Σύστημα πόντων

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό TomTom » 20 Ιαν 2015, 11:49

olympic260 έγραψε:Για τον τρέχον διαγωνισμό το άρθρο γράφει " Στη σελίδα τρόπων συλλογής πόντων θα βρίσκετε πάντα το πως μπορείτε να μαζέψετε πόντους, αλλά και έναν πίνακα που θα αναγράφει με διαφορά μιας ώρας όσους βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις - " Ποια είναι αυτή η σελίδα γιατί δεν μπορώ να την βρω με τίποτα?

H σελίδα είναι αυτή : http://www.enternity.gr/pointsystem.html

Απλά στον τρέχον διαγωνισμό για τους εξωγήινους ισχύουν αυτά :
Χρήστες με ημερομηνία εγγραφής 17/01/11-30/06/11 x1.8 (δηλαδή 18 πόντους ανά εξωγήινο)
Χρήστες με ημερομηνία εγγραφής 01/07/11-31/12/11 x1.7 (δηλαδή 17 πόντους ανά εξωγήινο)
Χρήστες με ημερομηνία εγγραφής 01/01/12-31/06/12 x1.6 (δηλαδή 16 πόντους ανά εξωγήινο)
Χρήστες με ημερομηνία εγγραφής 01/07/12-31/12/12 x1.5 (δηλαδή 15 πόντους ανά εξωγήινο)
Χρήστες με ημερομηνία εγγραφής 01/01/13-31/06/13 x1.4 (δηλαδή 14 πόντους ανά εξωγήινο)
Χρήστες με ημερομηνία εγγραφής 01/07/13-31/12/13 x1.3 (δηλαδή 13 πόντους ανά εξωγήινο)
Χρήστες με ημερομηνία εγγραφής 01/01/14-31/06/14 x1.2 (δηλαδή 12 πόντους ανά εξωγήινο)
Χρήστες με ημερομηνία εγγραφής 01/07/14-31/12/14 x1.1 (δηλαδή 11 πόντους ανά εξωγήινο)
Χρήστες με ημερομηνία εγγραφής 01/01/15 κι έπειτα x1 (δηλαδή 10 πόντους ανά εξωγήινο)
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό olympic260 » 20 Ιαν 2015, 11:54

Ευχαριστώ :)
olympic260

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό giopa62 » 20 Ιαν 2015, 12:42

ΟΚ κατανοητό γενικά, δεν ήξερα οτι είχε ξαναγίνει θέμα.
giopa62

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 23 Ιαν 2015, 11:33

Να ρωτήσω κάτι κουλό? Πρέπει να ζητήσουμε τα δωρα? Αν δλδ στην κλήρωση βγει να κερδισω ένα δώρο και δεν το έχω γράψει θα πάει σε άλλον?? :p
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 23 Ιαν 2015, 14:29

GooDShiveR έγραψε:Να ρωτήσω κάτι κουλό? Πρέπει να ζητήσουμε τα δωρα? Αν δλδ στην κλήρωση βγει να κερδισω ένα δώρο και δεν το έχω γράψει θα πάει σε άλλον?? :p

Για τα μεγαλα δωρα της εβδομαδας δεν χρειαζεται να αναφερεις κατι. Για τα παιχνιδια ομως πρεπει να κανεις post με το παιχνιδι που θες και στο format που θελεις.

Τωρα εαν απο τα μεγαλα δωρα της εβδομαδας επιθυμεις ενα συγκεκριμενο τοτε λογικα θα πρεπει να το ζητησεις. Εννοειται οτι πρεπει να εισαι μεσα στους 30 πρωτους. Οχι οπως καποιοι που μπαινουν στο site δεν μαζευουν ποντους και ζητανε τα μεγαλα δωρα. :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 23 Ιαν 2015, 15:18

xaxaxa. Κλασικοί!!

-Ελάτε να κανουμε ενα κινημα τωρα που ειναι κ εκλογες να ζητησουμε απο τη Nortec να δώσει WiiU & New 3DS στον λαό(του Enternity)
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 23 Ιαν 2015, 17:49

Deathracer2009 έγραψε: Οχι οπως καποιοι που μπαινουν στο site δεν μαζευουν ποντους και ζητανε τα μεγαλα δωρα. :lol:

Αυτό γίνεται σε όλα τα site και σε όλους τους διαγωνισμούς, ελληνικούς ή ξένους. Ή μετράει η συνολική συμμετοχή του καθενός και όχι το farming για 7 μέρες. Το σύστημα του farming πρώτη φορά το βλέπω εδώ. Οπότε δεν είναι κάτι παράξενο που παραξενεύονται πολλοί με αυτό το σύστημα.

Εσύ δηλαδή, για να καταλάβω, δεν κάνεις τίποτα απολύτως και κάθεσαι 10 ώρες την ημέρα στο enternity και πατάς άρθρα? Ή έχεις βρει κάποιο κόλπο να μαζεύεις πόντους?
yiannakis

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 23 Ιαν 2015, 18:24

yiannakis έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε: Οχι οπως καποιοι που μπαινουν στο site δεν μαζευουν ποντους και ζητανε τα μεγαλα δωρα. :lol:

Αυτό γίνεται σε όλα τα site και σε όλους τους διαγωνισμούς, ελληνικούς ή ξένους. Ή μετράει η συνολική συμμετοχή του καθενός και όχι το farming για 7 μέρες. Το σύστημα του farming πρώτη φορά το βλέπω εδώ. Οπότε δεν είναι κάτι παράξενο που παραξενεύονται πολλοί με αυτό το σύστημα.

Εσύ δηλαδή, για να καταλάβω, δεν κάνεις τίποτα απολύτως και κάθεσαι 10 ώρες την ημέρα στο enternity και πατάς άρθρα? Ή έχεις βρει κάποιο κόλπο να μαζεύεις πόντους?

Oι κανονισμοι νομιζω πως ειναι σαφεις. Για τα μεγαλα δωρα ισχυει αυτο:

Τα μεγάλα δώρα της εβδομάδας, στην κλήρωση για τα οποία θα μπουν οι πρώτοι 30 χρήστες σε πόντους που έχουν μαζέψει σε αυτή την περίοδο κλπ.

Εμενα αυτο που με πειραζει ειναι οτι δεν μπηκαν καν στον κοπο να διαβασουν τι λεει το αρθρο και ουσιαστικα τζαμπα postαρουν με τα μεγαλα δωρα που επιθυμουν διοτι δεν εχουν δικαιωμα συμμετοχης αφου για να μπεις στην κληρωση πρεπει να μαζευεις ποντους.

Και στην περιπτωση τη δικια μου, ναι ειμαι ολη την ωρα στο site και κλικαρω τα αρθρα διοτι εχω τον ελευθερο χρονο. Εαν δεν ειχα τοτε δεν θα καθομουν να συλλεγω ποντους.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 23 Ιαν 2015, 18:52

Να σου δωσω και το account μου να μαζεψεις και σε μενα? :P
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό Alias » 23 Ιαν 2015, 18:57

Δεν ξερω ρε παιδια για αυτο το συστημα, μου φαινεται broken. Προσωπικα μπαινω καθε μερα στο site, σχολιαζω οπου δω ειδηση,αρθρο, review κλπ με ενδιαφερει και δεν εχω δικαιωμα να μπω στους διαγωνισμους. Νορμαλ χρηση δηλαδη. Πιο σωστο θα ηταν να μπαινουν οι τακτικοι χρηστες, οχι αυτοι που λιωνουν στο site μονο οταν παιζει διαγωνισμος. Να κατσω να αφηνω παντου σχολια,να παταω like και βαθμολογιες στα παντα κλπ σορρυ αλλα δεν καθομαι να το κανω
Άβαταρ μέλους
Alias

Δημοσιευσεις : 37

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB