Πρότασεις για βελτίωση του site

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Saiyan85 » 21 Δεκ 2017, 17:54

Καλησπερα!!
Κατι μικρο και πρακτικο : Οταν εισαι στην σελιδα του forum δεν εχεις αμεση προσβαση στο προφιλ σου. Χρειαζεται να κανεις κλικ στην κεντρικη σελιδα του site & μετα βλεπεις ξανα δεξια το εικονιδιο. Θα μπορουσε αυτο να αλλαξει?

Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
Saiyan85

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό geocool » 23 Δεκ 2017, 13:24

Έχω να γράψω καιρό στο φόρουμ αλλά μπαίνω για να σας γράψω για τη νέα εμφάνιση του enternity.
Ως φανατικός οπαδός του enternity, μπαίνω καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια και είναι το κύριο site που διαβάζω νέα από τον υπολογιστή. Συνήθως είμαι θετικός στις αλλαγές και δεν είμαι από τους στρίτζους που με το παραμικρό επειδή είναι νέο γκρινιάζουν.

Ως πληροφορικάριος και έχοντας δουλέψει ως Web Designer & Developer θαύμαζα το προιγούμενο site.
Μπορεί να μην ήταν εντυπωσιακό όπως κάποια άλλα ελληνικά gaming site αλλά είχε σωστό user experience.
Ο κύριος σκοπός τους Design είναι να είναι λειτουργικό το site και στο τέλος μπαίνει η καλαισθησία.
Δυστηχώς το enternity το έχει χάσει αυτό σε μεγάλο βαθμό, δίνοντας περισσότερο βάθος στην καλαισθησία.

Ο χρήστης πρέπει ανάλογα με τα element και τον τρόπο που θα τα τοποθετήσετε στο site να μπορεί εύκολα να
ξεχωρίζει κατηγορίες και να κατευθείνεται το μάτι του από το ένα άρθρο στο άλλο. Προσπαθείς με διάφορους τρόπους να κατευθήνεις το χρήστη (χρώμμα, μέγεθος, σειρά) ώστε να βρει την πληροφορία που χρειάζεται.

Στην παρόν εμφάνιση έχουμε 3 columns πολύ μπερδεμένα μεταξύ τους που χάνουν τη σειρά, το μέγεθος και μπερδεύονται και μαζί με τις διαφημίσεις. Και τα Headers αν και ξεχωρίζουν έχουν υπερβολικό μέγεθος

Πλέον δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το site, γιατί κουράζει και τα νέα τα διαβάζω νε μεν από το enternity αλλά ότι ποστάρετε στο Facebook και η επόμενη λύση που μάλλον αυτό θα κάνω είναι με RSS Feeds. Ελπίζω σε μια βελτιώση στην αρχική σελίδα με κύριο κριτήριο την λειτουργικότητα γιατί πραγματικά το enternity το αγαπάω αλλά πλεον είναι δύσχρηστο για εμένα.
Άβαταρ μέλους
geocool

Δημοσιευσεις : 70

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 23 Δεκ 2017, 22:15

Θα συμφωνήσω για την αρχική σελίδα, είναι πολύ "φορτωμένη". Πλέον χρησιμοποιώ αποκλειστικά το nav bar για να διαβάσω τα άρθρα.
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό GiannisRethymno » 01 Μαρ 2018, 14:33

@geocool και εγώ το βρίσκω λίγο κουραστικό και με έχει αποτρέψει να το επισκέπτομαι από τον υπολογίστη.
Στο παλιότερα έμπαινα πολλές φορές την ίδια μέρα. Μπορεί να είναι και συνήθεια θα δείξει. ;)

Επίσης μια πρόταση, όταν βρίσκεις εξωγήινο γίνεται να συνεχίζει στο άρθρο που διάβαζες και να μην χρειάζεται να κάνεις πίσω? Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
GiannisRethymno

Δημοσιευσεις : 207

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 15 Δεκ 2018, 20:12

Στα σχόλια του σάιτ, σε κάθε 2η απάντηση σε αρχικό σχόλιο, δε βγάζει επιλογή για Απάντηση αλλά μόνο για Αναφορά. Είναι πολύ εύκολο να γίνει ένα λάθος και να αναφέρεις κάποιον χωρίς λόγο. :? :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 18 Δεκ 2018, 13:08

Το σημειώνω αρχηγέ :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 14 Οκτ 2020, 11:43

Παρατηρησα οτι εδω και καιρο δεν εχω δει αρθρο του Βεζου στο site. Εφυγε απο το site;
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Δημοσιευσεις : 141

Δημοσίευσηαπό Alias » 14 Οκτ 2020, 17:12

PORTAL έγραψε:Παρατηρησα οτι εδω και καιρο δεν εχω δει αρθρο του Βεζου στο site. Εφυγε απο το site;

Preview και review ανεβάζει συχνά παντως
Άβαταρ μέλους
Alias

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 14 Οκτ 2020, 20:23

Alias έγραψε:
PORTAL έγραψε:Παρατηρησα οτι εδω και καιρο δεν εχω δει αρθρο του Βεζου στο site. Εφυγε απο το site;

Preview και review ανεβάζει συχνά παντως

Μπα δεν τον βλεπω ουτε στο site info.
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Δημοσιευσεις : 141

Δημοσίευσηαπό Alias » 16 Οκτ 2020, 18:15

Σαν να χεις δικιο
Άβαταρ μέλους
Alias

Δημοσιευσεις : 37

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site