News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 15 Απρ 2016, 23:11

Κριμα που μπηκες σε τετοια διαδικασία. επρεπε να στειλεις ενα email στη sony.
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό kostasninty » 16 Απρ 2016, 10:39

Όπως έγραψα αν έχεις δισκάκι μπορείς να παίξεις κανονικότατα τα dlcs του season pass.
Απλά όταν πας στα διαθέσιμα races του παιχνιδιού και ενώ έχεις αγοράσει το dlc, έχει πάνω τους το εικονίδιο πως δεν τα έχεις στην κατοχή σου (Αει βρεις τώρα γιατί) και σε στέλνει στο store να τα αγοράσεις. Εκεί ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι είναι δικά σου παρότι έχεις αγοράσει το dlc. Για να τα κατεβάσεις (σωστά και χωρίς να ξαναχρεωθείς) πας στο εικονίδιο του παιχνιδιού από το dashboard κατεβαίνεις μια θέση εκέι που δείχνει τι υπάρχει διαθέσιμο για αυτό το παιχνίδι και λογικά η πρώτη επιλογή σου αναφέρει πως υπάρχουν για εσένα 89 (ή όσα αναφέρει τέλος πάντων) διαθέσιμα add ons. Μπαίνεις και αρχίζεις το εκνευριστικό downloading κλικάροντας ΕΝΑ-ΕΝΑ τα Free items.

Πάντως και μόνο που αναφέρω τα βήματα που έκανα, σαν να δίνω οδηγίες εξόδου από λαβύρινθο, νομίζω αρκεί για να καταλάβει κάποιος πως η όλη δομή του psn store πάσχει.
kostasninty

Δημοσιευσεις : 2

τεχνολογία σου λεει μετα!

Δημοσίευσηαπό periklis » 16 Απρ 2016, 12:51

κατάλαβα φιλε μου.....ευχαριστω!

και εννοείται οτι το χουμε εμπεδώσει ολοι οτι το καταραμένο αυτο psn ειναι G.T.P
Άβαταρ μέλους
periklis

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό Naughty_Dog_ » 18 Απρ 2016, 20:07

Παίδες (απευθύνομαι σε όσους έχουν PS4) εάν δεν είχατε ακόμα PS4 θα αγοράζατε την έκδοση που κυκλοφορεί τώρα ή θα περιμένατε να δείτε τι ακριβώς θα γίνει με το PS4K?
(Θέλω μία γνώμη από κάποιον χρήστη που έχει PS4 στην κατοχή του)
Naughty_Dog_

Δημοσιευσεις : 29

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 19 Απρ 2016, 09:27

Σύμφωνα με τη διαρροή της Giant Bomb το μόνο άξιο αναφοράς στη νέα έκδοση του PS4 είναι η δυνατότερη κάρτα γραφικών. Στη θέση σου θα περίμενα την Ε3 η οποία δεν απέχει και πολύ, εάν η τιμή είναι καλή προχώρα σε αγορά μιας και θεωρητικά οι νέοι τίτλοι θα 'τρέχουν' καλύτερα.
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό MikeGee » 19 Απρ 2016, 10:42

Naughty_Dog_ έγραψε:Παίδες (απευθύνομαι σε όσους έχουν PS4) εάν δεν είχατε ακόμα PS4 θα αγοράζατε την έκδοση που κυκλοφορεί τώρα ή θα περιμένατε να δείτε τι ακριβώς θα γίνει με το PS4K?
(Θέλω μία γνώμη από κάποιον χρήστη που έχει PS4 στην κατοχή του)

Εννοείται ότι κι εγώ θα περιμένω για να δω τι θα κάνω! Ακόμη και αν δεν αξίζει η νέα κονσόλα λόγω μη αξιοποίησης των νέων χαρακτηριστικών της, σίγουρα θα υπάρξει μείωση τιμής στην ήδη υπάρχουσα.
Άβαταρ μέλους
MikeGee

Δημοσιευσεις : 137

Δημοσίευσηαπό bullalex » 19 Απρ 2016, 11:08

Γνωρίζει κανείς τι νέες συλλεκτικές εκδόσεις περιμένουμε?
bullalex

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό Naughty_Dog_ » 19 Απρ 2016, 14:50

Από το Uncharted 4!
Naughty_Dog_

Δημοσιευσεις : 29

Δημοσίευσηαπό petros19051988 » 22 Απρ 2016, 01:43

ποσοι εχετε σκοπο να πουλησετε τις κονσολες να παρετε την 4,5?
Άβαταρ μέλους
petros19051988

Δημοσιευσεις : 63

Δημοσίευσηαπό lak100 » 22 Απρ 2016, 18:54

εγω προσωπικα δεν σκοπευω να την πουλησω ακομα και αν παρω την καινουρια. το μεγαλο ζητημα για μενα ειναι τι θα κερδισουμε οσοι εχουμε 1080p τηλεορασεις η αν αξιζει να επενδυσει κανεις σε 4κ τηλεοραση
=http://gamercards.exophase.com/psn/user/mitsos17/]Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lak100

Δημοσιευσεις : 87

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB