποίος είναι διαθετημενος να βουτήξει στον κόσμο τους μπορεί και να βγει νικητής. Εφόσων εγώ τα κατάφερα οποιοσδήποτε μπορεί...
-
Harkyn - Δημοσιευσεις : 300
Harkyn έγραψε:Παιδιά μια διευκρίνηση για τα Souls παιχνίδια.Τα Demon-Dark souls όπως και το Bloodborne ΔΕΝ είναι δύσκολα αλλά απαιτούν χρόνο επιμονή και αφοσίωση. Οποίος είναι διαθετημενος να βουτήξει στον κόσμο τους μπορεί και να βγει νικητής. Εφόσων εγώ τα κατάφερα οποιοσδήποτε μπορεί...
Praise the Sun!
-
Connie GR - Δημοσιευσεις : 343
Αν και στα Souls είχα ένα τεράστιο θέμα στα bosses, μόλις έριξα το Creric Beast με την δεύτερη.. Μέχρι στιγμής μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και το Saw cleaver είναι απίστευτο...

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Εχω ριξει γυρω στις 60 ωρες πανω στο bloodborne και πραγματικα ειναι επος !!! Εκτος απο το περιβαλλον και ολα τα γραφικα στοιχεια που αναλυθηκαν ειναι ενα παιχνιδι που το exploration ειναι αχανες και εθιστικο ... Εχει παρα πολλες περιοχες για εξερευνηση συν τα dungeons παρακατω οπου ειναι αλλες τοσες ωρες .
Μπορεις να κανεις αρκετα ευκολα farming ετσι ωστε οταν τα βλεπεις σκουρα σε ενα boss κανεις ενα σχετικα γρηγορο level up ανεβαζοντας τα απαραιτητα skills που χρειαζεται ο χαρακτηρας σου ...
Δυσκολο δεν ειναι , θελει απλως τον χρονο του . Για μενα θεωρω πως ειναι μια πιο απλη και προσιτη εκδοση των souls κατι το οποιο καθιστα το παιχνιδι playable σε μεγαλυτερη γκαμα παιχτων ...
Μπορεις να κανεις αρκετα ευκολα farming ετσι ωστε οταν τα βλεπεις σκουρα σε ενα boss κανεις ενα σχετικα γρηγορο level up ανεβαζοντας τα απαραιτητα skills που χρειαζεται ο χαρακτηρας σου ...
Δυσκολο δεν ειναι , θελει απλως τον χρονο του . Για μενα θεωρω πως ειναι μια πιο απλη και προσιτη εκδοση των souls κατι το οποιο καθιστα το παιχνιδι playable σε μεγαλυτερη γκαμα παιχτων ...
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
mariodm22 έγραψε:Δυσκολο δεν ειναι , θελει απλως τον χρονο του . Για μενα θεωρω πως ειναι μια πιο απλη και προσιτη εκδοση των souls κατι το οποιο καθιστα το παιχνιδι playable σε μεγαλυτερη γκαμα παιχτων ...
Αυτό που λες ισχύει. Μετά από (σχετικά) μικρή ενασχόληση με τον τίτλο, είναι εύκολο για κάποιον να καταλάβει την κατεύθυνση της From Software και το πως προσπάθησε να "ανοίξει" την φόρμα των Souls σε ένα μεγαλύτερο κοινό (με τα ανάλογα "compromises" στο gameplay).
-
Connie GR έγραψε:mariodm22 έγραψε:Δυσκολο δεν ειναι , θελει απλως τον χρονο του . Για μενα θεωρω πως ειναι μια πιο απλη και προσιτη εκδοση των souls κατι το οποιο καθιστα το παιχνιδι playable σε μεγαλυτερη γκαμα παιχτων ...
Αυτό που λες ισχύει. Μετά από (σχετικά) μικρή ενασχόληση με τον τίτλο, είναι εύκολο για κάποιον να καταλάβει την κατεύθυνση της From Software και το πως προσπάθησε να "ανοίξει" την φόρμα των Souls σε ένα μεγαλύτερο κοινό (με τα ανάλογα "compromises" στο gameplay).
Οποτε καποιος που δεν εχει ξανασχοληθει με τα Souls ειναι καλυτερο να ξεκινησει με το bloodborne και μετα να παει στο dark souls 2 εφοσον δει οτι του ειναι προσιτο το παιχνιδι;
Ειμαι σε ενα διλλημα στο ποιο να παρω πρωτο...
-
goalzila - Δημοσιευσεις : 97
@goalzila
Εξαρτάται από το πως το βλέπεις. Προσωπικά θα σου έλεγα το εξής:
Αν θέλεις να δεις την εξέλιξη μιας σειράς και το πως αυτή προσπάθησε να απευθυνθεί σε ολοένα και μεγαλύτερο κοινό, θα σου έλεγα να πας με την σειρά που έχουν κυκλοφορήσει. Πραγματικά δεν "χάνεις" απολύτως τίποτα. Το αντίθετο μάλλον.
Από την άλλη, το να δοκιμάσεις πρώτα το Bloodborne και μετά τα Souls επίσης είναι valid σκεπτικό, απλά ίσως νιώσεις "out of place", δεδομένου ότι οι μηχανισμοί του Bloodborne είναι πιο "βατοί" (κατά μια έννοια).
Πιστεύω είναι καθαρά επάνω σου.
Αν θέλεις να δεις την εξέλιξη μιας σειράς και το πως αυτή προσπάθησε να απευθυνθεί σε ολοένα και μεγαλύτερο κοινό, θα σου έλεγα να πας με την σειρά που έχουν κυκλοφορήσει. Πραγματικά δεν "χάνεις" απολύτως τίποτα. Το αντίθετο μάλλον.
Από την άλλη, το να δοκιμάσεις πρώτα το Bloodborne και μετά τα Souls επίσης είναι valid σκεπτικό, απλά ίσως νιώσεις "out of place", δεδομένου ότι οι μηχανισμοί του Bloodborne είναι πιο "βατοί" (κατά μια έννοια).
-
Connie GR έγραψε:@goalzila
Αυτη ηταν και η δικη μου αρχικη σκεψη,απλα διαβαζοντας για το πιο προσιτο gameplay του bloodborne σκεφτηκα να τα ξεκινησω με βαση τη δυσκολια τους.Στα μειον του dark souls 2 βεβαια και η τιμη,αφου 50-60 ευρω για τιτλο διετιας τα θεωρω υπερβολικα οσο και αν εχει αναβαθμιστει...Ευχαριστω παντως για τη συμβουλη!!
-
goalzila - Δημοσιευσεις : 97
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης