Πετάω PS4 απο το μπαλκόνι (πρόβλημα με rest mode)

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό radpilot » 29 Δεκ 2015, 10:58

Πάντως στο c-chassis δεν έχω δεί κανένα πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
radpilot

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό Chased » 31 Δεκ 2015, 01:40

dawnstar έγραψε:
Chased έγραψε:Γενικώς, μην τα αφήνετε σε rest mode! Το Wii (το original) παρουσίαζε πρόβλημα επειδή "ψηνόταν" η κάρτα γραφικών αφού ήταν κοντά στο Wireless chip και εμφάνιζε νεκρά πίξελς μετά. Όχι μόνο αυτό, αλλά το PS4, συγκεκριμένα, εμένα άλλες φορές κολλάει σε αιώνιο "Putting the PS4 in Rest Mode..." οθόνη και δεν μπαίνει ποτέ, ενώ άλλες φορές δεν ανοίγει η κονσόλα με τίποτα μετά από Rest Mode, εκτός αν κλείσω εντελώς την τροφοδοσία και περιμένω. Γάμησέ τα τα έχει κάνει η Sony με το PS4.

Chased μετα τις γιορτες πηγαινε το πισω για αλλαγη.

Θα το έκανα, αλλά ποιος κατεβάζει πάλι 390GB δεδομένων?
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

r

Δημοσίευσηαπό Deadpost » 03 Ιαν 2016, 18:57

Ο μονος εισαι φιλε...μαλλον ηταν ελαττωματικο απο την αρχη που το πηρες και με το update τα εφτυσε τελειως...οπως προαναφερθηκε παρε κανενα τηλεφωνο στην sony και αμα εχεις ακομα την εγγυηση φτιαξτω...αλλιως μετα θα σου βγει ο κουκος αηδονι
Deadpost

Δημοσιευσεις : 26

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 03 Ιαν 2016, 22:36

Προφανώς δεν είμαι ο μόνος, αρκεί να ψάξεις λίγο τα forums του εξωτερικού...Εκτός αυτου το μηχάνημα πλέον δουλεύει κανονικά, οπότε...
Επίσης η λογική "το μηχάνημα τα έφτυσε μετα το update" είναι εντελώς άκυρη
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Georgebor » 03 Ιαν 2016, 23:18

Εμένα μου συμβαίνει μόνο όταν κλείνω την τηλεόραση η βάζω να δω τηλεόραση ενώ έχω ανοιχτό το PS4. Μήπως σου συμβαίνει κάτι τέτοιο; Η απλά εκεί που παίζεις;
Άβαταρ μέλους
Georgebor

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 03 Ιαν 2016, 23:25

Γινόταν εκει που έπαιζα. Διαπίστωσα οτι με άνοιγμα απο το controller και οχι απο το κουμπί της κονσόλας, δεν εχω πρόβλημα. Τι να πω...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

PS4

Δημοσίευσηαπό pakos » 18 Μαρ 2016, 11:22

File den kserw pote to pires i ekdosi c-chasis den parousiazei tetoia provlimata gia to 500 ari exw akousei arketa...aytos einai enas kalos logos na min agorazeis opoiadipote syskeyi me to pou vgainei....stin teliki mesa se eggyisi einai logika an to exeis kana xrono zita na sto allaksoun...allos enas kalos logos pou aksizei na dwseis kati parapanw gia extra eggyisi gia diko sou kalo einai
Άβαταρ μέλους
pakos

Δημοσιευσεις : 76

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 18 Μαρ 2016, 16:57

Το θέμα εχει λυθεί εδώ και μήνες, προφανώς κάτι στο λειτουργικό θα έπαιζε
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση