News: Nintendo 3DS

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 14 Μαρ 2013, 04:23

Παιδια στην Ιαπωνικη direct ανακοινωθηκε το flipnote studio! Για οσους δεν ξερουν , προκειται για ενα πολυ ευχρηστο αλλα και ισχυρο εργαλειο animation που περιμεναν οι κατοχοι του 3ds απο την 1η μερα. Στο ds εκανε θραυση και ανεδειξε παρα πολλες σπουδαιες δουλειες απο τους χρηστες του.

Εγω ως λατρης των καρτουν σκοπευω να το λιωσω. Εσεις τι λετε?
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό evogpal » 14 Μαρ 2013, 22:58

alex4444 έγραψε:Παιδια στην Ιαπωνικη direct ανακοινωθηκε το flipnote studio! Για οσους δεν ξερουν , προκειται για ενα πολυ ευχρηστο αλλα και ισχυρο εργαλειο animation που περιμεναν οι κατοχοι του 3ds απο την 1η μερα. Στο ds εκανε θραυση και ανεδειξε παρα πολλες σπουδαιες δουλειες απο τους χρηστες του.

Ειδικά στο 3DS πρέπει να 'χει πολύ πλάκα
Άβαταρ μέλους
evogpal

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 14 Μαρ 2013, 23:05

evogpal έγραψε:
alex4444 έγραψε:Παιδια στην Ιαπωνικη direct ανακοινωθηκε το flipnote studio! Για οσους δεν ξερουν , προκειται για ενα πολυ ευχρηστο αλλα και ισχυρο εργαλειο animation που περιμεναν οι κατοχοι του 3ds απο την 1η μερα. Στο ds εκανε θραυση και ανεδειξε παρα πολλες σπουδαιες δουλειες απο τους χρηστες του.

Ειδικά στο 3DS πρέπει να 'χει πολύ πλάκα

Δεν διέφυγε της προσοχής του Enternity :D

http://www.enternity.gr/Article/%CE%93%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%AD%CF%87%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Nintendo-3DS/15201.html
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Max33rw » 14 Μαρ 2013, 23:37

Ωραιο φαινεται, απλως δεν μπορω να καταλαβω την υπαρξη του. Το χρησμοποιεις για να δημιουργησεις κατι και να το μεταφερεις στο PC ή πιο πολυ είναι για ψυχαγωγια; Στο DS ποσο βάθος είχε;
Άβαταρ μέλους
Max33rw

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 15 Μαρ 2013, 00:56

To μεταφερεις και στο pc αμα θες αλλα υπαρχει σερβερ απο τη νιντεντο που δεχεται να το ανεβασεις εκει απευθειας. Στο ds τουλαχιστον ηταν αρκετα μεγαλη η κοινοτητα που το χρησιμοποιουσε για δημιουργιες, απο απλο editing φωτογραφιων κι ενωση τους για movie clip εως και προχωρημενο animation.

Ειναι για ολα τα γουστα και ολα τα επιπεδα ενασχολησης. Eδω μπορειτε να δειτε διαφορες δουλειες, πιο εντυπωσιακη ολων ειναι αυτη στο 7:00
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό Shepard » 25 Μαρ 2013, 10:36

Luigi's Mansion Dark Moon - RadarPlays

Henry and Cooper scare the fettuccine out of Mario's number one bro in this RadarPlays for Luigi's Mansion Dark Moon
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 25 Μαρ 2013, 23:32

Το luigi's mansion ειναι Must αγορα απ'οτι φαινεται...

Επαιξα και το castlevania πριν λιγες μερες και η εντυπωση που μου αφησε ειναι οτι για χαρη του ομορφου οπτικου τομεα και της "κινηματογραφηκοτητας" θυσιαζει πολλα.

Φαινεται ομορφο και διασκεδαστικο παιχνιδι, αλλα καμια σχεση με την ακριβεια και την αμεσοτητα του χειρισμου που χαρακτηριζε αυτα των ds. Τα fps ειναι λιγα, ακομη και με το 3d κλειστο, προσωπικα θα προτιμουσα να θυσιαζαν κατι απο τις σκιασεις για να πετυχουν υψηλοτερο frame rate. Κατι κραταει απο τα παλια, αλλα εμενα με σκοτωνει που το πιο σπουδαιο χαρακτηριστικο του, ο χειρισμος, αλλαξε ετσι.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό evogpal » 25 Μαρ 2013, 23:33

Shepard έγραψε:Luigi's Mansion Dark Moon - RadarPlays

Henry and Cooper scare the fettuccine out of Mario's number one bro in this RadarPlays for Luigi's Mansion Dark Moon

Τρομερό!! :P :P
Άβαταρ μέλους
evogpal

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 26 Μαρ 2013, 11:09

alex4444 έγραψε:Το luigi's mansion ειναι Must αγορα απ'οτι φαινεται...

Επαιξα και το castlevania πριν λιγες μερες και η εντυπωση που μου αφησε ειναι οτι για χαρη του ομορφου οπτικου τομεα και της "κινηματογραφηκοτητας" θυσιαζει πολλα.

Φαινεται ομορφο και διασκεδαστικο παιχνιδι, αλλα καμια σχεση με την ακριβεια και την αμεσοτητα του χειρισμου που χαρακτηριζε αυτα των ds. Τα fps ειναι λιγα, ακομη και με το 3d κλειστο, προσωπικα θα προτιμουσα να θυσιαζαν κατι απο τις σκιασεις για να πετυχουν υψηλοτερο frame rate. Κατι κραταει απο τα παλια, αλλα εμενα με σκοτωνει που το πιο σπουδαιο χαρακτηριστικο του, ο χειρισμος, αλλαξε ετσι.

Συμφωνώ απόλυτα για το Καστλεβάνια. ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με τα Metroidvania του Igarashi. Ο τυπάς της Mercyry Steam είχε υποσχεθεί ένα υβρίδιο του LoS με κλασσική δράση Καστλεβάνια, αλλά το αποτέλεσμα είναι αμφιλεγόμενο...

Δε πειράζει, ένα game λιγότερο για αγορά :)

Τώρα για το Mansion 2 δε ξέρω, δε μου κάνει κλικ. Είναι από εκείνα τα games που πρέπει να παίξεις για να κρίνεις, φαίνεται.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό kostasfil » 26 Μαρ 2013, 13:20

Eγω παλι θα το αγοραζα το mansion 2 αλλα σε μια πτωση τιμης. Αυτο που ειναι must αγορα για μενα οταν με το καλο κυκλοφορησει ειναι το fire emblem.
Άβαταρ μέλους
kostasfil

Δημοσιευσεις : 13

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB