Σύστημα πόντων

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό asvestis » 28 Ιαν 2014, 10:08

Μια ερωτηση ακομα παιδια.Πως βλεπουμε τουσ ποντους που εχουμε μαζεψει γενικα μεσα στο προφιλ μας?
Άβαταρ μέλους
asvestis

Δημοσιευσεις : 440

Δημοσίευσηαπό malkataz » 28 Ιαν 2014, 10:31

asvestis έγραψε:Μια ερωτηση ακομα παιδια.Πως βλεπουμε τουσ ποντους που εχουμε μαζεψει γενικα μεσα στο προφιλ μας?

Στο πάνω μέρος της σελίδας (π.χ. αρχικής) πατάς στο username σου και στη σελίδα που θα ανοίξει κοιτάς το "ΠΟΝΤΟΙ". Σε παρένθεση είναι του τρέχοντος μήνα και έξω από αυτές οι συνολικοί σου. Πιο κάτω σου λέει για τον τρέχοντα διαγωνισμό.
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 28 Ιαν 2014, 10:49

Chased έγραψε:Αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ! Πώς γίνεται ρε φίλε? Έχω σπάσει το κεφάλι μου! Εκτός από internet browsing δεν κάνουν τίποτα άλλο?

Μπορείς να τους κατακρίνεις για αυτή την επιλογή; Εγώ πάντως όχι...
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό asvestis » 28 Ιαν 2014, 11:09

Σε ευχαριστω malkataz
Άβαταρ μέλους
asvestis

Δημοσίευσηαπό asvestis » 28 Ιαν 2014, 13:46

Νομιζω παντως η εμφανιση των εξωγηινων γινται RANDOMLY
Άβαταρ μέλους
asvestis

Δημοσίευσηαπό zortam » 28 Ιαν 2014, 15:40

Επειδη δε θελω να ανοιξω αλλο τοπικ η συζητηση σε καποιο απο τα αρθρα στη κεντρικη σελιδα, εχω την εξης απορια, Ειναι προφανες οτι ο τροπος "εμφανισης" των εξωγηινων εχει αλλαξει απο την προηγουμενη εβδομαδα, θεωρω λοιπον οτι ειναι λιγο αδικο τουλαχιστον για τους φιλους που δεν ειχαν χρονο την προηγουμενη εβδομαδα να ασχοληθουν και θελουν να διεκδικησουν μια θεση στο τοπ 50 ολων των εβδομαδων τουλαχιστον, καθως εκει υπαρχουν πλεον χρηστες με τρελους ποντους και με την αλλαγη του συστηματων εμφανισης των εξωγηινων ειναι πλεον ανεφικτο να τους φτασουν! Επισης, μετα την αλλαγη της βδομαδας για λιγη ωρα το συστημα λειτουργουσε οπως και την προηγουμενη βδομαδα και μετα αλλαξε, ως αποτελεσμα καποιοι να εχουν επωφεληθει ουσιαστικα της αλλαγης! Δεν ειναι γκρινια, απλα την αποψη μου λεω :) τι αποψεις σας..
Άβαταρ μέλους
zortam

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 28 Ιαν 2014, 16:59

Δεν έχει αλλάξει ο ρυθμός εμφάνισης, να το ξεκαθαρίσω αυτό για να μην υπάρχουν σκέψεις περίεργες. Όσο συχνά εμφανίζονταν την πρώτη εβδομάδα, τόσο συχνά εμφανίζονται και τώρα
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό zortam » 28 Ιαν 2014, 18:43

ο ρυθμος εμφανισης ισως να μην εχει αλλαξει, το pattern ομως με το οποιο εμφανιζονται εχει αλλαξει. Τελος παντων δε θελω να ενοχλω αλλο :)
Άβαταρ μέλους
zortam

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό malkataz » 28 Ιαν 2014, 18:59

zortam έγραψε:ο ρυθμος εμφανισης ισως να μην εχει αλλαξει, το pattern ομως με το οποιο εμφανιζονται εχει αλλαξει. Τελος παντων δε θελω να ενοχλω αλλο :)

Τι ακριβώς εννοείς λέγοντας pattern;;;
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 28 Ιαν 2014, 19:14

Έχω δει πως μαζεύονται οι πόντοι για τον διαγωνισμό για τα τρια χρονια του σάιτ και για τη 2η εβδομάδα ο πρώτος έχει 7800 ποντους και ο 50ος 700.Συγνώμη πως μπορούν και μαζεύουν 7500 πόντους σε μιάμιση μέρα?βρίσκουν 200 εξωγήινους και κανουν 500 σχόλια τήν ημερα?
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB