Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 15 Ιούλ 2013, 17:23

Έκανα εγκατάσταση χθες τα Sleeping Dogs και Mirror's Edge. Πολύ καλά games και τα δύο!
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 15 Ιούλ 2013, 19:22

Το Sleeping Dogs πραγματικά αξιόλογος τίτλος. Ικανοποιητική διάρκεια και σχεδιαστικά πανέμορφο. Θα το χαρείς και με το παραπάνω
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό evergrey » 15 Ιούλ 2013, 19:31

Saints Row 3!Πολυ χαβαλες,πιο καλα γραφικα απο το 2,αλλα δυστηχως με το ζορι ασχολουμαι!Αυτο το πηγαινε εκει καθε 3 και λιγο με ξενερωνει!Παω να κατεβασω το Battlefield 3 να λιωσω στο online.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Goss » 15 Ιούλ 2013, 21:18

Now playing... Fable: The Lost chapters και Gta: Vice City!!!
Άβαταρ μέλους
Goss

Δημοσιευσεις : 42

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 15 Ιούλ 2013, 21:33

Μιας και σε λίγο καιρό θα βγει το Metal Gear Solid 5 , ξεκινησα το metal Mear Solid 1 . Περασαν τόσα χρόνια και ακόμα αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά ένα αριστούργημα . Σκέφτομαι να το φτάσω μέχρι και το 4 .
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 15 Ιούλ 2013, 23:41

nfs_maniac έγραψε:Το Sleeping Dogs πραγματικά αξιόλογος τίτλος. Ικανοποιητική διάρκεια και σχεδιαστικά πανέμορφο. Θα το χαρείς και με το παραπάνω

Πραγματικά είναι καταπληκτικό. Τρομερό gameplay. Ήδη με έχει εντυπωσιάσει!
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 16 Ιούλ 2013, 09:53

xGodKilleRx έγραψε:
jmaster18 έγραψε:Alan Wake στο PC εδω και 2 μερες, απαιτητικο σε θεμα γραφικων χωρις ιδιαιτερο λογο αλλα απο gameplay ειναι φοβερο.
Το Alan Wake έχει πολύ περίπλοκο σύστημα φωτισμού και σκίασης για αυτό και το κάνει σχετικά "βαρύ" σαν παιχνίδι.

Ναι εχω προσεξει οτι εχει πολυ καλα shadows αλλα τα textures δε με εντυπωσιαζουν. Anyway, το δυνατο του σημειο ειναι το story/gameplay οχι τα γραφικα οποτε δε με πολυνοιαζει.
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό bobo1704 » 16 Ιούλ 2013, 13:24

Απο προχθές παίζω το Deadpool. Πολύ καλό πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
bobo1704

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 16 Ιούλ 2013, 14:10

Υστερα απο πολλους μηνες επιτελους βρηκα το χρονο να αρχισω να παιζω συστηματικα. Στο pc με περιμεναν 3 παιχνιδια που τα εχω παααρα πολυ καιρο κι αποφασισα οτι ηρθε η ωρα τους.

Το Bioshock ηταν το πρωτο. Αν κι εχει πολυ ομορφο level design, συντομα με κουρασε. Μου φανηκε πολυ μονοτονο το gameplay του και πολυ μετρια υλοποιημενο το action τμημα του, που δυστυχως τουλαχιστον στις 3 ωρες που ασχοληθηκα εμφανιζεται συχνα. Δεκτες οι οποιες διαφωνιες, προσωπικη μου γνωμη ειναι.

Μετα ειπα να ξαναδωσω ευκαιρια στο metro2033 αλλα ουτε εκει αντεξα. Περιπου ιδια εντυπωση με το Bioshock.

Τελικα η λυση ηρθε απο το Black Mirror 2. Πραγματικα πολυ καλη και προσεγμενη δουλεια, το προτεινω ανεπιφυλακτα σε φανς του ειδους και μη. Τοσο δυσκολα που αφιερωνομαι πια σε παιχνιδια, πιστευα πως ενα adventure δυσκολα θα με απορροφουσε οπως παλια, ομως να που το συναισθημα της μαγειας επεστρεψε!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 16 Ιούλ 2013, 15:22

Σήμερα μου ήρθε το Hotel Dusk: Room 215 για το DS και ξεκινάω. Όσοι είστε adventurάδες είναι μια πολύ καλή προσθήκη για το DS.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB