News: Χbox Οne

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Η Ωραία Κοιμωμένη » 24 Φεβ 2016, 12:06

WolfRathmA έγραψε:Εχει οντως καποια θεματακια το λογισμικο. Πιστευω τωρα με την ελευση του νέου dash να λυθουν αυτα και να γινουν πιο απλα τα πραγματα.

@Anima Pura Παναγιώτη καλήμερα. Πήγα να παίξω Halo5 και μου έλεγε "insert the disk", ενώ έχω κατεβάσει κανονικά από το live. Ξέρεις αν φταίει το δίκτυο? Η μήπως φταίει το μενού;Δε θέλω να σκεφτώ το χειρότερο σενάριο Λες να είναι κάποιο ban; Το λέω γιατί ξύπνησα και για 2η μέρα δε μπορώ να κάνω sign in.Δε ξέρω τι γίνεται, τι να κάνω, λίγη βοήθεια.Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Η Ωραία Κοιμωμένη

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό WolfRathmA » 25 Φεβ 2016, 11:34

Η Ωραία Κοιμωμένη έγραψε:
WolfRathmA έγραψε:Εχει οντως καποια θεματακια το λογισμικο. Πιστευω τωρα με την ελευση του νέου dash να λυθουν αυτα και να γινουν πιο απλα τα πραγματα.

@Anima Pura Παναγιώτη καλήμερα. Πήγα να παίξω Halo5 και μου έλεγε "insert the disk", ενώ έχω κατεβάσει κανονικά από το live. Ξέρεις αν φταίει το δίκτυο? Η μήπως φταίει το μενού;Δε θέλω να σκεφτώ το χειρότερο σενάριο Λες να είναι κάποιο ban; Το λέω γιατί ξύπνησα και για 2η μέρα δε μπορώ να κάνω sign in.Δε ξέρω τι γίνεται, τι να κάνω, λίγη βοήθεια.Ευχαριστώ.

Δε με λενε Παναγιωτη, Αποστολη με λενε. :P

Ψηφιακο το εχεις το παιχνιδι; Αν ναι, για αυτο δε μπορεις να παιξεις, πρεπει να εισαι sign-in αλλιως θα πρεπει να εχεις το δισκακι μεσα. Εφόσον το εχεις ψηφιακο, δοκιμασε να πας settings->netword και να πατησεις "go offline" απο εκει και δοκιμασε παλι.
"Είπα συγνώμη σε στιγμές που έπρεπε να πω αντίο..."
Άβαταρ μέλους
WolfRathmA

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό Η Ωραία Κοιμωμένη » 25 Φεβ 2016, 13:10

WolfRathmA έγραψε:
Η Ωραία Κοιμωμένη έγραψε:

Δε με λενε Παναγιωτη, Αποστολη με λενε. :P

Ψηφιακο το εχεις το παιχνιδι; Αν ναι, για αυτο δε μπορεις να παιξεις, πρεπει να εισαι sign-in αλλιως θα πρεπει να εχεις το δισκακι μεσα. Εφόσον το εχεις ψηφιακο, δοκιμασε να πας settings->netword και να πατησεις "go offline" απο εκει και δοκιμασε παλι.

Aποστολη να σε καλά αλλά ρώτησα το Παναγιώτη που είναι ειδικός σε αυτά.Δυστυχώς επιμένει και τώρα αρχίζω να φοβάμαι τα χειρότερα.
Άβαταρ μέλους
Η Ωραία Κοιμωμένη

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 25 Φεβ 2016, 21:32

Microsoft CEO reportedly confirms Windows 10 Universal Apps are coming 'soon' to Xbox One

"Satya Nadella reportedly made the confirmation in response to questions at the Madrid dotNet Conference, at which thousands of developers were in attendance.

The Xbox One was updated with the capabilities to run universal Windows 10 apps last year with the New Xbox One Experience (NXOE). In addition to the new Avatars app, which appears to be a Universal Windows Application, the NXOE briefly offered a glimpse of Cortana running on Xbox One — showing that Windows 10 convergence is truly on the cards.
According to Microsoft Insider, Satya fell short of answering where UWAs would appear on the Xbox One, leaving us to wonder whether the Xbox One will simply receive the full Windows 10 Store, or receive more strict curation processes as is currently the case. Either way, the report should be encouraging to independent Windows app developers, who have so far been unable to put their apps onto the Xbox One."

http://www.windowscentral.com/satya-nadella-windows-10-apps-xbox-one
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

kontra k blakeies

Δημοσίευσηαπό periklis » 17 Μάιος 2016, 01:11

Eπρεπε οι δυο κονσόλες ps4 & xboxOne να επιτρέπουν στους gamers να παιζουν μεταξύ τους ακομη και απο διαφορετική κονσόλα....
Άβαταρ μέλους
periklis

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό Pleth » 30 Μάιος 2016, 20:12

periklis έγραψε:Eπρεπε οι δυο κονσόλες ps4 & xboxOne να επιτρέπουν στους gamers να παιζουν μεταξύ τους ακομη και απο διαφορετική κονσόλα....

Θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή
Άβαταρ μέλους
Pleth

Δημοσιευσεις : 72

Δημοσίευσηαπό lak100 » 22 Ιουν 2016, 20:38

πηγα πριν λιγο να αγορασω απο το store το plants vs zombies 2 στα 30 δολαρια. Εχω βαλει την κονσολα σε Region Aμερικης και ενω διαλεγω μεθοδο πληρωμης την πιστωτικη μου πεταει μηνυμα οτι το region του xbox δεν ειναι ιδιο με των windows αλλαξα λοιπον απο τα settings του pc την τοποθεσια σε Αμερικη και εκανα κανονικα την αγορα. να πω οτι εχω το τελευταιο update του preview. μαλλον πλεον κανει διασταυρωση μεσω hotmail το region. Γιατι στο microsoft biling με το e-mail εχω ελληνικο wallet αμερικανικο και καναδικο
=http://gamercards.exophase.com/psn/user/mitsos17/]Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lak100

Δημοσιευσεις : 87

Δημοσίευσηαπό niksnake » 14 Ιούλ 2016, 16:31

to scorpio tha nai dunatotero olwn telika!!!an kai argise i ms dinei tromeri apantisi sti sony!!!
niksnake

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 16 Ιούλ 2016, 20:31

Παιδια επειδη υπαρχει πιθανοτητα να αγορασω το xbox one που ειναι στα 200 Ε θα ηθελα να ρωτησω οσοι απο εδω περα εχετε στη κατοχη σας τη κονσολα,σε γενικες γραμμες ειστε ευχαριστημενοι απο:
1)τα γραφικα;
2)τις αναλυσεις και τα framerates;(εννοω φτανουν ποτε στο απροχωρητο κανοντας το παιχνιδι unplayable;
3)Δημιουργει αρκετο θορυβο ή ειναι ησυχο γενικα;
4)Επισης,ελληνικη κοινοτητα στο xbox one υπαρχει ή ειναι σχεδον ολοι στο PS4?
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 17 Ιούλ 2016, 00:14

greenkiller.13 έγραψε:Παιδια επειδη υπαρχει πιθανοτητα να αγορασω το xbox one που ειναι στα 200 Ε θα ηθελα να ρωτησω οσοι απο εδω περα εχετε στη κατοχη σας τη κονσολα,σε γενικες γραμμες ειστε ευχαριστημενοι απο:
1)τα γραφικα;
2)τις αναλυσεις και τα framerates;(εννοω φτανουν ποτε στο απροχωρητο κανοντας το παιχνιδι unplayable;
3)Δημιουργει αρκετο θορυβο ή ειναι ησυχο γενικα;
4)Επισης,ελληνικη κοινοτητα στο xbox one υπαρχει ή ειναι σχεδον ολοι στο PS4?

1) Τα γραφικά είναι τα ίδια με του PS4 πλέον, εκτός από ορισμένες εξαιρέσεις που παίζουν ακόμα. Τελείως τυχαία, τα παιχνίδια τα οποία τρέχουν σε χαμηλότερη ανάλυση σε σχέση με το PS4 δεν είναι και ό,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει και φέρνω σαν παράδειγμα το Mirror's Edge: Catalyst.
2) Στην ουσία το ίδιο με το (1). Αν τα πράγματα ήταν... unplayable η κονσόλα δεν θα πουλούσε έστω και αυτά τα 10, 10 και εκατομμύρια.
3) Είναι απίστευτα ήσυχη κατά την λειτουργία της και γενικά πιο ήσυχη από το PS4, κάτι που όμως δεν πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις γενικότερα, ανεξαρτήτως του ποιά κονσόλα είναι πιο ήσυχη.
4) Υπάρχει μια αρκετά μεγάλη κοινότητα, αν και προφανώς 8 στους 10 έχουν προτιμήσει το PS4. Υπάρχουν όμως παραπάνω από αρκετά άτομα για να μην αισθάνεσαι μόνος και η κατάσταση έχει βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με το 360.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB