Διαγωνισμοί Forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 08 Ιαν 2018, 12:43

Λοιπόν, επειδή σας έχω αφήσει χαλαρούς αυτές τις μέρες, πάμε για ένα διαγωνισμό και εδώ. Χαρίζουμε σε έναν υπερ-τυχερό το Dark Souls: The Vinyl Trilogy! Πρόκειται για ένα ΕΠΙΚΟ πακέτο που τιμολογείται στα €120 και περιλαμβάνει το soundtrack του παιχνιδιού σε μορφή βινυλίου! Έχει εξαντληθεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Bandai Namco και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το δώρο στο https://store.bandainamcoent.eu/eu/product/437107/dark-souls-the-vinyl-trilogy.

Για να το κερδίσετε, αφήστε ένα σχόλιο με το ποιο παιχνίδι της σειράς σας αρέσει περισσότερο και γιατί.
Συμμετοχές μέχρι 07/02/18 στις 23.59, ο νικητής θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο topic!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό frigs » 08 Ιαν 2018, 13:22

το τριτο παιχνιδι της σειρας γιατι κλεινει την τριλογια οπως της αρμοζει
frigs

Δημοσιευσεις : 719

Δημοσίευσηαπό Georgebor » 08 Ιαν 2018, 19:32

Πωπωπωπωπωπωπω το θέλω!!! Το τρίτο νομίζω ότι είναι το καλύτερο γιατί είναι κλείνει τη σειρά όπως πρέπει!
Άβαταρ μέλους
Georgebor

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό evergrey » 08 Ιαν 2018, 20:24

Υπεροχος διαγωνισμος!Φοβερο πακετο φαινεται.
Το 3ο δυστυχως δεν το εχω παιξει,αλλα απο τα 2 πρωτα μου αφησε πολλες καλες εμπειριες το πρωτο Dark Souls.Ηταν σε ολα βελτιωμενο σε σχεση με το Demons Souls.Ασχετο,αλλα το Demons το "αγαπαω" περισσοτερο απο ολα.
@Sephiroth καλα εκανα και εγραψα εδω η πρεπει να γραψω πουθενα αλλου;Respect για τους διαγωνσμους σας για αλλη μια φορα.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 08 Ιαν 2018, 20:59

Από τους καλύτερους διαγωνισμούς evah! Δεν τα έχω παίξει όλα μιας και το DSII complete με περιμένει εδώ και κάνα δύο χρόνια που το έχω installed. Παρόλα αυτά το τρίτο είναι και το αγαπημένο μιας και δεν μπορώ να βάλω το Bloodborne. Αρχικά μου άρεσε πάρα πολύ γιατί ήταν πιο γρήγορο σε σχέση με τα προηγούμενα και μου φάνηκε πιο "εύκολο" σε σχέση με τα άλλα δύο. ΊΣως φταίει κιόλας ότι είχα συνηθίσει στο Bloodborne αλλά και πάλι. Οι τοποθεσίες του ήταν εξαιρετικές με την Irithyll of the Boreal Valley είναι και η αγαπημένη μου. Τα Bosses του πέρα του πρώτου, μου φάνηκαν αρκετά καλά με τον Yhorm να ήταν πολύ κορυφαία στιγμή στο παιχνίδι. Επίσης θεωρώ πως έκλεισε ιδανικά την σειρά με το τελευταίο boss fight να έσπαγε χειριστήρια και φυσικά το lore να παραμένει σε υψηλά επίπεδα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 08 Ιαν 2018, 21:44

Εγώ θα πω το πρώτο καθώς για την εποχή του ήταν πραγματικά κάτι καινούργιο, σκοτεινό και απόκοσμο! Δεν θα ξεχάσω τη φρίκη που έτρωγα στην αρχή όταν έχανα από απλούς εχθρούς συνηθισμένος από άλλου είδους παιχνίδια :)

Το δώρο σούπερ, καλή τύχη σε όλους!
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 08 Ιαν 2018, 22:35

Το πρώτο φυσικά,γιατί είναι πιο σιχαμένο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό kiriakoskin47 » 08 Ιαν 2018, 23:39

poly wraio dwro
to dark souls ii epaiksa prwto opote auto tha pw :P
Άβαταρ μέλους
kiriakoskin47

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό geodelik » 08 Ιαν 2018, 23:42

Δυστυχως δεν εχω παιξει καποιο απο τα 3, παρα μονο το Bloodborne (το οποιο τα σπαει), οποτε δεν εχω αποψη. Λατρευω ομως τα βινυλια, εδω και παρα πολλα χρονια.
Άβαταρ μέλους
geodelik

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό Pain_of_Salvation » 08 Ιαν 2018, 23:45

το 1ο γιατι μου εκανε εντυπωση!απο τα αλλα 2 πανω κατω ηξερες τι να περιμενεις
Άβαταρ μέλους
Pain_of_Salvation

Δημοσιευσεις : 140

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες