Ποιο MMORPG να ξεκινήσω;;;

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 20 Φεβ 2015, 19:28

funisher έγραψε:Παιδιά σκέφτομαι να ξεκινήσω να παίζω κανα mmorpg game αλλα είναι τοσα πολλα που δεν μπορω
ν αποφασισω ποιο.Έχετε να μου προτείνετε καποιο που να μοιαζει με το παλιο Lineage και να εχει
πολλους online παιχτες;;;

Αν θες κάτι σύγχρονο που να μοιάζει κάπως με Lineage II, δες κάποιο από αυτά: AION, ArcheAge, TERA. Κανένα βέβαια δεν είναι ακριβώς όπως το Lineage II. Τέτοιου είδους MMORPGs ήταν σπάνιες περιπτώσεις και πολύ λίγοι τα τολμούν.

Αυτά που έρχονται στο μέλλον και θα μοιάζουν περίπου με Lineage II (κυρίως στην ελευθερία) είναι: Black Desert, Camelot Unchained, EverQuest Next, Pathfinder Online.

Όλα τα υπόλοιπα που σου προτείνουν εδώ (και το Rift που είπες πιο πριν) είναι εντελώς άλλο είδος από το Lineage και πιθανώς δεν θα σου αρέσουν. Όλα αυτά είναι κυρίως PVE παιχνίδια.

Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στο Lineage 1 ή 2. Το Lineage 1 απ όσο ξέρω συνεχίζει μόνο στην Κορέα. Το Lineage II συνεχίζει κανονικά και στους Official server. Unofficial servers ανοίγουν κάθε μέρα και πιθανώς εκεί να βρεις κάποια παλαιά chronicles που αξίζουν περισσότερο, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα φας wipe σε λιγότερο από χρόνο.
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσιευσεις : 455

Re: Ποιο MMORPG να ξεκινήσω;;;

Δημοσίευσηαπό apollyon » 20 Φεβ 2015, 20:01

Αν θες το real deal μόνο το wow υπάρχει. Τα f2p λίγο πολύ είναι σάπια. Εναλλακτικά προτείνω guild wars 2 που το αγοράζεις μία και τέρμα. Είναι πολύ καλό, αλλά όχι σε επίπεδα wow φυσικά.
Άβαταρ μέλους
apollyon

Δημοσιευσεις : 46

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 21 Φεβ 2015, 09:35

Guild wars 2 , θέλει 20-25 ευρώ για να το αγοράσεις αλλά αξίζει τα λεφτά του! Παιζει χωρίς συνδρομή και έχει πολύ κόσμο.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό Geovra » 21 Φεβ 2015, 10:08

diver_gr έγραψε:Guild wars 2 , θέλει 20-25 ευρώ για να το αγοράσεις αλλά αξίζει τα λεφτά του! Παιζει χωρίς συνδρομή και έχει πολύ κόσμο.

Συμφωνω κι εγω για Guild Wars...ισως να περιμενεις να το παρεις μαζι με το επερχομενο expansion ...λογικα θα βγει καποιο bundle
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό funisher » 21 Φεβ 2015, 15:26

οκ θα το κοιταξω ευχαριστω πολυ :)
Άβαταρ μέλους
funisher

Δημοσιευσεις : 29

Δημοσίευσηαπό funisher » 22 Φεβ 2015, 12:00

Για να ξεκινησω στο WoW τι πρεπει να κανω επειδη ειμαι ασχετος και ποσο πρεπει να πληρωσω;;;
Άβαταρ μέλους
funisher

Δημοσιευσεις : 29

Re: Απ: Ποιο MMORPG να ξεκινήσω;;;

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 22 Φεβ 2015, 13:24

funisher έγραψε:Για να ξεκινησω στο WoW τι πρεπει να κανω επειδη ειμαι ασχετος και ποσο πρεπει να πληρωσω;;;

Για να ξεκινήσεις το wow πρέπει να αγοράσεις όλα τα Wow που έχουν βγει μέχρι και σήμερα.

Αγοράζεις το World of warcraft Battlecehst V.5 το οποίο μπορείς να το βρεις στα 7,5 ευρώ σε πολλά καταστήματα και έχει τα expansions μέχρι και το Wrath of the Lich King.

Από εκεί και πέρα αγοράζεις τα Mist Of Pandaria 15-20 ευρώ και το Draenor στα 35-40.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 22 Φεβ 2015, 14:01

diver_gr έγραψε:
funisher έγραψε:Για να ξεκινησω στο WoW τι πρεπει να κανω επειδη ειμαι ασχετος και ποσο πρεπει να πληρωσω;;;

Για να ξεκινήσεις το wow πρέπει να αγοράσεις όλα τα Wow που έχουν βγει μέχρι και σήμερα.

Αγοράζεις το World of warcraft Battlecehst V.5 το οποίο μπορείς να το βρεις στα 7,5 ευρώ σε πολλά καταστήματα και έχει τα expansions μέχρι και το Wrath of the Lich King.

Από εκεί και πέρα αγοράζεις τα Mist Of Pandaria 15-20 ευρώ και το Draenor στα 35-40.

Το battlechest τωρα πια εχει και το mists of pandaria (και εναν μηνα παιχνιδου προφανως).

Το draenor δεν χρειαζεται να το αγορασει για να ξεκινησει, οταν φτασει lvl 90 μπορει να το αγορασει για να συνεχισει. Μεχρι τοτε θα εχει πολυ καιρο να δει το παιχνιδι αμα του αρεσει κιολας.

Μπορει να ξεκινησει και με ενα trial account που φτανει μεχρι lvl 20 (με αρκετους περιορισμους ομως) και μετα να βαλει το battlechest ωστε να κερδισει και λιγο χρονο.
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό apollyon » 22 Φεβ 2015, 15:36

Το lvl 20 στο wow είναι 2 ώρες τοπ παιχνιδιού. Αντε ο νέος που ψάχνετε ακόμα να το κάνει 3. Σιγά το χρόνο που γλιτώνει.
Άβαταρ μέλους
apollyon

Δημοσιευσεις : 46

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 22 Φεβ 2015, 15:47

apollyon έγραψε:Το lvl 20 στο wow είναι 2 ώρες τοπ παιχνιδιού. Αντε ο νέος που ψάχνετε ακόμα να το κάνει 3. Σιγά το χρόνο που γλιτώνει.

Το θυμαμαι λιγο παραπανω ειναι η αληθεια :P
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB