Παιδια στην Ιαπωνικη direct ανακοινωθηκε το flipnote studio! Για οσους δεν ξερουν , προκειται για ενα πολυ ευχρηστο αλλα και ισχυρο εργαλειο animation που περιμεναν οι κατοχοι του 3ds απο την 1η μερα. Στο ds εκανε θραυση και ανεδειξε παρα πολλες σπουδαιες δουλειες απο τους χρηστες του.
Εγω ως λατρης των καρτουν σκοπευω να το λιωσω. Εσεις τι λετε?
- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 02:37 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Nintendo 3DS
alex4444 έγραψε:Παιδια στην Ιαπωνικη direct ανακοινωθηκε το flipnote studio! Για οσους δεν ξερουν , προκειται για ενα πολυ ευχρηστο αλλα και ισχυρο εργαλειο animation που περιμεναν οι κατοχοι του 3ds απο την 1η μερα. Στο ds εκανε θραυση και ανεδειξε παρα πολλες σπουδαιες δουλειες απο τους χρηστες του.
Ειδικά στο 3DS πρέπει να 'χει πολύ πλάκα
-
evogpal - Δημοσιευσεις : 56
evogpal έγραψε:alex4444 έγραψε:Παιδια στην Ιαπωνικη direct ανακοινωθηκε το flipnote studio! Για οσους δεν ξερουν , προκειται για ενα πολυ ευχρηστο αλλα και ισχυρο εργαλειο animation που περιμεναν οι κατοχοι του 3ds απο την 1η μερα. Στο ds εκανε θραυση και ανεδειξε παρα πολλες σπουδαιες δουλειες απο τους χρηστες του.
Ειδικά στο 3DS πρέπει να 'χει πολύ πλάκα
Δεν διέφυγε της προσοχής του Enternity

http://www.enternity.gr/Article/%CE%93%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%AD%CF%87%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Nintendo-3DS/15201.html
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
alex4444 έγραψε:Παιδια στην Ιαπωνικη direct ανακοινωθηκε το flipnote studio! Για οσους δεν ξερουν , προκειται για ενα πολυ ευχρηστο αλλα και ισχυρο εργαλειο animation που περιμεναν οι κατοχοι του 3ds απο την 1η μερα. Στο ds εκανε θραυση και ανεδειξε παρα πολλες σπουδαιες δουλειες απο τους χρηστες του.
Ωραιο φαινεται, απλως δεν μπορω να καταλαβω την υπαρξη του. Το χρησμοποιεις για να δημιουργησεις κατι και να το μεταφερεις στο PC ή πιο πολυ είναι για ψυχαγωγια; Στο DS ποσο βάθος είχε;
-
Max33rw - Δημοσιευσεις : 17
To μεταφερεις και στο pc αμα θες αλλα υπαρχει σερβερ απο τη νιντεντο που δεχεται να το ανεβασεις εκει απευθειας. Στο ds τουλαχιστον ηταν αρκετα μεγαλη η κοινοτητα που το χρησιμοποιουσε για δημιουργιες, απο απλο editing φωτογραφιων κι ενωση τους για movie clip εως και προχωρημενο animation.
Ειναι για ολα τα γουστα και ολα τα επιπεδα ενασχολησης. Eδω μπορειτε να δειτε διαφορες δουλειες, πιο εντυπωσιακη ολων ειναι αυτη στο 7:00
Ειναι για ολα τα γουστα και ολα τα επιπεδα ενασχολησης. Eδω μπορειτε να δειτε διαφορες δουλειες, πιο εντυπωσιακη ολων ειναι αυτη στο 7:00
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Το luigi's mansion ειναι Must αγορα απ'οτι φαινεται...
Επαιξα και το castlevania πριν λιγες μερες και η εντυπωση που μου αφησε ειναι οτι για χαρη του ομορφου οπτικου τομεα και της "κινηματογραφηκοτητας" θυσιαζει πολλα.
Φαινεται ομορφο και διασκεδαστικο παιχνιδι, αλλα καμια σχεση με την ακριβεια και την αμεσοτητα του χειρισμου που χαρακτηριζε αυτα των ds. Τα fps ειναι λιγα, ακομη και με το 3d κλειστο, προσωπικα θα προτιμουσα να θυσιαζαν κατι απο τις σκιασεις για να πετυχουν υψηλοτερο frame rate. Κατι κραταει απο τα παλια, αλλα εμενα με σκοτωνει που το πιο σπουδαιο χαρακτηριστικο του, ο χειρισμος, αλλαξε ετσι.
Επαιξα και το castlevania πριν λιγες μερες και η εντυπωση που μου αφησε ειναι οτι για χαρη του ομορφου οπτικου τομεα και της "κινηματογραφηκοτητας" θυσιαζει πολλα.
Φαινεται ομορφο και διασκεδαστικο παιχνιδι, αλλα καμια σχεση με την ακριβεια και την αμεσοτητα του χειρισμου που χαρακτηριζε αυτα των ds. Τα fps ειναι λιγα, ακομη και με το 3d κλειστο, προσωπικα θα προτιμουσα να θυσιαζαν κατι απο τις σκιασεις για να πετυχουν υψηλοτερο frame rate. Κατι κραταει απο τα παλια, αλλα εμενα με σκοτωνει που το πιο σπουδαιο χαρακτηριστικο του, ο χειρισμος, αλλαξε ετσι.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
alex4444 έγραψε:Το luigi's mansion ειναι Must αγορα απ'οτι φαινεται...
Συμφωνώ απόλυτα για το Καστλεβάνια. ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με τα Metroidvania του Igarashi. Ο τυπάς της Mercyry Steam είχε υποσχεθεί ένα υβρίδιο του LoS με κλασσική δράση Καστλεβάνια, αλλά το αποτέλεσμα είναι αμφιλεγόμενο...
Δε πειράζει, ένα game λιγότερο για αγορά

Τώρα για το Mansion 2 δε ξέρω, δε μου κάνει κλικ. Είναι από εκείνα τα games που πρέπει να παίξεις για να κρίνεις, φαίνεται.

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης