@petros19051988
Προσωπικα δεν σκοπευω να το πουλησω ακομα. Θα περιμενω να δω τι θα γινει ακριβως. Επισης σε ενα μηνα ερχεται Uncharted 4 οποτε δεν ειναι καιρος για πωληση :p. Ομως μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο δεν αγοραζω τπτ digital και δεν επενδυω ουτε ευρω στο Ps4 περα απο το Uncharted 4 σε retail μορφη. Επισης δεν ανανεωσα το Ps Plus το οποιο ειχα μονο για το Rocket League. Το πηρα στο PC οπου δεν μου ζηταει κανεις χαρατσι. Παιζει σε χαμηλοτερη ποιοτητα αλλα το τρεχω σταθερα στα 60 fps, κατι πολυ σημαντικο στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Ισως το ολο σκηνικο να ειναι το σπρωξιμο για να στραφω οριστικα στο PC gaming, κατι που σκεφτομαι καιρο αν και κονσολακιας. Το σιγουρο ειναι οτι αν εχουν σκοπο να κανουν αναβαθμιση καθε 2.5 χρονια, θα παω προς PC οπου και εχει απειρα πλεονεκτηματα και θα αναβαθμιζω οποτε θελω εγω.
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 01:40 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 4
PORTAL έγραψε:@petros19051988
Προσωπικα δεν σκοπευω να το πουλησω ακομα. Θα περιμενω να δω τι θα γινει ακριβως. Επισης σε ενα μηνα ερχεται Uncharted 4 οποτε δεν ειναι καιρος για πωληση :p. Ομως μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο δεν αγοραζω τπτ digital και δεν επενδυω ουτε ευρω στο Ps4 περα απο το Uncharted 4 σε retail μορφη. Επισης δεν ανανεωσα το Ps Plus το οποιο ειχα μονο για το Rocket League. Το πηρα στο PC οπου δεν μου ζηταει κανεις χαρατσι. Παιζει σε χαμηλοτερη ποιοτητα αλλα το τρεχω σταθερα στα 60 fps, κατι πολυ σημαντικο στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Ισως το ολο σκηνικο να ειναι το σπρωξιμο για να στραφω οριστικα στο PC gaming, κατι που σκεφτομαι καιρο αν και κονσολακιας. Το σιγουρο ειναι οτι αν εχουν σκοπο να κανουν αναβαθμιση καθε 2.5 χρονια, θα παω προς PC οπου και εχει απειρα πλεονεκτηματα και θα αναβαθμιζω οποτε θελω εγω.
Δεν εχεις αδικο για τα pc. Εμενα , δεν με χαλαει ουτε το ελαφρως πιο τσιμπημενο κοστος που εχουν για να ειναι αξιοπρεπη στα games. Με χαλαει οτι εχω φτασει σε μια ηλικια , οπου λογω δουλειας γραφειου, δεν αντεχω να ειμαι ΚΑΙ στο σπιτι μπροστα σε μια καρεκλα. Θελω καναπε και μεγαλη tv, κι αυτο στο δινει η κονσολα. Σιγουρα υπαρχει τροπος να ερθει και το pc στο σαλονι, αλλα ...
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Δωρεάν παιχνίδια με το PS Plus τον Μάιο:
- Tropico 5, PS4
- Table Top Racing: World Tour, PS4
- Switch Galaxy Ultra, PS4, PS Vita
- Bionic Commando Rearmed 2, PS3
- LocoRoco Cocoreccho!, PS3
- God of War: Ghost of Sparta, PS Vita
- Tropico 5, PS4
- Table Top Racing: World Tour, PS4
- Switch Galaxy Ultra, PS4, PS Vita
- Bionic Commando Rearmed 2, PS3
- LocoRoco Cocoreccho!, PS3
- God of War: Ghost of Sparta, PS Vita
-
thomason993 - Δημοσιευσεις : 184
Δεν νομίζω οτι δίνεται δωρεάν δοκιμή ps plus με την αγορά κονσόλας..
Ξέρω οτι σίγουρα δίνεται όμως 14 μέρες δοκιμή ps plus για κάθε καινούργιο psn account το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά και για την ενεργοποίηση αυτού του δοκιμαστικού πρέπει να συνδέσεις την κάρτα σου με το psn account.
Ξέρω οτι σίγουρα δίνεται όμως 14 μέρες δοκιμή ps plus για κάθε καινούργιο psn account το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά και για την ενεργοποίηση αυτού του δοκιμαστικού πρέπει να συνδέσεις την κάρτα σου με το psn account.
-
thomason993 - Δημοσιευσεις : 184
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες