- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 20:25 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Τι μουσική ακούτε;
Ακούω punk κυρίως ελληνικό. Από κει και πέρα crust και ροκ ελληνικό και ξένο, λίγο χιπ χοπ ελληνικό ή ξένο με καλό στίχο. Σπανιότερα θα ακούσω ξένο χιπ χοπ ή επιτυχίες τις δεκαετίας του '80. Δε με χαλάνε και το μέταλ, η σκα, η ρέγκε και η κλασική μουσική, αλλά η αλήθεια είναι πως ύστερα από λίγο με κουράζουν και το ξαναγυρίζω σε πανκ για να ισιώσω. Δεν ακούω λαϊκά, ποπ επιτυχίες των τελευταίων 20 ετών τρανς, τέκνο, νταμπστεππωσταλενεαυτα και γενικά ό,τι έχει ντάμπα ντούμπα που έχει δημιουργηθεί από κάποιον υπολογιστή.
Έτσι, φίλε: "Παίξε πανκ, ρε!"
amianen έγραψε:Σχεδόν τα πάντα...αλλά σαν το pUNk δεν έχει...
Έτσι, φίλε: "Παίξε πανκ, ρε!"

-
Emarginato - Δημοσιευσεις : 11
Καλησπέρα και από εμένα.
Ήθελα να αποφύγω το τετριμμένο ''λίγο απ'όλα'' αλλά δυστυχώς δε θα μπορέσω, διότι αυτή είναι η αλήθεια.
Με δύο λόγια όποιο είδος μουσικής διαθέσει τραγούδι ή μουσικό κομμάτι που στα αυτιά μου θα ακουστεί όμορφο/μελωδικό και θα με κάνει να γουστάρω, τότε ευχαρίστως να το προσθέσω στην συλλογή μου.
Αυτή την περίοδο μπορώ να πω ο,τι έχω μια κλίση προς την folk - Κέλτικη μουσική, ακούγοντας κάποια Γερμανικά συγκροτήματα τα οποία έχουν μερικά πολύ αξιόλογα κομμάτια!
Ήθελα να αποφύγω το τετριμμένο ''λίγο απ'όλα'' αλλά δυστυχώς δε θα μπορέσω, διότι αυτή είναι η αλήθεια.
Με δύο λόγια όποιο είδος μουσικής διαθέσει τραγούδι ή μουσικό κομμάτι που στα αυτιά μου θα ακουστεί όμορφο/μελωδικό και θα με κάνει να γουστάρω, τότε ευχαρίστως να το προσθέσω στην συλλογή μου.
Αυτή την περίοδο μπορώ να πω ο,τι έχω μια κλίση προς την folk - Κέλτικη μουσική, ακούγοντας κάποια Γερμανικά συγκροτήματα τα οποία έχουν μερικά πολύ αξιόλογα κομμάτια!
-
Saiyan85 - Δημοσιευσεις : 110
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες