- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 00:52 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 4
Με ένα γρήγορο search είδα πως υπάρχει πρόβλημα σε όλο το κόσμο και όχι μόνο με το PS4 αλλά και το PS3. Για κάποιο λόγο στο PSN status τα δείχνει όλα καλά αλλά log in δεν μπορείς να κάνεις. Σε κάποιους λίγους επανήλθε αλλά είναι μικρός ο αριθμός.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Viper71 έγραψε:Τι να πω...εγω δεν αντιμετωπισα πρόβλημα περαν αυτου που εγραψα.
Εχεις ακομα πρόβλημα συνδεσης?
Από ότι μου είπε ο φίλος dawnstar υπάρχει πρόβλημα με όσους έχουν modem της HOL. Θα τους πάρω από Δευτέρα να αλλάξω.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Φιλε commenter και 20Ε φθηνοτερα να το βαλουν....αυτή η αισθηση όταν πας για να αγορασεις καινουριο παιχνιδι, από το να κοιτας το artwork του εξωφυλλου μεχρι το να βγαζεις το δισκακι από μεσα και ΕΑΑΑΑΝ εχει Manual να κατσεις να το ξεφυλλλλιιιισεις, δεν την αλλαζω με ΤΙΠΟΤΑ!!!
Αυτό είναι κατι δεν μπορουν να το καταλαβουν-"νοιωσουν" ολοι οι χαρτογιακάδες μετοχοι και παρατρεχάμενοι αυτων στις διαφορες εταιρειες, προσωπικα αντιστέκομαι ακομα στην ψηφιακη αγορα οσο και εάν αυτή εχει αρχισει να προσφερει το δελεαρ του φθηνοτερου....(για τις κονσόλες παντα καθως εχω παψει να είμαι PC Gamer πλην πολύ ειδικων περιπτώσεων...)
Αυτό είναι κατι δεν μπορουν να το καταλαβουν-"νοιωσουν" ολοι οι χαρτογιακάδες μετοχοι και παρατρεχάμενοι αυτων στις διαφορες εταιρειες, προσωπικα αντιστέκομαι ακομα στην ψηφιακη αγορα οσο και εάν αυτή εχει αρχισει να προσφερει το δελεαρ του φθηνοτερου....(για τις κονσόλες παντα καθως εχω παψει να είμαι PC Gamer πλην πολύ ειδικων περιπτώσεων...)
-
Viper71 - Δημοσιευσεις : 141
Φαντάζομαι οτι ποντάρουν στο οτι πολύς κόσμος θα προτιμήσει το digital είτε λόγω εξοικονόμησης φυσικού χώρου έιτε επειδή μπορούν να το μοιραστούν με κάποιον φίλο τους και να βγει μισή τιμή στον καθένα ή να το πωλήσουν σαν secondary και να πάρουν ένα μέρος των χρημάτων πίσω.. Ενώ με retail παιχνίδι το μόνο που μπορείς να κερδίσεις είναι αν πωλήσεις σαν μεταχειρισμένο το παιχνίδι αφού το τερματήσεις (αλλά μετά δεν μπορείς να το ξαναπαίξεις..)
-
thomason993 - Δημοσιευσεις : 184
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες