Sorry που θα φανώ κακός αλλά τέτοια θέματα δε θα έπρεπε να γίνονται αντικείμενο συζήτησης από το κοινό.
Το σύστημα του επετειακού διαγωνισμού ως έχει είναι μια χαρά. Δε θα έπρεπε να τίθεται σε διαβούλευση. Τα αποτελέσματα τα βλέπετε οι διαχειριστές.
Ας γίνω πιο αναλυτικός.
1) Οι παλαιότεροι χρήστες έχουμε σαφές πλεονέκτημα καταρχάς.
2) Το site για να δώσει τέτοια δώρα χρειάζεται διαφήμιση. Η διαφήμιση έρχεται με τα clicks. Τα clicks σημαίνουν αριθμοί. That's the deal.
3) Το site θέλει νέο κοινό, οι διαγωνισμοί αυτοί είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το αποκτήσει και να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, που σημαίνει περισσότερη πληροφόρηση, περισσότερος κόσμος, περισσότερα events κ.ο.κ.
4) To site ήδη δίνει τεράστιες πιθανότητες σε όποιον μαζέψει τους ελάχιστους εξωγήινους να κερδίσει τεράστια δώρα.
5) Το site ήδη μοιράζει δώρα σαν τρελό. Ενώ θα μπορούσε να μην το κάνει.
6) Αυτός που φαρμάρει σπαταλάει το δικό του χρόνο, δε κάθεται στην πλάτη σας.
Είναι τραγικό να καθόμαστε και να γράφουμε για μέλη φωτοβολίδες, για αδικίες, για ακόμη πιο "δίκαιους τρόπους", aka να έχουμε εμείς οι "παλαίουρες" περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε, σε απλή μετάφραση.
Πολύ κρίμα να είμαι δημιουργός τέτοιου site, να κάνω ίσως τον πιο υπεργαμάτο διαγωνισμό στη χώρα και να βλέπω γκρίνιες τέτοιου είδους. Εγώ ίσως και να τους περιόριζα κατά πολύ.
Οι παλιότεροι θα πρέπει να ξέρετε πως για να μαζέψει ένας "φωτοβολίδας" 1000 πόντους, πρέπει να βρει 100 εξωγήινους. Εμείς με 100 εξωγήινους παίρνουμε 1800 πόντους. Μπαίνουμε πολύ πιο εύκολα στην 30αδα με πολύ πολύ λιγότερα clicks, επομένως οι "φωτοβολίδες" μέλη που έχουν χιλιάδες πόντους αλλά λιγότερους από τους πρώτους 30, και δεν παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό και έχουν δώσει σημαντικούς αριθμούς στο Enternity. Οι οποίοι αριθμοί λειτουργούν στους διαγωνισμούς υπέρ των παλιών.
Με απλά μαθηματικά, την περίοδο που χρειάζεται διαφήμιση ένα gaming site, γιατί και αυτό με τη διαφήμισή του σπρώχνει κόσμο σε μαγαζιά την αντίστοιχη εποχή, οι "νέοι" που φαρμάρουν, δίνουν πολύ παραπάνω clicks, άρα και τη δυνατότητα να μοιράζει για πλάκα δωράρες το site.
Τέλος, αυτοί οι διαγωνισμοί δεν είναι μόνο για προσέλκυση νέων αναγνωστών. Είναι και μια έκφραση ευχαριστίας προς όσους το τιμάμε ήδη με την παρουσία μας και τα click μας. Και είναι πολύ κρίμα αυτό που γίνεται.
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 23:55 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Διαγωνισμοί - Πόντοι
Darkthronen έγραψε:Sorry που θα φανώ κακός αλλά τέτοια θέματα δε θα έπρεπε να γίνονται αντικείμενο συζήτησης από το κοινό.
Το σύστημα του επετειακού διαγωνισμού ως έχει είναι μια χαρά. Δε θα έπρεπε να τίθεται σε διαβούλευση. Τα αποτελέσματα τα βλέπετε οι διαχειριστές.
Ας γίνω πιο αναλυτικός.
1) Οι παλαιότεροι χρήστες έχουμε σαφές πλεονέκτημα καταρχάς.
2) Το site για να δώσει τέτοια δώρα χρειάζεται διαφήμιση. Η διαφήμιση έρχεται με τα clicks. Τα clicks σημαίνουν αριθμοί. That's the deal.
3) Το site θέλει νέο κοινό, οι διαγωνισμοί αυτοί είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το αποκτήσει και να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, που σημαίνει περισσότερη πληροφόρηση, περισσότερος κόσμος, περισσότερα events κ.ο.κ.
4) To site ήδη δίνει τεράστιες πιθανότητες σε όποιον μαζέψει τους ελάχιστους εξωγήινους να κερδίσει τεράστια δώρα.
5) Το site ήδη μοιράζει δώρα σαν τρελό. Ενώ θα μπορούσε να μην το κάνει.
6) Αυτός που φαρμάρει σπαταλάει το δικό του χρόνο, δε κάθεται στην πλάτη σας.
Είναι τραγικό να καθόμαστε και να γράφουμε για μέλη φωτοβολίδες, για αδικίες, για ακόμη πιο "δίκαιους τρόπους", aka να έχουμε εμείς οι "παλαίουρες" περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε, σε απλή μετάφραση.
Πολύ κρίμα να είμαι δημιουργός τέτοιου site, να κάνω ίσως τον πιο υπεργαμάτο διαγωνισμό στη χώρα και να βλέπω γκρίνιες τέτοιου είδους. Εγώ ίσως και να τους περιόριζα κατά πολύ.
Οι παλιότεροι θα πρέπει να ξέρετε πως για να μαζέψει ένας "φωτοβολίδας" 1000 πόντους, πρέπει να βρει 100 εξωγήινους. Εμείς με 100 εξωγήινους παίρνουμε 1800 πόντους. Μπαίνουμε πολύ πιο εύκολα στην 30αδα με πολύ πολύ λιγότερα clicks, επομένως οι "φωτοβολίδες" μέλη που έχουν χιλιάδες πόντους αλλά λιγότερους από τους πρώτους 30, και δεν παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό και έχουν δώσει σημαντικούς αριθμούς στο Enternity. Οι οποίοι αριθμοί λειτουργούν στους διαγωνισμούς υπέρ των παλιών.
Με απλά μαθηματικά, την περίοδο που χρειάζεται διαφήμιση ένα gaming site, γιατί και αυτό με τη διαφήμισή του σπρώχνει κόσμο σε μαγαζιά την αντίστοιχη εποχή, οι "νέοι" που φαρμάρουν, δίνουν πολύ παραπάνω clicks, άρα και τη δυνατότητα να μοιράζει για πλάκα δωράρες το site.
Τέλος, αυτοί οι διαγωνισμοί δεν είναι μόνο για προσέλκυση νέων αναγνωστών. Είναι και μια έκφραση ευχαριστίας προς όσους το τιμάμε ήδη με την παρουσία μας και τα click μας. Και είναι πολύ κρίμα αυτό που γίνεται.
οτι καλυτερο εχω διαβασει μεχρι τωρα να που υπαρχουν κ λογικοι ανθρωποι που βαζουν κ λιγο το μυαλο τους να δουλεψει κ δειχνουν πως λυσεις υπαρχουν αλλα κ τροποι ομορφοι εκφρασης....
οσο για το φεμινιστικο παραληρημα που ειπε ο αλλος << εξυπνος >> ( ελπιζω να μην εχει πολλους εδω μεσα ... ) θα του πω μονο... χμμ παιζει να μην με νοιαζει τι λες... παιζει να βαριεμαι να σου απαντησω κατσε να σκεφτω... ε ναι παιζουν κ τα δυο τελικα!!!
μερικοι ειλικρινα με τοσο εμπαθεια κ ειρωνια δειχνετε λες κ εχετε περιοδο μα το θεο χαλαρωστε λιγακι....

-
psaraki - Δημοσιευσεις : 171
Πάνω σε αυτά που είπε ο Darkthronen πιστεύω συμφωνούμε οι περισσότεροι. Απλά ήθελα να τονίσω περισσότερο ότι ναι, είναι ο μεγαλύτερος online διαγωνισμός στη χώρα! Δεν έχω δει άλλο site ούτε τα μισά να δίνει! Γι'αυτό ας εκτιμήσουμε αυτό τουλάχιστον.
Επίσης για να επιβιώσει το site και να παίρνει κάτι από εμάς πρέπει να έχουμε απενεργοποιήσει το adblock! Οπότε ελπίζω να το έχουμε κάνει οι περισσότεροι και όποιος δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα ας το κάνει για να δώσουμε και εμείς πίσω κάτι στα παιδιά του site.

Επίσης για να επιβιώσει το site και να παίρνει κάτι από εμάς πρέπει να έχουμε απενεργοποιήσει το adblock! Οπότε ελπίζω να το έχουμε κάνει οι περισσότεροι και όποιος δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα ας το κάνει για να δώσουμε και εμείς πίσω κάτι στα παιδιά του site.

Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
-
Raphael - Δημοσιευσεις : 279
Darkthronen έγραψε:Είναι τραγικό να καθόμαστε και να γράφουμε για μέλη φωτοβολίδες, για αδικίες, για ακόμη πιο "δίκαιους τρόπους", aka να έχουμε εμείς οι "παλαίουρες" περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε, σε απλή μετάφραση.
Κανείς δεν είπε ότι πρέπει να επιβραβεύονται οι παλαιότεροι με περισσότερους πόντους. Οι όλες συζητήσεις αφορούν την αδικία στο γιατί να μην συμμετέχουν όλοι και να δίνεται ευκαιρία μόνο στους έχοντες χρόνο και στο ότι πολλές "φωτοβολίδες" όπως λες εξαιτίας αυτού του τρόπου έχουν κάνει το site ξέφραγο αμπέλι το οποίο μόνο καλό δεν είναι για το site και το οποίο σε περίοδο μη διαγωνιστική θα ήταν κατακριτέο από όλους.
Πάντως ότι και να λέμε σίγουρα όλα είναι στο χέρι των διαχειριστών και εφόσον αυτή η συνταγή θεωρείται επιτυχημένη τότε όντως κάτι περισσότερο θα ξέρουν τα παιδιά και εμάς δε μας πέφτει λόγος και για αυτό ανέφερα και παραπάνω ότι δεν αξίζει να το συζητάμε.
Και δεν είναι περίεργο που τη συζήτηση την πάμε εκεί άτομα που δεν έχουν πάρει μέρος στο διαγωνισμό για το χ ψ λόγο τα οποία εξοργίζουν όσους έχουν καθίσει ώρες για farming πόντους (γιατί θετικά έχουν μιλήσει όσοι βρίσκονται μέσα στην 30αδα). Και με αυτά που είπες Darkthronen διόρθωσε με άλλα φαίνεται σαν να λες ότι οι νέοι προσφέρουν τελικά στο site και αξίζει να επιβραβευτούν και όχι εγώ εσύ ο commenter που γράφουμε όλη τη χρονιά σχόλια σε άρθρα και φαίνεται ότι κινείται στο site και δεν μπορούμε να συμμετέχουμε επειδή δεν έχουμε χρόνο για farming πόντων.
Και πάμε και λίγο στο θέμα των διαφημίσεων γιατί εγώ δε ξέρω τόσα πολλά πράγματα και οι γνώσεις μου περιορίζονται μόνο στο ότι τα "κέρδη" των διαφημίσεων δεν είναι πάντα τόσο τρελά και στη καλύτερη των περιπτώσεων να καλύπτουν ένα μέρος μόνο της συντήρησης του site. Αναφέρεστε στις διαφημίσεις της google ή τις διαφημίσεις του enternity?
Και όσον αφορά τα δώρα νομίζω ότι τα περισσότερα δεν είναι έξοδα δαπάνης του site, αλλά προσφορές των εταιρειών τα οποία φαντάζομαι τα δίνουν ως ευχαριστώ για τις διαφημίσεις που τους βάζουν τα παιδιά όλο αυτό το χρόνο. Και δε ξέρω αν από τις gaming εταιρείες τα παιχνίδια δώρα αποτελούν και στους επετειακούς διαγωνισμούς promo (όπου φαντάζομαι τα δίνει μια εταιρεία χωρίς χρήματα για την αξιολόγηση προϊόντος πχ ένα review και το site μετά τα διαθέτει ως giveaway στους χρήστες του) ή είναι κανονικά στη retail έκδοση τους με το κουτάκι τους. Εν ολίγοις δεν νομίζω τα παιδιά να πληρώνουν για όλα αυτά τα δώρα γιατί "κέρδη" τρελά από site δε βγάζεις.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
teopanta1 έγραψε:Για να μαζέψει κάποιος εξωγήινους πρέπει να σπαταλησει αρκετό χρόνο . τώρα όσον αφορά την συχνότητα εμφανισεις εμένα προσωπικά μου πετάει έναν ανά 5-7 σελίδες.
Μπορεί να απαντήσει κάποιος με ποιον τρόπο εμφανίζονται οι εξωγήινοι? Βρίσκω και εγώ μερικές φορές ανα 15-20 σελίδες, αν είμαι τυχερός, αλλά κάποιες φορές μπορώ να κάτσω ώρα ολόκληρη να ανοίξω 50 άρθρα και να μην μου εμφανιστεί κανένας. Και γράφει ο άλλος που έχω κάνει quote ανά 5-7 σελίδες. Είναι δυνατόν?
Πως ακριβώς εμφανίζονται λοιπόν οι εξωγήινοι? Είναι κακό να ξέρουμε? Υπάρχει ένας αλγόριθμος από πίσω? Υπάρχει μια randon number σε όρια που λέει κάθε πότε θα εμφανιστεί στον τάδε ένας εξωγήινος? Αν ναι, ποια είναι τα όρια γιατί σας λέω έχω ανοίξει και 50 στην σειρά για να βρω έναν. Στην συγκεκριμένη IP? Στον συγκεκριμένο browser? Έχει να κάνει με τον χρόνο που είσαι συνδεδεμένος στο site? Δεν λέω να μας αποκαλύψετε την συνταγή αλλά να ξέρουμε την φιλοσοφία εμφάνισης δεν θα ήταν κακό.
Το λέω καθαρά από περιέργεια γιατί σας λέω κατά μέσο όρο θα πρέπει να ανοίγω 20-30-40 σελίδες ενώ ο άλλος λέει ότι ανά 5 σελίδες βρίσκει.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι δεν το ρωτάω αυτό επειδή υπονοώ κάτι ή θέλω να φανώ κακός. Το μόνο που θέλω είναι να δω αν κάνω κάτι λάθος, γιατί τις τελευταίες μέρες έχω ξοδέψει πολλές ώρες στο site (εκτός από εχτές που έγραφα μάθημα) ενώ μέσα σε μια μέρα με ξεπέρασαν μερικοί. Οπότε όντως, η συχνότητα εμφάνισης των εξωγήινων σε αυτούς ήταν σίγουρα πιο μεγάλη. Αυτό που κάνω εγώ είναι να ανοίγω ένα άρθρο, μετά να ανοίγω και άλλο κλπ, στην ίδια καρτέλα. Άλλες φορές έχω δοκιμάσει να ανοίγω και πολλές μαζί, δεν αλλάζει τίποτα.
- yiannakis
- Δημοσιευσεις : 67
yiannakis έγραψε:teopanta1 έγραψε:Για να μαζέψει κάποιος εξωγήινους πρέπει να σπαταλησει αρκετό χρόνο . τώρα όσον αφορά την συχνότητα εμφανισεις εμένα προσωπικά μου πετάει έναν ανά 5-7 σελίδες.
Μπορεί να απαντήσει κάποιος με ποιον τρόπο εμφανίζονται οι εξωγήινοι? Βρίσκω και εγώ μερικές φορές ανα 15-20 σελίδες, αν είμαι τυχερός, αλλά κάποιες φορές μπορώ να κάτσω ώρα ολόκληρη να ανοίξω 50 άρθρα και να μην μου εμφανιστεί κανένας. Και γράφει ο άλλος που έχω κάνει quote ανά 5-7 σελίδες. Είναι δυνατόν?
Πως ακριβώς εμφανίζονται λοιπόν οι εξωγήινοι? Είναι κακό να ξέρουμε? Υπάρχει ένας αλγόριθμος από πίσω? Υπάρχει μια randon number σε όρια που λέει κάθε πότε θα εμφανιστεί στον τάδε ένας εξωγήινος? Αν ναι, ποια είναι τα όρια γιατί σας λέω έχω ανοίξει και 50 στην σειρά για να βρω έναν. Στην συγκεκριμένη IP? Στον συγκεκριμένο browser? Έχει να κάνει με τον χρόνο που είσαι συνδεδεμένος στο site? Δεν λέω να μας αποκαλύψετε την συνταγή αλλά να ξέρουμε την φιλοσοφία εμφάνισης δεν θα ήταν κακό.
Το λέω καθαρά από περιέργεια γιατί σας λέω κατά μέσο όρο θα πρέπει να ανοίγω 20-30-40 σελίδες ενώ ο άλλος λέει ότι ανά 5 σελίδες βρίσκει.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι δεν το ρωτάω αυτό επειδή υπονοώ κάτι ή θέλω να φανώ κακός. Το μόνο που θέλω είναι να δω αν κάνω κάτι λάθος, γιατί τις τελευταίες μέρες έχω ξοδέψει πολλές ώρες στο site (εκτός από εχτές που έγραφα μάθημα) ενώ μέσα σε μια μέρα με ξεπέρασαν μερικοί. Οπότε όντως, η συχνότητα εμφάνισης των εξωγήινων σε αυτούς ήταν σίγουρα πιο μεγάλη. Αυτό που κάνω εγώ είναι να ανοίγω ένα άρθρο, μετά να ανοίγω και άλλο κλπ, στην ίδια καρτέλα. Άλλες φορές έχω δοκιμάσει να ανοίγω και πολλές μαζί, δεν αλλάζει τίποτα.
Άμα πας τέρμα κάτω στην σελίδα, θα βρεις το "Επικοινωνήστε μαζί μας". Εκεί επέλεξε το "Τεχνικά προβλήματα site" και ανέφερε το πρόβλημα σου. Γιατί αν όντως βρίσκεις εξωγήινο κάθε 40 σελίδες (ας υποθέσουμε ότι λες αλήθεια), τότε όντως υπάρχει θέμα.
Από την άλλη το 5-7 σελίδες του φίλου σε μένα συμβαίνει σπανιότητα..Γύρω στις 15-20 σελίδες χρειάζομαι.
-
Sensei - Δημοσιευσεις : 214
Συμβαίνει, αλλά μερικές φορές. Σήμερα για παράδειγμα έχω βρει 4-5, κατά μέσο όρο 20-25. Αν ξανασυμβεί θα επικοινωνήσω όπως είπες.
EDIT: Χμμ, νομίζω βρήκα το λάθος που έκανα... Γιατί από σήμερα το πρωί που ψάχνω κάπως διαφορετικά μου εμφανίζει πιο συχνά, ελπίζω να μην είναι τυχαίο
EDIT: Χμμ, νομίζω βρήκα το λάθος που έκανα... Γιατί από σήμερα το πρωί που ψάχνω κάπως διαφορετικά μου εμφανίζει πιο συχνά, ελπίζω να μην είναι τυχαίο

- yiannakis
- Δημοσιευσεις : 67
Sephiroth έγραψε:asvestis έγραψε:Ξερω περυσι ηταν ετσι,απλα δεν ειναι ξεκαθαρο μεσα στους ορους του διαγωνισμου
Βρε συ asvestis μου γιατί δεν είναι ξεκάθαρο; Αφού το έχω γράψει στο αρχικό post: "Τα δώρα πέραν των βασικών κάθε εβδομάδας θα κληρώνονται σε όσους κάνουν like, comment και share (αναφέροντας τα δώρα που επιθυμούν ή τους ενδιαφέρουν) στο ανάλογο post που θα γίνεται στο Facebook κάθε εβδομάδα ή σε αυτό το άρθρο εδώ"
Οκ Παυλο,απλα ηθελα να το σιγουρεψω.Αρα δεν ασχολουμαι με το FB αφου εκανα σχολιο στο αρθρο.Σε ευχαριστω για την απαντηση.
-
asvestis - Δημοσιευσεις : 440
Και εμενα μου φαινεται κουλο οταν εχεις πολλαπλα tabs ο εξωγηινος να μην γινεται δεκτος. Προαφανως παιζει να ειναι θεμα προγραμματισμου ισως. Δεν ξερω απο τετοια πραγματα απλα κανω μια εικασια.
Βεβαια υπαρχει τροπος και με πολλαπλα tabs ο εξωγηινος να γινει δεκτος. Απλα παιζει ρολο σε ποια θεση εχεις το tab που αφορα το enternity.
Βεβαια υπαρχει τροπος και με πολλαπλα tabs ο εξωγηινος να γινει δεκτος. Απλα παιζει ρολο σε ποια θεση εχεις το tab που αφορα το enternity.

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Deathracer2009 έγραψε:Και εμενα μου φαινεται κουλο οταν εχεις πολλαπλα tabs ο εξωγηινος να μην γινεται δεκτος. Προαφανως παιζει να ειναι θεμα προγραμματισμου ισως. Δεν ξερω απο τετοια πραγματα απλα κανω μια εικασια.
Αν δεν υπήρχε ο περιορισμός με τα πολλαπλά tabs θα μάζευαν όλοι πάνω από 10000 πόντους. Οι λόγοι προφανείς.
Με τον περιορισμό υπάρχει ένα φρένο σ' αυτό.
-
TomTom - Δημοσιευσεις : 107
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες