Διαγωνισμοί Forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό JIMGUN » 09 Ιαν 2018, 11:30

Το καλύτερο για μένα ηταν το 2, αν και δεν εχω παιξει το 3 ακομα (ξερω βεβαια πως αν το κανω θα μου αρεσει το 3 πιο πολυ μετα) αλλα που χρονος !! Το pick-up παντως θα παρει φωτια !!!
JIMGUN

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό JiMaKoS » 09 Ιαν 2018, 11:41

Το 3 για μένα το καλύτερο, αν και δεν έχω παίξει τα υπόλοιπα.

Καλή επιτυχία σε όλους! :)
Άρης ολέ!
Άβαταρ μέλους
JiMaKoS

Δημοσιευσεις : 3

DARK SOULS Vinyl ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Δημοσίευσηαπό exempetse » 09 Ιαν 2018, 11:53

To 3 ήταν πραγματικά κορυφαίο και η μουσική του επική!
exempetse

Δημοσιευσεις : 6

Re: Διαγωνισμοί Forum

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 09 Ιαν 2018, 12:21

Θα προτιμήσω το 1ο. Το πιο ψαρωτικό, όχι μόνο από τα παιχνίδια της σειράς μα γενικά, όταν βγήκε. Ψαρωτικό καθόλη τη διάρκεια, όχι μόνο στην αρχή. Τότε πιστεύω υπήρχαν οι καλύτερες συνθήκες για να το υποστείς. Άμαθος εγώ, άμαθος και ο κόσμος, γεγονός που ενέτεινε ακόμα περισσότερο την αγωνία και την απελπισία. Ακόμα και όταν καλούσες κάποιον, δεν ήξερες αν θα μπορούσε να σε βοηθήσει εν τέλει. Στα επόμενα ήταν ήδη όλοι υποψιασμένοι και εκπαιδευμένοι μακελάρηδες και χάθηκε αυτό το στοιχείο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 09 Ιαν 2018, 12:27

evergrey έγραψε:@Sephiroth καλα εκανα και εγραψα εδω η πρεπει να γραψω πουθενα αλλου;Respect για τους διαγωνσμους σας για αλλη μια φορα.

Να σαι καλά αγορίνα :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό crucifier4kx » 09 Ιαν 2018, 13:57

Εγω θα προτιμήσω Demon Souls γιατί ήταν από τα πρώτα που δεν ήξερες τι συμβαίνει στο παιχνίδι και στα έριχνε όλα στη μάπα....Ωραίες εποχές
crucifier4kx

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό mazos » 09 Ιαν 2018, 14:15

Τελειος ο Διαγωνισμος παιδια!,εμενα πρωσοπικα μου αρεσε πιο πολύ το 1ο Dark Souls επειδη μου πηρε πολυ καιρο να το τελειωσω και o σαδισμος του μου εμεινε αλησμονητος...
Τελευταία επεξεργασία από mazos και 09 Ιαν 2018, 18:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
mazos

Δημοσιευσεις : 415

Δημοσίευσηαπό iliasgamer81 » 09 Ιαν 2018, 15:59

Φοβερό δώρο, πανέμορφη συλλεκτική έκδοση.Ε ναι το πρώτο dark souls με έκανε να χάσω για και το τον ύπνο μου,ήταν φοβερό και πρωτοποριακό στο είδος μετά το demon souls.πολυ θα ήθελα ένα καλό remastered!!!
iliasgamer81

Δημοσιευσεις : 42

Δημοσίευσηαπό PkMiloupas » 09 Ιαν 2018, 21:42

το καλυτερο παιχνιδι της εταιριας για εμενα ειναι το Bloodborne! απο αυτην την τριλογια περισοτερο με ενθουσιασε το 3!
Άβαταρ μέλους
PkMiloupas

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό malkataz » 09 Ιαν 2018, 22:06

Εγώ πειράζει που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να ασχοληθώ με την εν λόγω σειρά; Ποιος ξέρει, μπορεί σε λίγες ημέρες να μου δοθεί!!! :D
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB