- Τώρα είναι 19 Ιούλ 2025, 00:05 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Το Sleeping Dogs πραγματικά αξιόλογος τίτλος. Ικανοποιητική διάρκεια και σχεδιαστικά πανέμορφο. Θα το χαρείς και με το παραπάνω
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
xGodKilleRx έγραψε:Το Alan Wake έχει πολύ περίπλοκο σύστημα φωτισμού και σκίασης για αυτό και το κάνει σχετικά "βαρύ" σαν παιχνίδι.jmaster18 έγραψε:Alan Wake στο PC εδω και 2 μερες, απαιτητικο σε θεμα γραφικων χωρις ιδιαιτερο λογο αλλα απο gameplay ειναι φοβερο.
Ναι εχω προσεξει οτι εχει πολυ καλα shadows αλλα τα textures δε με εντυπωσιαζουν. Anyway, το δυνατο του σημειο ειναι το story/gameplay οχι τα γραφικα οποτε δε με πολυνοιαζει.
-
jmaster18 - Δημοσιευσεις : 236
Υστερα απο πολλους μηνες επιτελους βρηκα το χρονο να αρχισω να παιζω συστηματικα. Στο pc με περιμεναν 3 παιχνιδια που τα εχω παααρα πολυ καιρο κι αποφασισα οτι ηρθε η ωρα τους.
Το Bioshock ηταν το πρωτο. Αν κι εχει πολυ ομορφο level design, συντομα με κουρασε. Μου φανηκε πολυ μονοτονο το gameplay του και πολυ μετρια υλοποιημενο το action τμημα του, που δυστυχως τουλαχιστον στις 3 ωρες που ασχοληθηκα εμφανιζεται συχνα. Δεκτες οι οποιες διαφωνιες, προσωπικη μου γνωμη ειναι.
Μετα ειπα να ξαναδωσω ευκαιρια στο metro2033 αλλα ουτε εκει αντεξα. Περιπου ιδια εντυπωση με το Bioshock.
Τελικα η λυση ηρθε απο το Black Mirror 2. Πραγματικα πολυ καλη και προσεγμενη δουλεια, το προτεινω ανεπιφυλακτα σε φανς του ειδους και μη. Τοσο δυσκολα που αφιερωνομαι πια σε παιχνιδια, πιστευα πως ενα adventure δυσκολα θα με απορροφουσε οπως παλια, ομως να που το συναισθημα της μαγειας επεστρεψε!
Το Bioshock ηταν το πρωτο. Αν κι εχει πολυ ομορφο level design, συντομα με κουρασε. Μου φανηκε πολυ μονοτονο το gameplay του και πολυ μετρια υλοποιημενο το action τμημα του, που δυστυχως τουλαχιστον στις 3 ωρες που ασχοληθηκα εμφανιζεται συχνα. Δεκτες οι οποιες διαφωνιες, προσωπικη μου γνωμη ειναι.
Μετα ειπα να ξαναδωσω ευκαιρια στο metro2033 αλλα ουτε εκει αντεξα. Περιπου ιδια εντυπωση με το Bioshock.
Τελικα η λυση ηρθε απο το Black Mirror 2. Πραγματικα πολυ καλη και προσεγμενη δουλεια, το προτεινω ανεπιφυλακτα σε φανς του ειδους και μη. Τοσο δυσκολα που αφιερωνομαι πια σε παιχνιδια, πιστευα πως ενα adventure δυσκολα θα με απορροφουσε οπως παλια, ομως να που το συναισθημα της μαγειας επεστρεψε!
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες