Πρότασεις για βελτίωση του site

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 18 Δεκ 2014, 15:47

Παιδιά, αρχικά ηρεμία.

Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε κάτι τέτοιο εδώ, ας ανοίξει ένα θέμα σε άλλο τομέα γιατί εδώ ξεφύγαμε από τα likes/dislikes/bans και το φτάσαμε αλλού και σε έναν άλλο τομέα -αρκετά σημαντικό.

Διέγραψα κάποια posts, με συγχωρείτε, απλά το πράγμα ξέφυγε αρκετά.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό giopa62 » 18 Δεκ 2014, 16:02

Νομίζω οτι απο λάθος διέγραψες και το δικό μου που έλεγε για το undo στην αναφορά σχολίου....
giopa62

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 18 Δεκ 2014, 16:02

Sephiroth έγραψε:Παιδιά, αρχικά ηρεμία.

Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε κάτι τέτοιο εδώ, ας ανοίξει ένα θέμα σε άλλο τομέα γιατί εδώ ξεφύγαμε από τα likes/dislikes/bans και το φτάσαμε αλλού και σε έναν άλλο τομέα -αρκετά σημαντικό.

Διέγραψα κάποια posts, με συγχωρείτε, απλά το πράγμα ξέφυγε αρκετά.

Παύλο σε ευχαριστούμε πολύ. Ειλικρινά ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει στην παρούσα φάση για το καλό όλων των μελών και, φυσικά, του site.
Οπότε μη ζητάς "συγγνώμη", νομίζω πως όλοι συμφωνούν σε αυτό.
A true gentleman leaves no puzzle unsolved (Professor Layton)
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 18 Δεκ 2014, 16:47

@raysod, Μόνο που εγώ αναφερόμουν στο post του Tanno και στο λινκ (περι Αμερικής κτλ) που είχε ανεβάσει
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 18 Δεκ 2014, 18:00

Όλα οκ φίλος :)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 19 Δεκ 2014, 10:16

Από όσο θυμάμαι έχει προταθεί αλλά το ξαναγράφω και εγώ , δυνατότητα να κάνεις Unlike/Like σε σχόλια που έχεις ψηφίσει κατά λάθος και από βιασύνη δεν μιλάμε για μέρες μετά αλλά εκείνη τη στιγμή .

Μια μόνιμη στήλη αριστερά η δεξιά που να προβάλει μόνιμα της κυκλοφορίες του μήνα γιατί το σχετικό άρθρο χάνεται αρκετά γρήγορα .
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό Whitey » 19 Δεκ 2014, 17:34

diver_gr έγραψε:Από όσο θυμάμαι έχει προταθεί αλλά το ξαναγράφω και εγώ , δυνατότητα να κάνεις Unlike/Like σε σχόλια που έχεις ψηφίσει κατά λάθος και από βιασύνη δεν μιλάμε για μέρες μετά αλλά εκείνη τη στιγμή .

Μια μόνιμη στήλη αριστερά η δεξιά που να προβάλει μόνιμα της κυκλοφορίες του μήνα γιατί το σχετικό άρθρο χάνεται αρκετά γρήγορα .

Νομίζω ένα μόνιμο tile για το συγκεκριμένο άρθρο στην μπάρα πάνω πάνω (εκεί που μπαίνουν τα review και όχι στην κεντρική με τα Home, Games κτλ) θα ήταν μια χαρά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Πρότασεις για βελτίωση του site

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 30 Δεκ 2014, 16:41

Δεν περιμενα το site να προτεινει να διαβασουμε προφιλ χρηστων! :D
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 30 Δεκ 2014, 22:13

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA :P

Τώρα μπήκε αυτό το εργαλείο, σιγά-σιγά το φιλτράρουμε για να φέρνει αποτελέσματα από συγκεκριμένες κατηγορίες μόνο ;)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό BigDaddy » 01 Ιαν 2015, 00:22

Οτι ειπε ο commenter ο kakashi και μερικα αλλα παιδια εχουν απολυτο δικιο.
Απο τη μια το ιδιωτικο δικαιο ειναι αναποσπαστο δικαιωμα καθε χρηστη και απο την αλλη η ολα στη φορα η αλλιως τιποτα.
Βλεπω ατομα που θελουν να εκφραστουν να προτεινουν για να βελτιωθει κατι και να πουν μια αποψη και ομως για μερικους ειναι ανωριμοι η δεν καταλαβαινουν και αλλα κοσμητικα επιθετα και υποτιμιτικες φρασεις τοσο απο απλους χρηστες οπως και απο ατομα που θελουν να λενε οτι ειναι παραπανω σοβαροι και εχουν ανωτερους ρολους εδω μεσα και αυτο ειναι προβλημα και θεμα για συζητηση.
Βλεπω επεισης τα ιδια ατομα να λυσανε και να κοβονται οταν με αυτο το τροπο-προταση που θετει ο καθενας ειτε συμπεριφορες ειτε dislike κλπ και μπορει να αποτραπει κακη χρηση μιας λειτουργιας και φαινεται οτι μερικοι τη φοβουνται οχι τιποτε αλλο αλλα προφανως για να μη βγει η αληθεια και θιχτει ο κομπλεξισμος τους.
Πολυ νοημονες το παιζουν μερικοι αλλα τελικα αυτο που βλεπω ειναι μυαλα σε ελευθερη πτωση.
Άβαταρ μέλους
BigDaddy

Δημοσιευσεις : 11

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB