Πρότασεις για βελτίωση του site

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 20 Νοέμ 2017, 16:45

Υπάρχουν θέματα που λύνουμε παιδιά, σιγά σιγά. Λίγο υπομονή, υπήρχαν προβλήματα που δεν μπορούσαν να εντοπιστούν όσο ήμασταν σε offline testing. Όλα θα σενιαριστούν, το έχουμε δει το θέμα που λέει ο RiderSoMysterious :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Τμημα Σχολιων

Δημοσίευσηαπό Koel700 » 22 Νοέμ 2017, 00:49

Λογικά θα αρχίσουν να με κράζουν αν εγώ βάλω πρόταση για βελτίωση ενώ όλοι ασχολείστε με bugs και με όλα τα άλλα (μικρο)προβλήματα που χρειάζονται αντιμετώπιση όταν ανανεώνετε ολόκληρο το site..
(Πολύ generic σχόλιο αλλά) Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το καινούργιο design :) Το βρίσκω πιο λειτουργικό. ΕΥΓΕ :)
Όσον αναφορά τώρα την πρόταση για βελτίωση, το τμήμα που αναδύεται από δεξιά όταν θες να μπεις στα σχόλια κάλο θα ήταν να μην κρύβει καθόλου το άρθρο, για προφανείς λόγους. Καλύτερο ακόμα θα ήταν να μπορούμε να μετακινήσουμε μέχρι εκεί που θέλουμε το τμήμα αυτό ή να μετακινείται το άρθρο πιο αριστερά ?
Τέλος πάντων, αυτό ήταν αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον, καλή συνέχεια και πάλι ΕΥΓΕ για το redesing :)
Άβαταρ μέλους
Koel700

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 25 Νοέμ 2017, 12:28

Πλέον ενεργοποιήσαμε την εξαφάνιση των σχολίων όταν κλικάρεις εκτός για να φεύγει από την οθόνη. Το άλλο το σημειώνω ;)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 27 Νοέμ 2017, 10:00

Τι σε έχει προβληματίσει blackmore; Τι δεν σε βολεύει;
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό paulgouv » 27 Νοέμ 2017, 18:43

Σε γενικές γραμμές μου αρέσει η νέα εμφάνιση του site!!
Αυτό που αρχικά μου είχε κάνει θετική εντύπωση είναι το πορτοκαλί feature πάνω δεξιά με τα νέα άρθρα που δεν έχω διαβάσει και μου άρεσε που χώραγε πολλά αν τύχαινε να μην μπω μια μέρα(καμιά 20αρια το ρεκορ :P )
Στην πορεία όμως κατάλαβα ότι δεν το χρησιμοποιώ ,γιατί πλέον η πρώτη μου κίνηση όταν μπαίνω στο site είναι :
2 ''στοχευμένα'' (καμιά φορά αποτυγχάνω και βρίσκομαι πιο κάτω :p ) scrollαρίσματα προς τα κάτω ,
κίνηση mouse δεξιά και scroll στην ειδική περιοχή με τα Nεά !!Ίσως αυτό που με κινεί να δω τα νέα απο εκεi είναι η σύντομη οπτικοποίηση του άρθρου με μικρή εικόνα.
Επίσης πάρα πολύ συχνά στην ίδια ενότητα θα scrollάρω δεξιά στα Activity για να δώ νέα σχόλια και συζητήσεις στο Forum και πάντοτε κατεβαίνοντας θα βρεθώ γρήγορα ( μια μεγαλύτερη ''χωρητικότητα'' θα βόλευε ) παρακάτω από κει που θέλω.
Για να καταλήξω κάπου , αν κάτι θα μου άρεσε περισσότερο θα ήταν να ανέβει στην ''αρχική'' σελίδα η ενότητα με τα νέα-activities στη θέση ενός review ενδεχομένως..Αν δεν είναι εφικτό αυτό, ίσως να προστεθούν στα ''πορτοκαλί'' νέα οι μικρές εικόνες που θα δίνουν ένα hint :p
Άβαταρ μέλους
paulgouv

Δημοσιευσεις : 89

Δημοσίευσηαπό Alias » 08 Δεκ 2017, 18:01

Μια βελτιωση που θα ηθελα να δω ειναι να μεγαλωσει το πλαισιο που γραφεις το σχολιο στα αρθρα/review. Ειναι πολυ μικρο και αβολο αν γραψεις πανω απο 2 γραμμες σχολιο
Άβαταρ μέλους
Alias

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 17 Δεκ 2017, 23:38

Στα reviews δεν βλέπω σε ποιο σύστημα έκανε το review ο συντάκτης.Θα μπορούσατε να το προσθέσετε;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 18 Δεκ 2017, 09:24

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Στα reviews δεν βλέπω σε ποιο σύστημα έκανε το review ο συντάκτης.Θα μπορούσατε να το προσθέσετε;

Συνήθως το review γίνεται στην έκδοση που υπάρχει στην ταυτότητα του packshot του παιχνιδιού, αλλά το κρατάμε ως σημείωση ;)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 19 Δεκ 2017, 10:57

Υπάρχει τρόπος να κάνουμε ενσωμάτωση των tweets; Αν όχι, θα υπάρξει στο μέλλον τέτοια προσθήκη;
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 21 Δεκ 2017, 16:52

Δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα αλλά όταν μπαίνω στο site από Android συσκευή (7,1) με chrome έχω τα εξεις που βρίσκω ενοχλητικά.

α) τα σχόλια φαίνονται μόνο στη μισή οθόνη με αποτέλεσμα το κείμενο που διαβάζεις να είναι μικρό.

β) Όταν φτάνεις στο τελευταίο σχόλιο πολλές φορές δεν μπορείς με τίποτα να διαβάσεις την τελευταία γραμμή καθώς δεν μπορείς να κάνεις scroll τέρμα κάτω.

Επίσης δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να καταλάβω αν μπαίνοντας από mobile τρώει επιπλέον δεδομένα διότι από κάτω φορτώνει διαφορά ολόκληρα άρθρα ή κατεβάζει τα δεδομένα μόνο όταν κάνεις scroll προς τα κάτω?
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB