- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 11:34 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Διαγωνισμοί - Πόντοι
Μάλλον εγώ δεν κατάλαβα. Η κάπου έχουμε μπερδέψει τα πολλαπλά άσχετα tab και τα enternity tabs. Λέει ο commenter οτι συνηθίζει να μπαίνει σε ένα site να ανοίγει τις ειδήσεις που τον αφορούν σε πολλαπλά tabs και να τις διαβάζει μια μια. Και εκεί απάντησες ότι γίνεται να δεχτεί τον εξωγήινο και σε πολλαπλά tab απλά στη τελευταία σελίδα εξωγήινου να μην ανοιχτεί άλλη. Λέει ο tomtom ότι αν ανοίξεις 10 enternity tabs και υπάρχει στον 7 και στο 10 θα δεχτεί τον εξωγήινο στο 10. Και εκεί μου φάνηκε περίεργο πως γίνεται να υπάρχει ο τρόπος που λες. Γιατί το σύστημα δεν αναγνωρίζει τα πολλαπλά enternity tabs. Απαξ και ξεκινήσεις να ανοίγεις enternity tabs και εξωγήινος να τύχει τελευταίος βλέπει το σύστημα το πρώτο tab και δεν στο δέχεται. Αυτό δε λέγαμε? Που κολλάει το ότι έχεις youtube και ανοίγεις μετά δεύτερο tab το enternity? Ξέρω ότι δεν παίζει ρόλο ότι άλλο έχεις ανοιχτό αλλά αυτό στον chrome εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ (το να έχω άλλα site ανοιχτά να ανοίξω το enternity με εξωγήινο και να μην μου το δεχτεί). Πάντα έχω και άλλα site ανοιχτά χωρίς πρόβλημα. Οπότε τι τρόπος λέμε ότι υπάρχει?
Μπερδεύτηκα περισσότερο τώρα.

-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
kakashi_hatake έγραψε:Μάλλον εγώ δεν κατάλαβα. Η κάπου έχουμε μπερδέψει τα πολλαπλά άσχετα tab και τα enternity tabs. Λέει ο commenter οτι συνηθίζει να μπαίνει σε ένα site να ανοίγει τις ειδήσεις που τον αφορούν σε πολλαπλά tabs και να τις διαβάζει μια μια. Και εκεί απάντησες ότι γίνεται να δεχτεί τον εξωγήινο και σε πολλαπλά tab απλά στη τελευταία σελίδα εξωγήινου να μην ανοιχτεί άλλη. Λέει ο tomtom ότι αν ανοίξεις 10 enternity tabs και υπάρχει στον 7 και στο 10 θα δεχτεί τον εξωγήινο στο 10. Και εκεί μου φάνηκε περίεργο πως γίνεται να υπάρχει ο τρόπος που λες. Γιατί το σύστημα δεν αναγνωρίζει τα πολλαπλά enternity tabs. Απαξ και ξεκινήσεις να ανοίγεις enternity tabs και εξωγήινος να τύχει τελευταίος βλέπει το σύστημα το πρώτο tab και δεν στο δέχεται. Αυτό δε λέγαμε? Που κολλάει το ότι έχεις youtube και ανοίγεις μετά δεύτερο tab το enternity? Ξέρω ότι δεν παίζει ρόλο ότι άλλο έχεις ανοιχτό αλλά αυτό στον chrome εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ (το να έχω άλλα site ανοιχτά να ανοίξω το enternity με εξωγήινο και να μην μου το δεχτεί). Πάντα έχω και άλλα site ανοιχτά χωρίς πρόβλημα. Οπότε τι τρόπος λέμε ότι υπάρχει?Μπερδεύτηκα περισσότερο τώρα.
Αναφερομαι για ασχετα tabs. πχ. εχω παντα ανοιχτο το youtube και μετα οταν στο δευτερο tab βαλω ενα αρθρο του enternity και πετυχω εξωγηινο τοτε μετραει.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Μα αυτό κανονικά ισχύει. Δεν σου ακυρώνει το σύστημα τον εξωγήινο επειδή άνοιξες το enternity μετά το newsit και το polygon σαν αντίποινα. Deathracer μιλάς με γρίφους. Μολόγα τα όλα... 

-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
kakashi_hatake έγραψε:Μα αυτό κανονικά ισχύει. Δεν σου ακυρώνει το σύστημα τον εξωγήινο επειδή άνοιξες το enternity μετά το newsit και το polygon σαν αντίποινα. Deathracer μιλάς με γρίφους. Μολόγα τα όλα...
Ωστε και εσυ διαβαζεις newsit xaxaxax.δεν εχουν σχεση τα αλλα ταμπς μονο του εντερνιτυ
-
dawnstar - Δημοσιευσεις : 191
Τα νούμερα που μαζεύονται είναι υπερβολικά πάντως. 9000 πόντοι ο πρώτος αυτήν την εβδομάδα, με 5 μέρες προς το παρόν. Έστω ότι κερδίζει 18 πόντους δηλαδή στην τέλεια περίπτωση. Αυτό μας κάνει 9000/18=500 εξωγήινοι. Δηλαδή 100 εξωγήινοι ανά μέρα. Έστω ότι κάθεται 5 συνεχόμενες ώρες χωρίς διάλειμμα στο pc μόνο στο enternity και πουθενά αλλού για μάζεμα πόντων. Αυτό μας κάνει 20 εξωγήινους την ώρα. Έναν εξωγήινο το τρίλεπτο. Δηλαδή ένας άνθρωπος κάθεται στο pc του και επί 5 ώρες μόνο στο enternity κάθε μέρα και ανά τρια λεπτά βρίσκει εξωγήινο. Αν κάθεται 10 ωρες στο enternity θα πρέπει να βρίσκει έναν κάθε 6 λεπτά περίπου, δηλαδή είναι χαλαρός αλλά για 10 ώρες μιλάμε τώρα. Ούτε συμβάσεις στο δημόσιο να μοιράζατε.
- yiannakis
- Δημοσιευσεις : 67
yiannakis έγραψε:Τα νούμερα που μαζεύονται είναι υπερβολικά πάντως. 9000 πόντοι ο πρώτος αυτήν την εβδομάδα, με 5 μέρες προς το παρόν. Έστω ότι κερδίζει 18 πόντους δηλαδή στην τέλεια περίπτωση. Αυτό μας κάνει 9000/18=500 εξωγήινοι. Δηλαδή 100 εξωγήινοι ανά μέρα. Έστω ότι κάθεται 5 συνεχόμενες ώρες χωρίς διάλειμμα στο pc μόνο στο enternity και πουθενά αλλού για μάζεμα πόντων. Αυτό μας κάνει 20 εξωγήινους την ώρα. Έναν εξωγήινο το τρίλεπτο. Δηλαδή ένας άνθρωπος κάθεται στο pc του και επί 5 ώρες μόνο στο enternity κάθε μέρα και ανά τρια λεπτά βρίσκει εξωγήινο. Αν κάθεται 10 ωρες στο enternity θα πρέπει να βρίσκει έναν κάθε 6 λεπτά περίπου, δηλαδή είναι χαλαρός αλλά για 10 ώρες μιλάμε τώρα. Ούτε συμβάσεις στο δημόσιο να μοιράζατε.
Μόνο στο enternity είμαστε αλλά υπάρχουν έξυπνοι τρόποι farm ορίστε ένα φιλικό tip.
http://i.imgur.com/MjVx5TU.jpg
-
blueshark - Δημοσιευσεις : 15
blueshark έγραψε:Μόνο στο enternity είμαστε αλλά υπάρχουν έξυπνοι τρόποι farm ορίστε ένα φιλικό tip.
http://i.imgur.com/MjVx5TU.jpg
Ωραίος, αν έβγαζες και το adblock για το enternity μόνo θα ήσουν θεός.
-
TheoxD - Δημοσιευσεις : 13
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης