Πρότασεις για βελτίωση του site

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 12 Δεκ 2014, 21:29

kakashi_hatake έγραψε:Αυτές οι απειλές ρε παίδες γιατί παντού στο site? Γιατί μερικοί αρπάζεστε με το παραμικρό δεν έχω καταλάβει καθόλου. Υποτίθεται είμαστε σε ένα site με θέματα και ειδήσεις σχετικές κυρίως με videogames που πιστεύω όλοι γουστάρουμε. Μερικοί έχετε πάρει πολύ σοβαρά την κοινότητα εδώ μέσα και ίσως κάποιοι και τη θέση σας. Δε μπορώ να καταλάβω για παράδειγμα απειλές για ban και μετρημένα ψωμάκια κάποιων στο site. Αν είναι να υπάρχουν μόνο άτομα που γουστάρουμε σε ένα site ας φτιάξουμε 5-6 και να έχουμε τις κλίκες μας. Είναι πραγματικά λυπηρό απο τη μια να βλέπεις άτομα καλώς ή κακώς να ασχολούνται με το ποιος έβαλε like dislike σε κάποιο σχόλιο και από την άλλη ακόμα περισσότερο να βλέπεις και μέλη να κοροϊδεύουν για ορθογραφίες άλλα μέλη που δεν ξέρουν καν αν όντως τα συγκεκριμένα έχουν και πρόβλημα ή να βάζουν τα post εδώ μέσα σε print screen σε σελίδες στο facebook και να κοροϊδεύουν. Κάτι τέτοια βλέπω και απορώ για εδώ μέσα. Πολύ σημασία δίνετε γενικά.

Και ξερεις ποιο ειναι το αστειο? Αν δεις την σελιδα 30 του θεματος, κατω κατω, κανω μια-δυο προτάσεις για βελτιωση του site, και νομιζω αυτα που προτεινω δεν αντιπροσωπευουν μονο εμενα (αν και δεν ειναι για μενα να το κρινω αυτο).. και μετα βλεπω στο activity, replies το ενα μετα το άλλο και σκεφτομαι "ΟΚ, καποιος το ειδε και κατι εχει να πει για τις ιδέες μου, είτε staff είτε user. Και καθομαι κια παρακολουθω τον διαλογο και κοιταω την επικεφαλιδα του θεματος και σκεφτομαι κατι δεν εχω καταλαβει. Βλεπω κι ενα post του Sephiroth να λεει το μεταφεραμε, και σκεφτομαι... "πατατα εκανα, σε λαθος thread υπεβελα την πρότασή μου...
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό G.k.K » 12 Δεκ 2014, 22:16

Σχετικά με το θέμα των dislikes, επειδή πρόσφατα και εγώ έπαθα μια ψυχρολουσία, πιστεύω πως πολλοί απο εμάς θεωρούν πως το θεματάκι αυτό όντως χωλαίνει.
Όπως έχω αναφέρει ξανά σε σχόλιο άρθρου, από τη στιγμή που κάποιοι καταχράζονται το "δικαίωμα" των dislikes ,αφού σε άκυρα σημεία "συνοδεύουν" το έγκυρο σχόλιο κάποιου με dislike, καθώς δεν αρμόζει στην αισθητική τους ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ, κατ' εμέ το όλο σύστημα αυτό ή θα πρέπει να καταργηθεί, ή να τροποποιηθεί. Και όταν λέω τροποποίηση, όπως πολύ σωστά είπαν κάποιοι, να αναφέρονται τουλάχιστον τα ονόματα αυτών που προχώρησαν στο dislike ενός σχολίου.

Ευχαριστώ και sorry για την λογοδιάρροια-απελπισία. Αυτά! :D
Άβαταρ μέλους
G.k.K

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 12 Δεκ 2014, 23:01

Παιδιά, νομίζω ότι το θέμα με τα dislikes έχει παρεξηγηθεί αρκετά, αλλά δυστυχώς συνεχίζουν ορισμένοι να γίνονται "παιδάκια" και να μην μπορούν να δουλέψουν υπέρ της κοινότητας, αλλά υπέρ της ματαιοδοξίας/whatever τους. Κρίμα πραγματικά να σου δίνουν ένα εργαλείο στα χέρια και να το καταστρέφεις.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 13 Δεκ 2014, 00:28

AnimaPura προφανως και εκτιμω την συγγνωμη σου, αλλα δεν ηθελα να σε φερω σε τετοια θεση.

Καποιοi καταχράζονται το δικαιωμα τους για ελευθερο posting. Aυτο το thread ονομάζεται "Προτασεις για βελτιωσεις του site". Επρεπε με τη μια να γινουν είτε move σε νεο thread είτε delete τα ασχετα posts και να υπαρξει ίσως καποιο warn συστημα για ακυρα posts.

Δεν επιδιώκω να γίνει κάποιο θέμα, προς Θεού. Καταλαβαινω και την ανάγκη για συνομιλια και διαμάχη που έχει ο καθένας μας μέσα του. Αλλά γύρησα μέχρι την 27 σελίδα νομίζω απο την 30 και είδα, ίσως, 2 posts που να είναι επι του θέματος.

Ελπίζω να κοιτάξετε λιγακι τις προτάσεις μου. Ευχαριστω και keep up the good work.

Υ.Γ. Κακώς έδωσες την ευχαρίστηση στον κάθε επιτήδειο να σε βγάλει έστω και για λίγο απο τα ρούχα σου. Και καλο είναι να υπάρξει ένα thread για τέτοιου είδους διαμάχες. Στην τελική Gamers είμαστε και το pvp είναι στο αίμα μας :-D
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 13 Δεκ 2014, 00:57

Απλά, για να ξεκαθαρίσω, ο Παναγιώτης δεν κάνει ban/unban. Ένα ban γίνεται κατόπιν συνεννόησης και δεν έχει γίνει πάνω από 1 μόνιμο.

Το ban για τις βαθμολογίες το έκανα εγώ.

Οπότε παρακαλώ σταματήστε τις εκατέρωθεν προσβολές, είναι άσχετες με το topic.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Whitey » 13 Δεκ 2014, 01:02

Άλλο βάζω κακή βαθμολογία σε ένα προϊόν που όντως δεν μου άρεσε, και άλλο παίρνω σβάρνα όλα τα προϊόντα μίας συγκεκριμένης εταιρίας και τα μειώνω χωρίς λόγο. Κάνει μπαμ όταν κάτι γίνεται εσκεμμένα. My two cents. :roll:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό BigDaddy » 13 Δεκ 2014, 04:06

whitey οταν συντακτες βαθμολογουν παιχνιδια που δεν εχουν παιξει και αναλαβει μαζικα παιχνιδια κατω του 5 αυτο τι ειναι?
Μy 3 resta moy!!!
Άβαταρ μέλους
BigDaddy

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 13 Δεκ 2014, 15:24

Επειδή το θέμα μεταξύ Παναγιώτη και BigDaddy αγγίζει δεδομένα του παρελθόντος και καταστάσεις που έχουν λυθεί, τα posts θα διαγραφούν μέσα στα επόμενα 20 λεπτά. Αν έχετε προσωπική διαφορά, δεν αφορά κανέναν άλλο πέραν από εσάς τους δύο. Το θέμα με τα dislikes το έχουμε δει, το "μετράμε", ωστόσο επειδή ασχολούμαστε με 2 πολύ σοβαρά θέματα για το site, θα το μελετήσουμε μετά τα μέσα Ιανουαρίου και πάλι. Πάντως, μέχρι στιγμής 4-5 άτομα έχουν διαμαρτυρηθεί και είναι αυτά που συνήθως μπλέκονται σε διαμάχες με άλλους χρήστες (δεν το λέω με κακό τρόπο, η αλήθεια είναι).
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό mysterious » 13 Δεκ 2014, 15:54

Ωραια λοιπον για να κλεινει και απο μενα το θεμα γιατι αφησα πολλα να πεσουν κατω ενω δεν επρεπε:

Το θεμα με τα dislikes το εθιξα σε αρθρο ασχετο με το θεμα(ή μαλλον πολυ σχετικο αφου επεφταν βροχη)χωρις να κατονομασω φυσικα κανενα και θιγοντας το ως φαινομενο και οχι προσωπικα για μενα.

Στο αρθρο που ειμαστε τωρα βγηκε συντακτης και εξελαβε την κριτικη ως κλαμα(κριτικη=κλαμα,το μαθαμε κι αυτο,οσο μεγαλωνεις μαθαινεις) και οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα,αυτοι που δεχονται τα dislikes αυτοι θα φταινε κι ας γραφουν ηπια και γι'αυτο και μονο απαντησα προσωπικα.

Και απο εκει και περα εχουμε μπαραζ δηλωσεων για:

-απειλες περι ban

-οποιος φοβαται ή δεν ειναι σιγουρος για τη γνωμη του αντιδρα(ενω επισημανθηκε πολλακις ως φαινομενο και οχι ως κατι προσωπικο αλλα μαλλον ο Chased ειναι φοβισμενο ανθρωπακι και δεν εχει συγκροτημενη σκεψη)

-κλασικη περιπτωση για διαταραξη της σωστης λειτουργιας του site(τωρα σοβαρα,ν'απαντησω ή να συνεχισω να γελαω;)

-ριξανε το επιπεδο στο -7(προς κριση οσων διαβαζουν)

-οι φιλοι σου μπηκαν για να μιλησουν αρνητικα για μενα(οταν λες διαφορα θα παρεις τις απαντησεις σου εκτος κι αν εισαι ο Θεος)

Παρακαλω να μην σβηστει το μηνυμα μου γιατι απανταω σε οτι ειπωθηκε.Ευχαριστω και κλεινει το θεμα απο μενα.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 13 Δεκ 2014, 16:06

Να πω κάτι για να το "κλείσω" κι εγώ. Ban πέφτουν μόνο από όσους έχουν τη σχετική δικαιοδοσία. Κάθε συντάκτης αν εντοπίσει μια σχετική συμπεριφορά που μπορεί να χρειάζεται την προσοχή μας, μας το αναφέρει. Απειλές και τέτοια δεν διάβασα. Ο Παναγιώτης σημείωσε πως απλά δεν θα έπρεπε να βγει το ban, άποψή του, δεκτή και σεβαστή.

Από την άλλη, σημειώνω κάτι που πολλοί αγνοείτε και συνεχώς πετάτε βέλη κατά του site. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και στους όρους χρήσης, η άποψη ενός συντάκτη (οποιουδήποτε συντάκτη), δεν υιοθετείται από το site και την επιχείρηση. Ο καθένας έχει την άποψή του. Αν λοιπόν σκοτώνεστε με έναν οποιονδήποτε εδώ μέσα (ακόμη και με μένα ή τον Δημήτρη), δεν μπορεί να την πληρώνει το site.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB