- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 17:17 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Τέλος με το Medal of Honor.Καλό αλλά μικρό!Και αν δεν ασχολείσαι και με multiplayer..σαν να ήρθε η ώρα να τιμήσουμε μετά από πολύ καιρό το plus και αρχή με Little big planet 2.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Έπαιξα ξανά την πρώτη σεζόν του Walking Dead! Τεράστιο ψυχολογικό βάρος ένιωσα! Έπαιξα και πρώτη φορά το 400 days και σήμερα θα ξεκινήσω την δεύτερη σεζόν έχω απορία να δω πως ενώνονται όλα αυτά!
-
NinteNikos - Δημοσιευσεις : 169
nkav64 έγραψε:T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Τέλος τα The whispered world και Brothers a tale of two sons και πάμε βουρ για το Bioshock 2.
Τώρα μου θύμισες την ιεροσυλία μου να αφήσω στη μέση το πρώτο Bioshock
Κάποιο λάθος κάνεις, δεν υπάρχει άνθρωπός που να έχει αφήσει στην μέση το Bioshock

-
Πάγος13 - Δημοσιευσεις : 126
Πάγος13 έγραψε:nkav64 έγραψε:T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Τέλος τα The whispered world και Brothers a tale of two sons και πάμε βουρ για το Bioshock 2.
Τώρα μου θύμισες την ιεροσυλία μου να αφήσω στη μέση το πρώτο Bioshock
Κάποιο λάθος κάνεις, δεν υπάρχει άνθρωπός που να έχει αφήσει στην μέση το Bioshock![]()
Και όμως βρέθηκε. Τι κερδίζω;

-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
nkav64 έγραψε:Πάγος13 έγραψε:Κάποιο λάθος κάνεις, δεν υπάρχει άνθρωπός που να έχει αφήσει στην μέση το Bioshock![]()
Και όμως βρέθηκε. Τι κερδίζω;
Κανε μας 2! Ουτε δυο ωρες δεν επαιξα και σκυλοβαρεθηκα... Γουστα ειναι αυτα, αλλα δε μου φανηκε κατι το ιδιαιτερο και κυριως με εκνευρισε το συστημα μαχης (επισης, απαραδεκτος συγχρονισμος υποτιτλων). Οταν δε μου καθεται το gameplay, να τη βρασω την ατμοσφαιρα! Κριμα, γιατι με τα οσα ακουω ηθελα οπωσδηποτε να δω την ιστορια του και ειδικα τα plot twists του που το καναν διασημο. Δεν μπορει να εχει γινει τοσος ντορος για το τιποτα.
Στο θεμα μας τωρα, ειχα ξεχασει ποσο δυσκολη και αφιλοξενη ειναι η Blighttown στο dark souls σε φρεσκο playthrough! Επισης, γινομαστε αληθινοι κυνηγοι σιγα σιγα στο Monster Hunter 3.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης