Σύστημα πόντων

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 23 Ιαν 2015, 19:20

Alias έγραψε:Δεν ξερω ρε παιδια για αυτο το συστημα, μου φαινεται broken. Προσωπικα μπαινω καθε μερα στο site, σχολιαζω οπου δω ειδηση,αρθρο, review κλπ με ενδιαφερει και δεν εχω δικαιωμα να μπω στους διαγωνισμους. Νορμαλ χρηση δηλαδη. Πιο σωστο θα ηταν να μπαινουν οι τακτικοι χρηστες, οχι αυτοι που λιωνουν στο site μονο οταν παιζει διαγωνισμος. Να κατσω να αφηνω παντου σχολια,να παταω like και βαθμολογιες στα παντα κλπ σορρυ αλλα δεν καθομαι να το κανω

Και πως θα ξεχωρίσεις τους τακτικούς χρήστες;Μήπως με αυτό τον τρόπο διώχνεις τους νέους χρήστες από την παρέα του enternity;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 23 Ιαν 2015, 20:05

Μηπως να υπηρχε ενα οριο,το οποιο οταν θα εφτανε ο καθε χρηστης θα επαιρνε μερος?Και εξηγουμαι,οπως ειναι πχ καθε εβδομαδα που πρεπει καποιος να μαζεψει 75 ποντους για να παρει μερος,ετσι να ειναι και εδω απλα αντι για 75 να ειναι 1000 ξερω εγω πχ.Ετσι δε θα χρειαζοταν καποιος να λιωνει στη κυριολεξια το site ουτε θα χρειαζοταν να ανταγωνιζονται οι χρηστες μεταξυ τους.Και τι λοιπον αν δεν ειναι 30 αυτοι που θα παρουν μερος και ειναι πχ 50 μελη?Παλι υπαρχουν αρκετα δωρα και παλι ο αριθμος ατομων που θα κερδισουν θα ειναι ο ιδιος.Ετσι χρειαζεται προσπαθεια για να μπεις στο διαγωνισμο,αλλα δε χρειαζεται να περνας 5 ωρες την μερα για κυνηγι εξωγιηνων.Και το σημαντικοτερο?Οτι καθε τακτικο μελος εχει την ευκαιρια να παρει μερος.Προσωπικα θα ηθελα πολυ να ακουσω την γνωμη του Παυλου σε αυτο. :)
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 23 Ιαν 2015, 20:12

greenkiller.13 έγραψε:Μηπως να υπηρχε ενα οριο,το οποιο οταν θα εφτανε ο καθε χρηστης θα επαιρνε μερος?Και εξηγουμαι,οπως ειναι πχ καθε εβδομαδα που πρεπει καποιος να μαζεψει 75 ποντους για να παρει μερος,ετσι να ειναι και εδω απλα αντι για 75 να ειναι 1000 ξερω εγω πχ.Ετσι δε θα χρειαζοταν καποιος να λιωνει στη κυριολεξια το site ουτε θα χρειαζοταν να ανταγωνιζονται οι χρηστες μεταξυ τους.Και τι λοιπον αν δεν ειναι 30 αυτοι που θα παρουν μερος και ειναι πχ 50 μελη?Παλι υπαρχουν αρκετα δωρα και παλι ο αριθμος ατομων που θα κερδισουν θα ειναι ο ιδιος.Ετσι χρειαζεται προσπαθεια για να μπεις στο διαγωνισμο,αλλα δε χρειαζεται να περνας 5 ωρες την μερα για κυνηγι εξωγιηνων.Και το σημαντικοτερο?Οτι καθε τακτικο μελος εχει την ευκαιρια να παρει μερος.Προσωπικα θα ηθελα πολυ να ακουσω την γνωμη του Παυλου σε αυτο. :)

Με χιλιους ποντους δεν θα λαβουν μερος στο διαγωνισμο 50 μελη αλλα 350.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 23 Ιαν 2015, 20:23

Deathracer2009 έγραψε:
Oι κανονισμοι νομιζω πως ειναι σαφεις. Για τα μεγαλα δωρα ισχυει αυτο:

Τα μεγάλα δώρα της εβδομάδας, στην κλήρωση για τα οποία θα μπουν οι πρώτοι 30 χρήστες σε πόντους που έχουν μαζέψει σε αυτή την περίοδο κλπ.

Εμενα αυτο που με πειραζει ειναι οτι δεν μπηκαν καν στον κοπο να διαβασουν τι λεει το αρθρο και ουσιαστικα τζαμπα postαρουν με τα μεγαλα δωρα που επιθυμουν διοτι δεν εχουν δικαιωμα συμμετοχης αφου για να μπεις στην κληρωση πρεπει να μαζευεις ποντους.

Και στην περιπτωση τη δικια μου, ναι ειμαι ολη την ωρα στο site και κλικαρω τα αρθρα διοτι εχω τον ελευθερο χρονο. Εαν δεν ειχα τοτε δεν θα καθομουν να συλλεγω ποντους.

Ξέρω τι ισχύει, δεν έκανα παράπονο πάνω σε αυτό, απλώς καταλαβαίνω και τους άλλους χρήστες. Το σύστημα είναι πρωτόγνωρο και δεν έχει εφαρμοστεί πουθενά αλλού, αν κάνω λάθος διορθώστε με. Και εγώ είχα συλλέξει πόντους την 1η χρονιά που το εφάρμοσαν αυτό, και τις 4εις εβδομάδες, αλλά δεν κέρδισα τίποτα και έχασα τζάμπα χρόνο, και μαζί με το γεγονός ότι πέρυσι και φέτος γίνεται χαμός με τους πόντους και μαζεύονται εξωπραγματικά νούμερα δεν έχω το κουράγιο να ασχοληθώ. Δηλαδή προσπαθώ όσο μπορώ αλλά δεν φτάνει. Όμως πέρυσι κέρδισα δώρο κλήρωσης με παιχνίδι για το ps3 οπότε δεν έχω παράπονο :D
yiannakis

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 23 Ιαν 2015, 20:28

yiannakis έγραψε:Ξέρω τι ισχύει, δεν έκανα παράπονο πάνω σε αυτό, απλώς καταλαβαίνω και τους άλλους χρήστες. Το σύστημα είναι πρωτόγνωρο και δεν έχει εφαρμοστεί πουθενά αλλού, αν κάνω λάθος διορθώστε με. Και εγώ είχα συλλέξει πόντους την 1η χρονιά που το εφάρμοσαν αυτό, και τις 4εις εβδομάδες, αλλά δεν κέρδισα τίποτα και έχασα τζάμπα χρόνο, και μαζί με το γεγονός ότι πέρυσι και φέτος γίνεται χαμός με τους πόντους και μαζεύονται εξωπραγματικά νούμερα δεν έχω το κουράγιο να ασχοληθώ. Δηλαδή προσπαθώ όσο μπορώ αλλά δεν φτάνει. Όμως πέρυσι κέρδισα δώρο κλήρωσης με παιχνίδι για το ps3 οπότε δεν έχω παράπονο :D

Καλα και εγω δεν εχω κερδισει ποτε καποιο μεγαλο δωρο αλλα μακαρι να ειμαι τυχερος φετος. Με το που μπει η Δευτερα ολοι ξεκιναμε απο το 0, οποτε μαζευε τοτε ποντους ωστε να λαβεις μερος στον διαγωνισμο της 2ης εβδομαδας.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Alias » 23 Ιαν 2015, 20:32

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Και πως θα ξεχωρίσεις τους τακτικούς χρήστες;Μήπως με αυτό τον τρόπο διώχνεις τους νέους χρήστες από την παρέα του enternity;

Δεν ξερω Luigi πως θα τους ξεχωρισεις, αλλα σιγουρα υπαρχουν τροποι. Υποθετω οτι οι διαγωνισμοι υπαρχουν για 2 λογους: Να μαθουν νεοι χρηστες τη σελιδα και να επιβραβευτουν οι τακτικοι χρηστες. Ως εχει ομως μονο το πρωτο γινεται. Και απο τους νικητες που βλεπω πολλους δεν τους εχω συναντησει ποτε πριν ή ξανα στο site.
Άβαταρ μέλους
Alias

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό TheoxD » 23 Ιαν 2015, 21:10

Alias έγραψε:Και απο τους νικητες που βλεπω πολλους δεν τους εχω συναντησει ποτε πριν ή ξανα στο site.

Φαντάζομαι υπάρχουν και άλλοι τακτικοί επισκέπτες/αναγνώστες του site που π.χ. λαμβάνουν τα newsletters, διαβάζουν τα νέα, αλλά δεν κάνουν τον κόπο να μπαίνουν στο profile και να συμμετέχουν στο community χωρίς να υπάρχει κάποιος διαγωνισμός.
Άβαταρ μέλους
TheoxD

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 23 Ιαν 2015, 21:24

TheoxD έγραψε:Φαντάζομαι υπάρχουν και άλλοι τακτικοί επισκέπτες/αναγνώστες του site που π.χ. λαμβάνουν τα newsletters, διαβάζουν τα νέα, αλλά δεν κάνουν τον κόπο να μπαίνουν στο profile και να συμμετέχουν στο community χωρίς να υπάρχει κάποιος διαγωνισμός.

Συμφωνώ ότι υπάρχουν τέτοιοι επισκέπτες. Αυτό όμως που δεν αντιλαμβάνονται αυτοί οι τακτικοί, είναι ότι με τη μή συμμετοχή τους σε συζητήσεις κλπ, δεν κερδίζουν κάτι. Ούτε λύνονται απορίες, ούτε ενημερώνονται τόσο καλά, ούτε "ανοίγει" το μυαλό και πέφτουν οι όποιες παρωπίδες, ούτε κοινωνικοποιούνται, και τέλος, κάνουν έμμεσα κακό στο site, καθώς με περισσότερη δραστηριότητα σε αυτό, τα κέρδη ανεβαίνουν, γίνεται και πιο βιώσιμο και πιο επικερδές για τους εργαζόμενους ΑΛΛΑ ΚΑΙ για εμάς τους απλούς users (πιο πολλά δώρα, πιο πολλοί διαγωνισμοί, πιο πολλοί νικητές κλπ)
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό TheoxD » 23 Ιαν 2015, 21:46

Αν δεν έχεις adblock και μόνο που εμφανίζονται οι διαφημίσεις, καλό δεν είναι και αυτό;

Τώρα για το ατομικά οφέλη του να συμμετέχεις στο community δεν μπορώ ούτε να συμφωνήσω ούτε να διαφωνήσω γιατί εξαρτάται από το τις προτιμήσεις του καθενός. Σε κάποιους μπορεί να αρέσει να διαβάζουν απλά τίτλους ειδήσεων, άλλοι να εμβαθύνουν και να το συζητάνε και άλλοι μπορεί απλώς να μην έχουν το χρόνο για τέτοια πράγματα.
Άβαταρ μέλους
TheoxD

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 24 Ιαν 2015, 09:21

Θα συμφωνήσω και εγώ ότι το σύστημα πόντων στο διαγωνισμό λειτουργεί αρνητικά για τους μόνιμους χρήστες του site. Ελάχιστα ονόματα από τους μόνιμους βρίσκονται στην πενηντάδα οι δε πόντοι έχουν φτάσει πλέον στο Θεό και τελικά θα βραβευτούν αυτοί που μπήκαν απλά και μόνο για το διαγωνισμό. Δε ξέρω καν αν λειτουργεί θετικά όλο αυτό για το site, δηλαδή αν μένει κάποιος από όλους αυτούς στην παρέα μας, γιατί οι διαγωνισμοί για αυτό κυρίως το λόγο γίνονται και διαφημίζονται σε site διαγωνισμών, αλλά το τελευταίο χρόνο δεν έχω δει και πολλούς "νέους" σε σχέση με τις συμμετοχές των διαγωνισμών. Η διαδικασία γενικά της συλλογής εξωγήινων σε αποτρέπει από την παραμονή σου σε ένα άρθρο (με την επαναλαμβανόμενη εναλλαγή ειδήσεων που δεν σου δίνει χρόνο καν να διαβάσεις κάτι). Ίσως θα έπρεπε ο εξωγήινος να βγαίνει μετά την παραμονή σου σε κάποια σελίδα, έτσι ώστε να φαίνεται στο σύστημα ότι την διαβάζεις και ότι δεν έχεις αρχίσει απλά να σαρώνεις ένα ένα τα άρθρα για εξωγήινους. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση όπως είπα και στο άρθρο θα δούμε μέχρι και τη koutsi_maria να κερδίζει. Και προσωπικά πιστεύω πως είναι άδικο για τους μόνιμους και δη όταν πρόκειται για διαγωνισμούς επετειακούς που πρέπει να γιορτάζονται κυρίως με αυτούς τους ανθρώπους της κοινότητας που η συμμετοχή τους στο site το κρατάει ζωντανό.
Η να γίνει αυτό ή να υπάρχουν διαφορετικοί διαγωνισμοί για την πραγματική κοινότητα του site. Και μπορούν πολυ εύκολα να βρεθούν από τους συνολικούς πόντους του κάθε χρήστη. Εγώ πάντως δε θα συμμετάσχω καθόλου με πόντους αν είναι να κερδίσω κάτι στα free καλώς αν όχι κάποια άλλη στιγμή που δε θα γίνεται αυτό το αλαλούμ. Εύχομαι πάντως κάποια από τα δώρα πόντων να πάνε σε κάποια παιδιά που συμμετέχουν καθημερινά στη κοινότητα.
Τελευταία επεξεργασία από kakashi_hatake και 24 Ιαν 2015, 09:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB