Κοκορομαχίες

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 04 Απρ 2015, 15:36

Δυστυχώς δεν έχω το χρόνο, ούτε την διάθεση για να κάτσω να ψάξω ποιός έχει θέμα με εμένα και τους άλλους 2-3 από το team και διαδίδει τέτοιες φήμες. Γιατί όταν δεν υπάρχει απόδειξη με IP's κτλ δεν νομίζω ότι μπορούν τέτοιες δηλώσεις να χαρακτηριστούν κάπως αλλιώς.

Η νομική δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί εκ μέρους μου αν τα pm's από ψεύτικα προφίλ στο FB συνεχιστούν. Δεν ξέρω ποιός τα στέλνει, αλλά θα μάθω αν ξεκινήσω τις όποιες διαδικασίες.

@scott: Εγώ νομίζω ότι σου είχα ζητήσει, αλλά το κάνω και τώρα αφού το θες. Συγνώμη επομένως.

@kakashi: Συγνώμη και προς τον Amiga500 τότε. FYI, δική μου πρωτοβουλία ήταν να ξεκινήσω το radio στο πλευρό του Κωνσταντίνου, το live προέκυψε σαν δοκιμαστικό πάλι από μεριάς μου. Βέβαια όπως προανέφερα, μέσα από PM's στον προσωπικό μου λογαριασμό στο fb, δεν φάνηκε να άρεσε η συμμετοχή μου σε καμια από τις δυο εκπομπές. Ευχαριστώ για το feedback, όμως την επόμενη φορά θα ήθελα λιγότερες βρισιές για τους γονείς μου εντός του message.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό TomTom » 04 Απρ 2015, 15:48

Προς AnimaPura (πιο πολύ) και προς Raysod (λιγότερο).

Θα ήθελα να μάθω επιτέλους μιας και εσύ/εσείς το γράφετε τις περισσότερες φορές τι σημαίνει το SDF.
Ποια είναι αυτή η γνωστή ομάδα με το όνομα SDF ?
Ποια άτομα την απαρτίζουν ?

Σε περίπτωση που δεν πάρω απάντηση σημαίνει πως ΔΕΝ υπάρχει κάτι τέτοιο.

----------

kakashi_hatake έγραψε:Τώρα στους υπόλοιπους, στην ομάδα, γνωστή και ως SDF (στην οποία μπορεί να ανήκω και εγώ, μέχρι στιγμής αναμένω για να μου κρεμάσουν ταμπέλα και αφού πρώτα μου φύγει η ρετσινιά πως ψεύδομαι και ότι ίσως έχω 80 account στο site)

Μου φαίνεται πως και εσύ γνωρίζεις την γνωστή ομάδα SDF.
Ξέρεις πώς γίνεσαι μέλος ?
Πληρώνεις κάποια συνδρομή ?

Εγώ ρε φίλε το μόνο που βρήκα στο Google ψάχνοντας το SDF ήταν μια SDF Band.

https://www.youtube.com/watch?v=excezrWDsuU

Δηλαδή το να ανήκει κάποιος σε μια ομάδα groupies είναι τόσο κακό ? :lol: :lol:

----------

Και ξαναρωτάω τους πρώτους (AnimaPura, Raysod) τι σχέση έχει αυτή η SDF (μουσική μπάντα) με το συγκεκριμένο site ?
Δεν μπορώ να καταλάβω.

----------

AnimaPura έγραψε:Το site θα γίνει ακόμα καλύτερο όταν τα 5-6-7 άτομα που όλοι πλέον γνωρίζουν ότι τα κάνουν μπάχαλο σε ορισμένα άρθρα και δεν σέβονται την δουλειά των συντακτών τους, φύγουν για πολύ καιρό.

Θες να μας πεις πια είναι αυτά τα άτομα ? Να τα ξέρουμε και εμείς ρε παιδί μου να μην τους δίνουμε σημασία.

AnimaPura έγραψε:Όπως ανέφερα και πριν φίλε dawnstar, τα άτομα αυτά επιζητούν την προσοχή μας γιατί για κάποιο λόγο δεν αισθάνονται άνετα με τις επιλογές τους (κονσόλα, παιχνίδια) και έτσι θέλουν να προκαλέσουν, μπας και ασχοληθεί κανείς μαζί τους και η γνώμη τους φανεί πιο ισχυρή ή αποδεκτή. Επομένως δεν θα αναφερθώ ονομαστικά δημοσίως και δεν θα τους κάνω την χάρη.

Έδωσες αυτή την απάντηση στην ίδια ερώτηση που σου έκανα και εγώ.

Εαν λοιπόν δεν θες να ονοματίσεις όπως λες, ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ !!!

ή θα μιλήσεις ανοιχτά ή μην το λες καθόλου.

-----------

AnimaPura :

Mιλάς για 2πλα account όταν εσύ ο ίδιος (δεν ξέρω, υπόθεση κάνω), μπορεί να έχεις/είχες 2πλο account για να τσιγκλάς άλλους χρήστες, και μπορεί να μην είχες/έχεις μόνο εσύ 2πλα account.
Και το ξαναγράφω, ΥΠΟΘΕΣΗ κάνω.

----------

AnimaPura :

Αυτό με τους γονείς σου που λες ότι σου συνέβει είναι το λιγότερο ΤΡΑΓΙΚΟ αν όχι ΑΡΡΩΣΤΟ.

Ελπίζω πραγματικά να κινηθείς νομικά και να βρεις αυτά τα ...... "παιδάκια" μήπως και βάλουν λίγο μυαλό. Ούτε το θάρρος έχουν να σου τα πούνε με το πραγματικό τους όνομα. Θρασύδειλοι απλά.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 04 Απρ 2015, 15:51

@AnimaPura
Αυτό που λες για το FB είναι άλλο κομμάτι και είναι σοβαρό και πιστεύω πως όντως θα πρέπει να κάνεις κίνηση.

Το να φτάνουμε σε τέτοια σκηνικά πάντως με προσωπικούς χαρακτηρισμούς σε pm του site και στο fb είναι πραγματικά αδιανόητο. Ακόμα και για το σκηνικό του fb του Ντάκου, που έχω πει σε πολλούς και νομίζω και στον ίδιο, ότι στη τελική είναι γούστο και καπέλο του, το τι θα πει και με ποιους θα το πει και την όποια αντίρρηση είχα με το θέμα ήταν καθαρά ότι από τη στιγμή που βγαίνουν δημόσια πλέον αυτά, θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες κινήσεις μεταμέλειας ή τιμωρίας, αλλά ποτέ δεν πρέπει να πηγαίνει το θέμα σε προσωπικό επίπεδο με εξυβρίσεις και τα συναφή.
Όπως έχω πει και στο πρώτο μου Post, μερικοί έχετε πάρει την όλη συμμετοχή σας στο site πολύ πιο σοβαρά από όσο θα πρέπει να είναι. Να δεχτώ ότι υπάρχουν κάποιοι που αισθάνονται αδικημένοι με μερικά πράγματα που γίνονται, να δεχτώ ότι έχει δημιουργηθεί κάποια αναταραχή γιατί υπάρχουν άτομα που άθελά τους ή ηθελημένα οδηγούν τέτοιες καταστάσεις σε τέτοιο σημείο,αλλά προσβολή του ίδιου του ανθρώπου πίσω από το nickname είτε πρόκειται για μέλος είτε για συντάκτη, εγώ τη θεωρώ κατακριτέα.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 04 Απρ 2015, 15:55

Εγώ σε αυτό το σημείο βέβαια να τονίσω ότι δεν έχω πει κάτι ανοιχτά για αυτά τα προσωπικά μηνύματα, παρα μόνο τώρα γιατί λογικά κάποιοι από εδώ μέσα θα είναι. Απλά είναι λυπηρό το ότι πρώτον δεν το κάνουν δημόσια (εγώ το έκανα) και ότι δεύτερον βρίζουν συγγενικά μου πρόσωπα και πετάνε και μια δυο κατάρες έτσι για να δέσει το γλυκό (εγώ δεν το έκανα).

Κάποιοι κρίνουμε το λέγειν του άλλου (έστω και με λάθος τρόπο), κάποιοι κρίνουν το άτομο προσωπικά (πάλι με λάθος τρόπο).
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 04 Απρ 2015, 16:15

Παίδες εγω δεν εχω μπει στο συγκεκριμένο τρυπάκι της κοκορομαχίας, και ούτε πρόκειται, απλά θέλω να κάνω μια πολύ απλή ερώτηση, για την οποία όμως κανείς δεν εχει απάντηση...

ΓΙΑΤΙ????

Ποιο το νόημα να φαγώνεστε, να χαλάτε την ζαχαρένια σας, και πολλές φορές να παρεκτρέπεστε, για κάτι που πολύ απλά εχει δημιουργηθεί για να μας κάνει να περνάμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ μερικές ώρες... Ποιό το όφελος απο την συγκεκριμένη διαδικασία?

Οι 9/10 απο εμάς, κατα καιρούς εχουμε κατακρίνει τα χιλιάδες (δυστυχώς) επεισόδια που εχουμε γίνει μάρτυρες να λαμβάνουν μέρος στα ποδοσφαιρικά-μπασκετικά μας γήπεδα. Εχετε καταλάβει οτι ανάλογη "χουλιγκανίστικη" συμπεριφορά εχετε υιοθετήσει μερικοί και στον χώρο......του gaming??? Πόσο λυπηρό?????? Τι θα ακολουθήσει? Θα χωριστούμε και σε στρατόπεδα σουβλάκι vs πίτσα, Heineken vs Amstel??????
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 04 Απρ 2015, 16:34

Γιατί έτσι συνήθως συμβαίνει σε forum, όπου τα απλά μέλη αισθάνονται να αδικούνται και να βλέπουν μια διαφορετική μεταχείριση από μέλη και φίλους της συντακτικής ομάδας. Είναι γνωστό δε πως αν μπλέξεις με κάποιο από αυτά τα πρόσωπα, δε σε σώζει τίποτα. Και για να λέμε την αλήθεια η ομάδα που συνήθως κατηγορείται έχει απέναντί της τα ίδια άτομα. Είναι σύνηθες φαινόμενο απλά πρώτη φορά βλέπω εδώ προσωπικά, ότι εκεί που στα άλλα υπάρχουν πηγαδάκια και συζητιούνται όλα αυτά, εδώ να βγαίνουν όλα στη φόρα και να έχουν αποκτήσει άλλο νόημα τα leaks. Πάντως για να ηρεμήσουν τα όποια θέματα έχουν προκύψει θα πρέπει να συζητηθούν κάποια πράγματα. Και είμαι σίγουρος πως αν αυτή η συζήτηση με τον Πάνο είχε γίνει και παλιότερα μπορεί να είχαμε διαφορετική έκβαση και στην υπόθεση του BigDaddy γιατί κακά τα ψέμματα, η διαμάχη μεταξύ τους ήταν κυρίως για αυτό το λόγο και με αυτό το κόλλημα.
Είναι το δύο μέτρα και δύο σταθμά που κάνει πολλούς να αντιδρούν έτσι και άλλους να ξεπερνούν κάποια όρια και να βρίζουν σε προσωπικό επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Απρ 2015, 17:08

Για να το τελειώσουμε εδώ, τα όποια προβλήματα υπήρξαν στο παρελθόν, δεν με αρέσει να τα φέρνω στην επιφάνεια, γιατί εκτός site έχει γίνει μια πολύ μεγάλη κουβέντα και αφού δόθηκαν οι απαραίτητες επιβεβαιώσεις ότι δεν θα επαναληφθούν, δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε κανονικά. Τα προβλήματα εντός κι εκτός site για τον καθένα μας είναι πολλά και θα παρακαλέσω να αντιληφθείτε πως δεν έχουμε ούτε το χρόνο, ούτε τη διάθεση να κάνουμε τους χωροφύλακες. Η νέα κατάσταση με το Authority μας προσφέρει τη δυνατότητα για περισσότερο και πιο ποιοτικό περιεχόμενο και όπως έχετε δει, έχουμε ρίξει αρκετό βάρος εκεί. Γιατί; Γιατί αυτό θεωρούμε ότι αξίζει στους ανθρώπους που μας τιμούν με το click τους. Αυτή η κατάσταση με το τι μου είπες, τι σου είπα, πως το είπες, είσαι Nintendάκιας, είσαι Sonάκιας, είσαι Microsoftάκιας, νομίζω δεν τιμάει κανέναν.

Για παράδειγμα, ο Παναγιώτης με το θέμα του Facebook έχει παραδεχτεί ότι έγινε λάθος, απλά είδα ότι υπήρξαν περιπτώσεις που είχε αρκετές ενοχλήσεις για να τσιγκλιστεί. Δεν τον δικαιολογώ για το πρώτο, απλά κάναμε μεταξύ μας κουβέντα και δεν έχει επαναλάβει κάτι παρόμοιο. Όπως μπορώ να δικαιολογήσω λοιπόν τον οποιονδήποτε κάνει κάτι που θεωρεί ότι δεν θα του «στοιχήσει», άλλο τόσο κατανοώ τι και πως έγινε. Τελείωσε όμως. Δεν μπορώ να τον στοιχειώσω με το λάθος αυτό, απλά να είμαι δίπλα του για να συμμετέχει στο site και στο radio και στο live και είδες κιόλας πόσο βοήθησε αυτό και στο να δείξει τι άτομο είναι.

Παρακαλώ απλά να κατανοήσετε ότι κάθε φορά ζητάμε κατανόηση και βοήθεια για να μην θεωρεί ο καθένας ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Όσοι με γνωρίζετε καιρό ξέρετε το πώς προσπαθώ να κρατάω ίσες αποστάσεις από όλους, απλά και στην περίπτωση του Amiga (επέλεξε ο ίδιος να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμό του) και στην περίπτωση του BigDaddy έκανα υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην φύγει κανείς από το site. Ειδικά ο Μανώλης έγινε ban για ένα χρονικό διάστημα και όταν επανήλθε εκμεταλλεύτηκε το γεγονός για να κάνει το σχετικό «θόρυβο». Αν μιλήσω όμως με τον Μανώλη και μου πει κιόλας ότι δεν θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δεν έχω την παραμικρή διάθεση να τον απομονώσω και να τον αφήσω εκτός. Μια χαρά κουβέντα κάναμε, απλά ορισμένες φορές ξέφευγε.

Παρακαλώ όμως, αν θέλετε όλοι να γυρίσει μια σελίδα αυτό το site ως προς το community, δεν έχει νόημα να σκάβουμε στα παλιά και να ξεθάβουμε προβλήματα και καταστάσεις που κι εμείς έχουμε αφήσει πίσω μας.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 04 Απρ 2015, 17:51

Εμένα άποψή μου πάντως Παύλο είναι ότι τέτοια θέματα και όταν υπάρχουν τέτοιες απόψεις που υποστηρίζονται από αρκετά άτομα εδώ μέσα καλό θα ήταν να συζητηθούν και κάποια στιγμή. Δεν μπορεί το site να αλλάξει σελίδα και να ξεχάσει τα παλιά όταν το μεγαλύτερος μέρος των μελών ζουν με την ιδέα ότι μερικά πράγματα έχουν καλυφθεί, πρόσωπα έχουν προστατευθεί. Γιατί ανά πάσα στιγμή σε οποιαδήποτε νέα διαμάχη θα βγαίνουν τα ίδια και τα ίδια στη φόρα. Οπότε το να συζητήσετε μεταξύ σας εκτός site ναι μεν μπορεί να λύνει εμφάνιση μελλοντικών κρουσμάτων αλλά δε νομίζω ότι καλύπτει ηθικά όσους βρίσκονται εντός site. Και να σου πω για παράδειγμα στο θέμα με τα πολλαπλά accounts. Έγινε αναφορά από τον Πάνο ότι πολλά άτομα έχουν δεύτερα account από την SDF team και ξαφνικά πλημμυρίζει ο τόπος με σκηνικά ότι μερικοί συντάκτες έχουν/είχαν πολλαπλά account (επί εποχές Amiga) αλλά τώρα κατηγορούν την ομάδα μόνο. Ο Πάνος το διαψεύδει. Αυτό το γεγονός δεν μπορεί απλά να παραμεριστεί και να συνεχίσουν τα μέλη να συμπεριφέρονται σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Σε μελλοντικό σκηνικό θα γίνει πάλι το ίδιο. Οπότε καλό είναι να μπουν κάποιες τοποθετήσεις σε αυτά που να τα μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος έτσι ώστε να μην υπάρχει το αίσθημα της αδικίας και κάλυψης/κουκούλωσης συγκεκριμένων θεμάτων. Έχει πέσει στην αντίληψή σου εσένα σκηνικό συντακτών με δεύτερα τρίτα account τα οποία δημιουργήθηκαν για να τσιγκλίσουν συγκεκριμένο άτομο εδώ μέσα και να τον οδηγήσουν στην απομάκρυνσή του; Απλά το λες και βγάζουμε τα συμπεράσματά μας. Εμένα αυτό μένει να διασαφηνιστεί και το γεγονός ότι μέλη "ομάδων " να μπορούν να δέχονται και να συζητούν ήρεμα με τους υπόλοιπους, το οποίο όπως σου είπα θα γίνει αν υπάρχει κάποια τιμωρία για το όριο της ελευθερίας που επιτρέπεται αν έχουν εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Απρ 2015, 18:02

Kakashi_hatake, για τα διπλά accounts, ο Παναγιώτης έγραψε πως «πάω στοίχημα πως μερικοί έχουν και διπλά accounts». Δεν είπε ότι «υπάρχουν διπλά accounts που γίνεται αυτό κι αυτό». Επενέβη στη συνέχεια και τόνισα πως ο Παναγιώτης ΔΕΝ ΕΧΕΙ πρόσβαση στο admin για να βλέπει IPs κτλ και αυτό που έγραψε ήταν εκτίμησή του. Κατά καιρούς τσεκάρω εγώ μόλις υπάρξει αφορμή για διπλά accounts και όπως έγραψα και στον Amiga, δεν εντόπισα κάτι μεμπτό.

Στην ερώτησή σου δε για τα διπλά accounts που φτιάχτηκαν για να τσιγκλίσουν συγκεκριμένο άτομο, απαντώ κατηγορηματικά όχι.

Σκέφτομαι για το θέμα των τιμωριών ένα δίκαιο σύστημα, έτσι ώστε όταν ξεφεύγει η κατάσταση να μην «διώκεται» ο χρήστης, αλλά να αντιλαμβάνεται ότι δέχεται ένα είδος ποινής. Καταλαβαίνεις πως δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε «αστυνόμευση». Απλά να μπορεί να μην ξεφεύγει η κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 04 Απρ 2015, 18:21

Άρα δε γνωρίζεις ή είσαι σίγουρος ότι ο Ντάκος και κάποιοι άλλοι, δεν είχε/είχαν κάνει δεύτερο account επί εποχές Amiga προκειμένου να τον ενοχλήσουν στα σχόλια, γεγονός με το οποίο κιόλας είχε διαφωνήσει ο Tobajaras?
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB