- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 10:54 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ο άνθρωπος νομίζω ότι αγαπώ Rogue Company
2 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Ο άνθρωπος νομίζω ότι αγαπώ Rogue Company
Η Rogue Company έχει $ 15 αυτή τη στιγμή και εξακολουθεί να είναι Beta, αλλά μου αρέσει μέχρι τώρα. Μου δίνει αυτό το παλιό COD να νιώθει πίσω και με το τροχαίο μου θυμίζει επίσης το Gears. Θα εκτιμούσα κάποια σχόλια για τα ομαδικά μου κανάλια που έπαιξαν τελευταία με διάρκεια 10 λεπτών. Σχέδιο Karma Rogue Company Review
- OwenJoseph
- Δημοσιευσεις : 9
OwenJoseph έγραψε:Η Rogue Company έχει $ 15 αυτή τη στιγμή και εξακολουθεί να είναι Beta, αλλά μου αρέσει μέχρι τώρα. Μου δίνει αυτό το παλιό COD να νιώθει πίσω και με τMobdro Kodi bluehost ο τροχαίο μου θυμίζει επίσης το Gears. Θα εκτιμούσα κάποια σχόλια για τα ομαδικά μου κανάλια που έπαιξαν τελευταία με διάρκεια 10 λεπτών. Σχέδιο Karma Rogue Company Review
The biggest problem with that plot twist is that it runs contrary to the primary feature of the British approach to wartime counterintelligence: co-opting, rather than dismantling German agent networks in Britain. From the earliest days of the war, MI5 was strikingly successful in its efforts to interdict German agents immediately or shortly after their arrival in the UK — a task made easier by the fact that the Abwehr was consistently sending low-quality and poorly-prepared agents into the field.
- zintapritie2
- Δημοσιευσεις : 4
2 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες