Ενώ υπάρχουν games που έχω απέναντι στο ντουλάπι και δεν τα έχω παίξει ακόμη, με τράβηξε να παίξω το Broken Sword 1 στο Steam !
Brings back memories
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 15:38 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Knack 2.Υπεροχο platform-ακι.Ωραια γραφικα,καλος χειρισμος και ο ηρωας σαν ιδεα ειναι προτοτυπος.
Life Is Strange.Πραγματικα υπεροχη ιστορια.Και μονο που ασχοληθηκα για την πλατινα λεει πολλα για εμενα που δεν με νοιαζουν τα τροπαια.
inFamous First Light.Ενα ψιλο βαρετο "DLC" μεχρι στιγμης.Λες και παιζω FPS.Η αποστολες στην πλεοψηφια τους ειναι να χτυπας "κυματα" εχθρων.
Gran Turismo Sport.Ωραια η προσθηκη campaign,με μπολικους αγωνες,αλλα αν πειραξεις λιγο το αμαξι σου,ειναι περιπατος η πρωτια.Μου φαινεται πολυ ευκολο.Το πολυ ενα αμαξι να σε ακολουθει με διαφορα 3 με 4 δευτερολεπτα πισω σου.
Life Is Strange.Πραγματικα υπεροχη ιστορια.Και μονο που ασχοληθηκα για την πλατινα λεει πολλα για εμενα που δεν με νοιαζουν τα τροπαια.
inFamous First Light.Ενα ψιλο βαρετο "DLC" μεχρι στιγμης.Λες και παιζω FPS.Η αποστολες στην πλεοψηφια τους ειναι να χτυπας "κυματα" εχθρων.
Gran Turismo Sport.Ωραια η προσθηκη campaign,με μπολικους αγωνες,αλλα αν πειραξεις λιγο το αμαξι σου,ειναι περιπατος η πρωτια.Μου φαινεται πολυ ευκολο.Το πολυ ενα αμαξι να σε ακολουθει με διαφορα 3 με 4 δευτερολεπτα πισω σου.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
greenkiller.13 έγραψε:Ειχα να παιξω Assassins Creed απο τις αρχες του 2014 οπου και ειχα τελειωσει το Black Flag.Για αρκετους λογους το Unity και το Syndicate δε τα αγγιξα,και μεσα στο τελευταιο μηνα οπου εποιασα και τα δυο τελειωσα το Unity και τελειωνω και το Syndicate οπου να ναι.
Το καλο ειναι οτι και τα δυο μου φαινονται παιχνιδαρες! Και επισης ο αρχικος λογος που τα ξεκινησα ηταν για να "ζεσταθω" για το AC Origins..Ποσο μου ειχε λειψει αυτη η σειρα
Θα συμφωνήσω με τον συναγωνιστή ! Το unity ενώ στην αρχή μου φάνηκε βαρετό,το απολαμβάνω πολύ,έχει ωραίες αποστολές και εκπληκτικά γραφικά. Θα ακολουθήσει το syndicate αμέσως μετά.
Άδικα έχει τόσο κακές κριτικές το unity.
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης