kakashi_hatake έγραψε:Αυτές οι απειλές ρε παίδες γιατί παντού στο site? Γιατί μερικοί αρπάζεστε με το παραμικρό δεν έχω καταλάβει καθόλου. Υποτίθεται είμαστε σε ένα site με θέματα και ειδήσεις σχετικές κυρίως με videogames που πιστεύω όλοι γουστάρουμε. Μερικοί έχετε πάρει πολύ σοβαρά την κοινότητα εδώ μέσα και ίσως κάποιοι και τη θέση σας. Δε μπορώ να καταλάβω για παράδειγμα απειλές για ban και μετρημένα ψωμάκια κάποιων στο site. Αν είναι να υπάρχουν μόνο άτομα που γουστάρουμε σε ένα site ας φτιάξουμε 5-6 και να έχουμε τις κλίκες μας. Είναι πραγματικά λυπηρό απο τη μια να βλέπεις άτομα καλώς ή κακώς να ασχολούνται με το ποιος έβαλε like dislike σε κάποιο σχόλιο και από την άλλη ακόμα περισσότερο να βλέπεις και μέλη να κοροϊδεύουν για ορθογραφίες άλλα μέλη που δεν ξέρουν καν αν όντως τα συγκεκριμένα έχουν και πρόβλημα ή να βάζουν τα post εδώ μέσα σε print screen σε σελίδες στο facebook και να κοροϊδεύουν. Κάτι τέτοια βλέπω και απορώ για εδώ μέσα. Πολύ σημασία δίνετε γενικά.
Και ξερεις ποιο ειναι το αστειο? Αν δεις την σελιδα 30 του θεματος, κατω κατω, κανω μια-δυο προτάσεις για βελτιωση του site, και νομιζω αυτα που προτεινω δεν αντιπροσωπευουν μονο εμενα (αν και δεν ειναι για μενα να το κρινω αυτο).. και μετα βλεπω στο activity, replies το ενα μετα το άλλο και σκεφτομαι "ΟΚ, καποιος το ειδε και κατι εχει να πει για τις ιδέες μου, είτε staff είτε user. Και καθομαι κια παρακολουθω τον διαλογο και κοιταω την επικεφαλιδα του θεματος και σκεφτομαι κατι δεν εχω καταλαβει. Βλεπω κι ενα post του Sephiroth να λεει το μεταφεραμε, και σκεφτομαι... "πατατα εκανα, σε λαθος thread υπεβελα την πρότασή μου...