Far Cry 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 06 Απρ 2013, 08:54

Χθες έπαιξα για πρώτη φορά το multiplayer του far cry 3 . Φοβερό !!! Δεν το πίστευα
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό VasilisOGatopardos » 07 Απρ 2013, 12:14

Το έκανα install χθες , όντως πολύ ωραίο φαίνεται για το λίγο που έπαιξα το game , έχει πολύ survival φάση μ'άρεσε αυτό !!
Άβαταρ μέλους
VasilisOGatopardos

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 07 Απρ 2013, 15:27

Προσωπικά μου αρέσει που θυμίζει πολύ το far cry βέβαια με αρκετές πολύ ωραίες αλλαγές . Ακόμα και τόνος των γραφικών είναι αρκετά ίδιος .
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό tak96 » 08 Απρ 2013, 13:07

Για τα δικα μου γουστα....το καλυτερο του 2012...το χω λιωσει.
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 08 Απρ 2013, 22:04

mariodm22 έγραψε:Χθες έπαιξα για πρώτη φορά το multiplayer του far cry 3 . Φοβερό !!! Δεν το πίστευα

Ωραίο το multiplayer, έχει ενδιαφέρον. Είναι καλό συμπλήρωμα για το πολύ ωραίο single player. Αν έχεις smartphone αξίζει να κατεβάσεις την εφαρμογή far cry 3 outpost. Βοηθάει αρκετά με το decoding που χρειάζεται στο multiplayer.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό VasilisOGatopardos » 09 Απρ 2013, 00:05

Για την ώρα δεν με έχει ενθουσιάσει αρκετά το παιχνίδι !! Είναι καλό αλλά δεν έχει αυτό το κάτι που σε κρατάει πάνω του να καείς για ώρες
Άσε που ξενέρωσα με το σκηνικό ότι για να φτιάξεις κάποια πράγματα πρέπει να σκοτώσεις και σκύλους!! Τα υπόλοιπα ζώα της ζούγκλας για θέμα επιβίωσης να το καταλάβω αλλά αυτό δε μ' άρεσε..
Άβαταρ μέλους
VasilisOGatopardos

Δημοσίευσηαπό pro-patzis » 10 Απρ 2013, 00:27

σε 3-4 μερουλες θα το αρχισω κ εγω με την σειρα μου...

καμια συμβουλη ή βουρ στον πατσα???χαχα...

παντως οσο εχω δει ειναι πολυ καλο!!!
Άβαταρ μέλους
pro-patzis

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό tak96 » 10 Απρ 2013, 17:00

pro-patzis έγραψε:σε 3-4 μερουλες θα το αρχισω κ εγω με την σειρα μου...

καμια συμβουλη ή βουρ στον πατσα???χαχα...

παντως οσο εχω δει ειναι πολυ καλο!!!

απλαα μην μεινεις στις αποστολες...θα χασεις ολο το παιχνιδι...εξευρενησε ολο τον χαρτη...παρε ολες τις βασεις των κακων...παρε ολα τα δερματα των ζωων που χρειαζεσαι και νιωσε απο farcry...
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 10 Απρ 2013, 19:37

VasilisOGatopardos έγραψε:Για την ώρα δεν με έχει ενθουσιάσει αρκετά το παιχνίδι !! Είναι καλό αλλά δεν έχει αυτό το κάτι που σε κρατάει πάνω του να καείς για ώρες
Άσε που ξενέρωσα με το σκηνικό ότι για να φτιάξεις κάποια πράγματα πρέπει να σκοτώσεις και σκύλους!! Τα υπόλοιπα ζώα της ζούγκλας για θέμα επιβίωσης να το καταλάβω αλλά αυτό δε μ' άρεσε..

Εντάξει αγριόσκυλα είναι. Και είναι εικονικά. Εγώ περισσότερο θα λυπόμουν τίγρεις και λεοπαρδάλεις που είναι υπό εξαφάνιση. Σκέψου ότι είναι απλά παιχνίδι. Στην παργματικότητα αν μπορούσα σε τέτοια περίπτωση δεν θα πείραζα κανένα ζώο εκτώς και αν ήθελε να με φάει :P

συμφωνώ με τον tak96. Όλο το παιχνίδι είναι η εξερεύνηση. Το νησί είναι τεράστιο και έχει πολλά πράγματα και πολλά side missions να κάνεις. Μπορείς να τα κάνεις και παράλληλα με την κεντρική αποστολή ή και μετά αλλά το θέμα είναι να μην τα παραμελήσεις.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό VasilisOGatopardos » 10 Απρ 2013, 23:15

PetrifieD- έγραψε:
VasilisOGatopardos έγραψε:Για την ώρα δεν με έχει ενθουσιάσει αρκετά το παιχνίδι !! Είναι καλό αλλά δεν έχει αυτό το κάτι που σε κρατάει πάνω του να καείς για ώρες

Εντάξει αγριόσκυλα είναι. Και είναι εικονικά. Εγώ περισσότερο θα λυπόμουν τίγρεις και λεοπαρδάλεις που είναι υπό εξαφάνιση. Σκέψου ότι είναι απλά παιχνίδι. Στην παργματικότητα αν μπορούσα σε τέτοια περίπτωση δεν θα πείραζα κανένα ζώο εκτώς και αν ήθελε να με φάει :P

συμφωνώ με τον tak96. Όλο το παιχνίδι είναι η εξερεύνηση. Το νησί είναι τεράστιο και έχει πολλά πράγματα και πολλά side missions να κάνεις. Μπορείς να τα κάνεις και παράλληλα με την κεντρική αποστολή ή και μετά αλλά το θέμα είναι να μην τα παραμελήσεις.

Καλά ναι το ξέρω ότι είναι εικονικά και δε τρέχει θέμα αλλά και πάλι xD Με τα υπόλοιπα ζώα δεν του δάσους δεν έχω θέμα το βλέπω σαν φάση επιβίωσης οπότε κομπλέ

Όντως ο χάρτης είναι τεράστιος και έχει πολύ εξερεύνηση κτλ , ωραίο αλλά δε με χει ξετρελάνει είναι η αλήθεια , έχω να μπω 2 μέρες τώρα αλλά λογικά θα παίξω λίγο το πρωί
Άβαταρ μέλους
VasilisOGatopardos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB