News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 27 Αύγ 2015, 11:24

Με ένα γρήγορο search είδα πως υπάρχει πρόβλημα σε όλο το κόσμο και όχι μόνο με το PS4 αλλά και το PS3. Για κάποιο λόγο στο PSN status τα δείχνει όλα καλά αλλά log in δεν μπορείς να κάνεις. Σε κάποιους λίγους επανήλθε αλλά είναι μικρός ο αριθμός.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Viper71 » 30 Αύγ 2015, 08:17

Τι να πω...εγω δεν αντιμετωπισα πρόβλημα περαν αυτου που εγραψα.

Εχεις ακομα πρόβλημα συνδεσης?
Άβαταρ μέλους
Viper71

Δημοσιευσεις : 141

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 30 Αύγ 2015, 10:42

Viper71 έγραψε:Τι να πω...εγω δεν αντιμετωπισα πρόβλημα περαν αυτου που εγραψα.

Εχεις ακομα πρόβλημα συνδεσης?

Από ότι μου είπε ο φίλος dawnstar υπάρχει πρόβλημα με όσους έχουν modem της HOL. Θα τους πάρω από Δευτέρα να αλλάξω.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 30 Αύγ 2015, 10:53

Ναι οσοι εχουν καποια συγκεκριμενα ρουτερ απο hol εχουν προβλημα.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό Viper71 » 30 Αύγ 2015, 21:40

Ποιος θα το 'λεγε...ΟΤΕ RULEZZZZ :) :)
Άβαταρ μέλους
Viper71

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 03 Σεπ 2015, 10:13

να δουμε ποτε θα μπει η δυνατοτητα ενω εισαι σε rest mode και κατεβαζει το οτιδηποτε η κονσολα .σε περιπτωση που πεσει το internet να μην χρειαζεται να ξαναανοιξεις την κονσολα αλλα να συνεχιζει το download αυτοματα
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό Viper71 » 05 Σεπ 2015, 11:03

Φιλε commenter και 20Ε φθηνοτερα να το βαλουν....αυτή η αισθηση όταν πας για να αγορασεις καινουριο παιχνιδι, από το να κοιτας το artwork του εξωφυλλου μεχρι το να βγαζεις το δισκακι από μεσα και ΕΑΑΑΑΝ εχει Manual να κατσεις να το ξεφυλλλλιιιισεις, δεν την αλλαζω με ΤΙΠΟΤΑ!!!

Αυτό είναι κατι δεν μπορουν να το καταλαβουν-"νοιωσουν" ολοι οι χαρτογιακάδες μετοχοι και παρατρεχάμενοι αυτων στις διαφορες εταιρειες, προσωπικα αντιστέκομαι ακομα στην ψηφιακη αγορα οσο και εάν αυτή εχει αρχισει να προσφερει το δελεαρ του φθηνοτερου....(για τις κονσόλες παντα καθως εχω παψει να είμαι PC Gamer πλην πολύ ειδικων περιπτώσεων...)
Άβαταρ μέλους
Viper71

Δημοσίευσηαπό thomason993 » 05 Σεπ 2015, 17:08

Φαντάζομαι οτι ποντάρουν στο οτι πολύς κόσμος θα προτιμήσει το digital είτε λόγω εξοικονόμησης φυσικού χώρου έιτε επειδή μπορούν να το μοιραστούν με κάποιον φίλο τους και να βγει μισή τιμή στον καθένα ή να το πωλήσουν σαν secondary και να πάρουν ένα μέρος των χρημάτων πίσω.. Ενώ με retail παιχνίδι το μόνο που μπορείς να κερδίσεις είναι αν πωλήσεις σαν μεταχειρισμένο το παιχνίδι αφού το τερματήσεις (αλλά μετά δεν μπορείς να το ξαναπαίξεις..)
Άβαταρ μέλους
thomason993

Δημοσιευσεις : 184

Δημοσίευσηαπό Viper71 » 05 Σεπ 2015, 18:04

Ευκαρια λοιπον και ολες οι μεγαλες αλυσιδες να κατεβασουν τις τιμες τους εδώ Ελλαδα που το εχουν παραξηλωσει !!!!
Άβαταρ μέλους
Viper71

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 05 Σεπ 2015, 18:14

Viper71 έγραψε:Ευκαρια λοιπον και ολες οι μεγαλες αλυσιδες να κατεβασουν τις τιμες τους εδώ Ελλαδα που το εχουν παραξηλωσει !!!!

Εδω και πολυ καιρο επρεπε να τις εχουν κατεβασει
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB