Κοκορομαχίες

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Απρ 2015, 18:33

@kakashi_hatake, επειδή δεν μου αρέσει να απαντάω σε εικασίες ή… leaks, αν έχεις κάποια τέτοια πληροφορία, την περιμένω και θα επιληφθώ προσωπικά του θέματος. Δεν μου αρέσει να αφήνονται τέτοια πράγματα στον αέρα.

@commenter, τεχνικά δεν είναι δύσκολο, θέλει ψάξιμο στο νομικό κομμάτι του, γιατί οι χρήστες έχουν συμφωνήσει σε συγκεκριμένους όρους όταν κάνουν εγγραφή.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 04 Απρ 2015, 18:57

Μα δεν υπάρχει κάτι για να επιληφθείς πλέον. Είναι παλιό το σκηνικό, το όλο θέμα ξεθάφτηκε μετά την πρόκληση που είδαν κάποιοι στο σχόλιο του Ντάκου και κυκλοφορεί αυτό ακριβώς το περιστατικό που σου είπα και παραπάνω με λίγες περισσότερες λεπτομέρειες που δεν νομίζω να χρειάζεται να λεχθούν. Αυτό γίνεται πάντα και για αυτό με το παραμικρό ξεσπούν διαμάχες. Γιατί δεν έχουν κλείσει κάποιες εκκρεμότητες που για εσένα μπορεί να μην θεωρούνται σοβαρές, αλλά για κάποιους άλλους όπως έχεις καταλάβει είναι, τώρα το γιατί και πως είναι στη ψυχή του καθενός. Σου έχω στείλει αρκετές φορές pm με το τι κυκλοφορεί στο site (η τελευταία ήταν με το δεύτερο σχόλιο του Ντάκου στο fb). Και εγώ απλά δε θέλω, επειδή υπάρχουν παλιά περιστατικά, με το που γίνεται κάτι, να πετάνε τα pm σαν περιστέρια εδώ μέσα. Επειδή η ερώτησή μου ήταν αν έχει πέσει στην αντίληψή σου κάτι τέτοιο και μου λες όχι, το έκανα πιο συγκεκριμένο για το αν δε γνωρίζεις ή αν είσαι σίγουρος ότι δεν έγινε κάτι τέτοιο. Ούτε ανάκριση ούτε απολογία γίνεται εδώ μέσα. Σε φιλικό κλίμα να ξεκαθαρίσουμε τις όποιες πιθανόν παρεξηγήσεις έχουν δημιουργηθεί. Γιατί δεν πιστεύεις ότι αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι άδικο για κάποιους άλλους να κατηγορούνται πως έχουν διπλά accounts;
Τελευταία επεξεργασία από kakashi_hatake και 04 Απρ 2015, 18:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό Altair » 04 Απρ 2015, 18:58

Επειδή ο κύριος Παπαπαύλου κωφεύει στις κατηγορίες για το 9 του Uncharted 3,και φταίτε εσείς που τρώγεστε σαν τα κοκκόρια,θα σας ρωτήσω το εξής.
Πάτε καλά ρε;Την παλεύετε;Κάθεστε και τσακώνεστε για μερικά "τιμημένα" pixels;Έχετε μήπως μετοχές κάπου;Αν έχετε οκ,να το καταλάβω,διαφορετικά είστε για τα πανηγύρια. :P
Εννοείται πως κι εγώ έχω μπλεχτεί σε καυγάδες σχετικά,όμως ποτέ δεν έφτασα σε τέτοια επίπεδα,οκ μερικά μπινελίκια,μερικά πμ με τους εμπλεκομένους και το λήξαμε φιλικά.Ακούς εκεί μηνύσεις.Χα!100 ευρώ το παράβολο για μήνυση.Για κάντε άμα σας βαστάει,να δω πως θα παίρνετε μετά games.Μη σκάτε,στο ίντερνετ υπάρχουν τόσες διαφορετικές γνώμες που θα ακούσετε που δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να επιβληθείτε.Trust me το έχω δοκιμάσει παλιότερα,δεν πιάνει.Τσάμπα κόπος,λιώστε κάνα παιχνιδάκι καλύτερα. ;)

Οπότε τώρα που έληξε το χαζό αυτό θέμα,πάμε στο μείζων ζήτημα του 9 στο Uncharted 3.
Κωφεύετε κύριε Παπαπαύλου;9 στην υπερπαιχνιδάρα των 2 ηπείρων;Παρακαλώ να αυτομπαναριστείτε.Αυτά από εμένα.
Τελευταία επεξεργασία από Altair και 04 Απρ 2015, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Απρ 2015, 18:59

Σαφώς και είναι άδικο. Απλά επειδή είμαι εδώ και θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα ας μου στείλει κάποιος ένα PM για να μη γίνει public για το ποια accounts θεωρεί διπλά δικά μου, του Πέππα, του Ντάκου, να του αποδείξω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει να το τελειώνουμε. Δεν θέλω να υπάρχουν "σκοτεινά σημεία" και σκέφτομαι πραγματικά όσοι ενδιαφέρονται να συζητήσουμε για τα του site να συνδεθούμε σε ένα teamspeak session και να απαντήσουμε σε όλα εκεί. Οτιδήποτε θέλετε όμως! Πως σου φαίνεται;

k. Altair δεν σας βλέπω καλά, χα χα χα :P
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 04 Απρ 2015, 19:13

Meanwhile, στην ενότητα "Other" του inbox μου στο Facebook:

http://i.imgur.com/P3lw9ip.png
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 04 Απρ 2015, 19:21

Παύλο δεν νομίζω να επιθυμεί κανείς να παρευρεθεί για να συζητήσει κάτι. Απ'ότι έχω καταλάβει οι περισσότεροι τα λένε με pm αλλά όταν φτάνει η ώρα να μιλήσουν και δημόσια απλά δεν το κάνουν. Και εγώ επειδή απλά έχω κουραστεί να ακούω αυτούς τους ψιθύρους θεώρησα ότι είναι μια ευκαιρία να διαλυθεί και αυτό το σύννεφο μεταξύ των παιδιών του site, μπας και αλλάξει όντως σελίδα. Δεν το κάνω γιατί με αφορά το σκηνικό, το κάνω γιατί έχω αποδείξει πολλές φορές ότι δεν μου αρέσει όλο αυτό που γίνεται. Πράγματα που έχουν λεχθεί και επηρεάζουν πολλά μέλη αλλά κανείς δε θέλει να κάτσει να μιλήσει, με αποτέλεσμα να έχουμε συνέχεια ξανά και ξανά τα ίδια. Αλλά όπως έχεις δει και με την περίπτωση του Παναγιώτη, έχουν προχωρήσει αρκετά σε προσωπικό επίπεδο και λογικά θέλουν απαντήσεις.

@AnimaPura
Πάνο και πολύ το έχεις αργήσει το θέμα αυτό.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Απρ 2015, 19:24

Βρε συ, πες μου τώρα εγώ τι να κάνω; Να πω στον admin να μου δώσει πρόσβαση σε όλα τα inboxes και να κάθομαι να ψάχνω ένα-ένα για το ποιος έχει πρόβλημα, που και με ποιον; Αν σε κάποιον δεν αρέσει αυτή η κατάσταση, αν δεν μιλήσει, δεν μπορεί να γίνει κάτι. Δεν μπορώ να λύσω ένα πρόβλημά σου με μένα αν δεν μου πεις ότι το έχεις.

Και για να το τελειώνουμε, όποιος θέλει, μου στέλνει PM και μπαίνουμε Skype, Teamspeak οπουδήποτε ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ και του λύνω κάθε απορία. Να τελειώνει το θέμα, γιατί έχει συζητηθεί ξανά και πραγματικά και με κουράζει και δεν είναι δίκαιο για τον κόπο όλων στο site.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 04 Απρ 2015, 19:25

kakashi_hatake έγραψε:@AnimaPura

Ασχολείται η ΔΗΕ με ψυχασθενείς? :D

Θα βαρεθούν λίαν συντόμως...
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσίευσηαπό Jim P » 04 Απρ 2015, 19:30

AnimaPura έγραψε:
kakashi_hatake έγραψε:@AnimaPura

Ασχολείται η ΔΗΕ με ψυχασθενείς? :D

Θα βαρεθούν λίαν συντόμως...

Αν έχεις μπαρμπα...

Σοβαρά όμως, με το να κρύβεις τον αποστολέα, ισοδυναμεί με μη πιστοποίηση από το facebook άρα σαν κοινότητα δεν μπορούμε να το δεχτούμε, παραμένει Fabrication :)

Φιλικά!
Άβαταρ μέλους
Jim P

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 04 Απρ 2015, 19:32

Το "φιλικά" στο τέλος με λύγισε! Ευχαριστώ και για την εικόνα με τον Καραγκιόζη προηγουμένως, πιστεύω μου ταιριάζει σαν χαρακτηρισμός! Να 'σαι καλά!
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB