Tanno έγραψε:Επίσημα, από σήμερα, είμαι περήφανος κάτοχος του PS4!
Πήρα το μέγα πακέτο. Να δω τί θα το κάνω το God of War III Remaster, μίας που το έχω ήδη στο PS3.
Τώρα σιγά-σιγά θα το στήσω, και μετά θα περιμένω τον αδελφό μου να δει τον κωδικό του router για να το συνδέσω στο διαδίκτυο, γιατί λόγω του γλαυκώματος μου δεν μου επιτρέπεται να διαβάσω μικροσκοπικά γράμματα.
Αν σου πω πως στην αρχή διάβασα "γκαυλώματος μου" ;
PlayStation 4 hack confirmed: watch the Linux demo UPDATE: "SteamOS on the PS4 should 'just work' once the driver issues are sorted out."
"UPDATE 4/1/16 12:22pm: Fail0verflow's thoughts on its PS4 hack, why it ported Linux and how it found the required exploits on Sony's hardware are posted here. This is interesting:
Linux on the PS4 actually makes a lot of sense, more than it ever did on any previous game console. It's close enough to a PC that getting 3D acceleration working, while rather painful (as we've learned), seems entirely possible without undue amounts of effort (in a timeframe of months, not years), to the level needed for real indie games and even AAA titles, not just homebrew. And many thousands of indie and AAA games already run on Linux. Yes, SteamOS on the PS4 should "just work" once the driver issues are sorted out."
Θα μετραγε απιστευτα αν μπορουσε να τρεξει steamOS στο PS4 αν και δεν το βλεπω να ειναι ευκολο και βολικο. Αλλα ακομα και ετσι ειναι πολυ σπουδαιο επιτευγμα, ειδικα αν "ξεκλειδωσουν" το 3D acceleration.
Roronoa έγραψε:Θα μετραγε απιστευτα αν μπορουσε να τρεξει steamOS στο PS4 αν και δεν το βλεπω να ειναι ευκολο και βολικο. Αλλα ακομα και ετσι ειναι πολυ σπουδαιο επιτευγμα, ειδικα αν "ξεκλειδωσουν" το 3D acceleration.
Μην ονειρεύεσαι SteamOS, Steam Link και λοιπά επειδή κάποιοι hackers έκαναν exploit τον web browser και έβαλαν το Linux στο PS4. Αυτό δεν έγινε ούτε καν στο PS3 όταν ακόμα η κονσόλα υποστήριζε το "Other OS" feature (πριν καταργηθεί) που βάζανε Linux. Το PS4 δεν πρόκειται να τρέξει τα ΑΑΑ παιχνίδια του Steam (GTA V, The Witcher 3, MGS V, Fallout 4, κλπ) ελέω της CPU που είναι αδύναμη. Μόνο τα 2D indies θα τρέξουν, και αυτό με "ίσως".
Solidarity έγραψε:Εγω πολυ φοβαμαι πως ο,τι κι αν γινει, η Sony θα το κλειδωσει.
Για να κλειδώσει η Sony το PS4 μ' αυτό που είπαν οι fail0verflow δεν παίζει, πρέπει να διαρρεύσουν ή να σπάσουν τα encryption keys (αυτό είναι το σημαντικότερο θέμα ασφαλείας, γιατί μόνο έτσι μπορεί να γίνει η πειρατία ή έστω cheating στα online games). Αν γίνει αυτό, το PS4 όχι απλά κλειδώνει, αλλά σταματά να υπάρχει και βγαίνει αμέσως το PS5.