- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 08:54 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Διαγωνισμοί Forum
Για τον διαγωνισμο. #warcraft #BfA καλυτερο expansion Wrath of the Lich King. Legion close second παντα κατα την αποψη μου. Ολα ομως ειχαν να προσθεσουν μια καινοτομια αλλα και δυστυχως ολο και καποιο grind fest. Οσον αφορα το καινουργιο τα βιντεο των Taliesin & Evitel, Bellular, Nobbel κτλ ειναι αν μη τι αλλο πολλα υποσχομενα
-
rozoua - Δημοσιευσεις : 5
Sephiroth έγραψε:Solidarity,
Οι διαγωνισμοί συνήθως λήγουν Κυριακή και Δευτέρα ανακοινώνονται οι τυχεροί. Εξαιρέσεις αποτελούν συνήθως ημέρες που είναι αργίες, όπως έτυχε και την τελευταία φορά. Έτσι, ο νικητής ανακοινώθηκε την επόμενη ακριβώς (20/02) στις 23.59 και μάλιστα το δώρο έχει φύγει κιόλας στον νικητή με κούριερ.
https://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%9D%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-PlayStation-VR,-PS-Camera-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-VR-Games/46550.html
Οτιδήποτε έχει να κάνει με διαγωνισμούς και νικητές θα τα βρίσκετε συγκεντρωμένα εδώ https://www.enternity.gr/ArticleList/Games/Contests/75.html.
Τώρα, στα περαιτέρω. Δεν μπορώ να πείσω κανέναν για το αν το μέσο είναι αξιόπιστο ή αναξιόπιστο. Ό,τι και να πω, πάντα ο καθένας θα έχει την άποψή του. Με δεδομένα ή όχι. Για μας μιλάνε οι πάνω από 3000 νικητές που έχουμε βγάλει τόσα χρόνια και τα δώρα που τους έχουμε στείλει.
Το θέμα του συμβολαιογράφου τώρα είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση για τους online διαγωνισμούς. Αν ήταν υποχρεωτικό κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, δεν θα κάναμε κανέναν διαγωνισμό. Το κόστος και μόνο της καταγραφής των όρων και της κατάθεσής τους ξεπερνάει τα 100 ευρώ για ΚΑΘΕ διαγωνισμό ξεχωριστά.
Καταλαβαίνεις λοιπόν το ότι να πασχίζουμε να δίνουμε δώρα εκατοντάδων ευρώ κάθε εβδομάδα και να πληρώνουμε και από την τσέπη μας κατοστάευρα, σε μια εποχή που τα διαφημιστικά έσοδα είναι ολοένα και λιγότερα και πασχίζουμε να διατηρήσουμε το site με ένα Χ δυναμικό και με μια Ζ ποιότητα θα ήταν αυτοκτονικό.
Υπάρχει λοιπόν μια επιτροπή κάποιον ανθρώπων που έχει οριστεί από την εταιρεία για να βγάζει τους νικητές με μια σειρά από εργαλεία. Τα ονόματα δεν νομίζω ότι έχουν καμία σημασία.
ΟΚ Παυλο για το θεμα των συμβολαιογραφων, δεν γνωριζα οτι ζητανε χαρατσι για τα παντα (αν και λογικο τωρα που το λες ).
Για το συγκεκριμενο διαγωνισμο με το vr τωρα που ανεβασες το λινκ ειδα οτι ειχε γινει κληρωση. Δεν μου το εμφανισε ουτε στα νεα ουτε στην αναζητηση. Μαλιστα εκανα αναζητηση "διαγωνισμος vr" και μου εβγαζε μονο την Ανακοινωση του διαγωνισμου και κατω στα σχολια ρωτουσαν κανα δυο παιδια "τι εγινε με το νικητη".
Δεν ηταν δηλαδη οπως ο αλλος διαγωνισμος που ειχε καθυστερησει καποιες μερες, αλλα εμφανιστηκε στα νεα ο νικητης.
Και για να το ξεκαθαρισω : αλλο η αξιοπιστια μιας κληρωσης, που οπως λες, ο,τι και να πεις μπορει καποιος να μη σε πιστεψει, αλλο η αξιοπιστια του site , να μην ενημερωνει για το τι απεγινε ο διαγωνισμος. Εγω σε αυτο κολλησα πολυ.
Επισης κατι πρεπει να γινει με την εργονομια του site, αλλες φορες βρισκεις τους διαγωνισμους στα VideoGames, αλλες
στο Free Time, αλλες στα Νεα.
Τελος, δεν ξερω αν συμβαινει το ιδιο σε αλλους, αλλα οταν παω να γραψω κατι στο Φορουμ απο το Κινητο, γινομαι αυτοματα redirect στην αρχικη σελιδα του site!
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
"Έτρεξα" πρόσφατα για ένα παρόμοιο θέμα συνεργάτη μου (εκτός του Enternity) για ένα διαγωνισμό μεγάλης εταιρείας, θα σου πω απλά ότι για να καταθέσουμε απλά έτοιμους όρους μας πήρε ο συμβολαιογράφος (για να τους καταγράψει απλά στο βιβλίο του) 60 ευρώ! Με έτοιμους όρους! Δεν υπάρχει το πράγμα, το είχαμε ψάξει, άσε...
Γενικά οι διαγωνισμοί ανεβαίνουν στην κατηγορία που ανήκουν. Γι αυτό άλλοι είναι στο Free Time, άλλοι στα Games, άλλοι στα gadgets. Στο δεύτερο link που σου έστειλα ανεβαίνουν τα πάντα (και οι διαγωνισμοί και οι νικητές), οπότε τσέκαρε αυτό για ευκολία
Το μεταφέρω αυτό με το forum και το σχόλιο στον admin για να το τσεκάρει.
Αν δείτε πάντως (ειδικά οι παλιότεροι του site) ότι κάτι αργεί, πετάξτε κανα PM, άνθρωποι είμαστε, γερνάμε, ξεχνάμε

Γενικά οι διαγωνισμοί ανεβαίνουν στην κατηγορία που ανήκουν. Γι αυτό άλλοι είναι στο Free Time, άλλοι στα Games, άλλοι στα gadgets. Στο δεύτερο link που σου έστειλα ανεβαίνουν τα πάντα (και οι διαγωνισμοί και οι νικητές), οπότε τσέκαρε αυτό για ευκολία

Το μεταφέρω αυτό με το forum και το σχόλιο στον admin για να το τσεκάρει.
Αν δείτε πάντως (ειδικά οι παλιότεροι του site) ότι κάτι αργεί, πετάξτε κανα PM, άνθρωποι είμαστε, γερνάμε, ξεχνάμε

-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες