Τα χειρότερα game που έχετε παίξει !

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Alex4 » 03 Οκτ 2014, 13:00

Βλεπω μερικοι λετε για L.A Noire, εγω παντως διαφωνω μου αρεσε αρκετα οταν το επαιξα πριν 3 χρονια. Βεβαια, δεν θα το ξαναεπαιζα αλλα σαν εμπειρια μου αρεσε ηταν κατι διαφορετικο απο οσα παιχνιδια εχω παιξει μεχρι τωρα.

Τωρα που το σκεφτομαι δεν μπορω να σκεφτω καποιο game ως το χειροτερο που εχω παιξει....μαλλον επειδη ειμαι πολυ επιλεκτικος και δεν παιζω ο,τι βρεθει μπροστα μου :lol:
Alex4

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 28 Οκτ 2014, 00:36

PES 2014. Μονο σε τουρνουα με φιλους μπορει να γινει λιγο διασκεδαστικο,αλλα κατα τα αλλα μιλαμε για πολυ κακο παιχνιδι,καλα που βγαινει το pes 2015 σε λιγο καιρο,χειροτερο απο το 14 δε μπορει να ναι οποτε θα δουμε μια βελτιωση φετος :)
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό leonalkalai » 28 Ιουν 2017, 15:09

Λυπάμαι που θα το πω αλλά τα είχα κερδίσει σε διαγωνισμό.Πατάτα όμως τα games.
Bacteria και UFO Extraterrestials Gold.
Άβαταρ μέλους
leonalkalai

Δημοσιευσεις : 74

Δημοσίευσηαπό bigdaddy89 » 16 Οκτ 2017, 18:41

Σίγουρα είναι πολλά που έχω δοκιμάσει και ήταν χάλια, ειδικά κάτι unplayable games από atari, αλλά ομολογώ ότι είναι από τις δυσκολότερες ερωτήσεις που μπορεί να απαντήσει κάποιος.
Αν μου επιτρέπετε εγώ θα δηλώσω τα χειρότερο καινούριο game.
Και θα βάλω το tekken 7 και mass effect andromeda.
Δεν έχω νευριάσει και δεν έχω ξενερώσει ποτε τόσο πολύ. Ντροπιάζουν όλη την ιστορία της σειράς αντίστοιχα!
Άβαταρ μέλους
bigdaddy89

Δημοσιευσεις : 46

Δημοσίευσηαπό amianen » 17 Οκτ 2017, 12:15

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια indie - low budget που επαιξα και είναι χάλια. Αλλά δεν τα βάζω εδώ καθώς ο συγκεκριμένος τομέας έχει πολλά εμπόδια. Θα αναφερθώ σε μεγάλο παιχνίδι που περίμενα πολύ και απογοητεύτηκα.
Resident Evil 4 (μπαμ!!! το είπα)
Είμαι μεγάλος φαν της σειράς και παίζω τους τίτλους της συνέχεια. Θυμάμαι όμως την τεράστια απογοητευση μου όταν το πρωτοέπαιξα. Και μάλιστα το παράτησα, δεν το τέλειωσα τότε αλλά πολλά χρόνια αργότερα.
Άβαταρ μέλους
amianen

Δημοσιευσεις : 97

Δημοσίευσηαπό Saiyan85 » 27 Δεκ 2017, 10:52

Uncharted 1 (αργό πολύ - ισως επηρεαστηκα απο το ποσο καλα ηταν τα 2 και 3)
Άβαταρ μέλους
Saiyan85

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 27 Δεκ 2017, 11:24

Far cry 2 - Το βαρέθηκα και το παράτησα λίγο πριν το τέλος.
Mafia 3 - Το μόνο ωραίο του ήταν το soundtrack
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό dim_geo » 21 Ιαν 2018, 14:38

Need for Speed: Undercover. Πιστεύω ότι είναι ένα από τα χειρότερα της σειράς NFS.
dim_geo

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό darkshark981 » 29 Ιαν 2018, 12:08

Uncharted 4 ωραία γραφικά και ωραία εμπειρία με τα τοπία αλλά μέχρι εκεί , αν δεν είσαι πολύ έμπειρος με το χειριστήριο τότε όλη η εμπειρία του παιχνιδιού χαλάει γιατί δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα και γίνεται δύσκολο χωρίς λόγο,πχ στον υπολογιστή το τερμάτιζες μέσα σε λίγες ώρες τα χειρότερα λεφτά σε παιχνίδι που έχω δώσει ποτέ .
Άβαταρ μέλους
darkshark981

Δημοσιευσεις : 64

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB