- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 15:26 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 4
Όπως έγραψα αν έχεις δισκάκι μπορείς να παίξεις κανονικότατα τα dlcs του season pass.
Απλά όταν πας στα διαθέσιμα races του παιχνιδιού και ενώ έχεις αγοράσει το dlc, έχει πάνω τους το εικονίδιο πως δεν τα έχεις στην κατοχή σου (Αει βρεις τώρα γιατί) και σε στέλνει στο store να τα αγοράσεις. Εκεί ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι είναι δικά σου παρότι έχεις αγοράσει το dlc. Για να τα κατεβάσεις (σωστά και χωρίς να ξαναχρεωθείς) πας στο εικονίδιο του παιχνιδιού από το dashboard κατεβαίνεις μια θέση εκέι που δείχνει τι υπάρχει διαθέσιμο για αυτό το παιχνίδι και λογικά η πρώτη επιλογή σου αναφέρει πως υπάρχουν για εσένα 89 (ή όσα αναφέρει τέλος πάντων) διαθέσιμα add ons. Μπαίνεις και αρχίζεις το εκνευριστικό downloading κλικάροντας ΕΝΑ-ΕΝΑ τα Free items.
Πάντως και μόνο που αναφέρω τα βήματα που έκανα, σαν να δίνω οδηγίες εξόδου από λαβύρινθο, νομίζω αρκεί για να καταλάβει κάποιος πως η όλη δομή του psn store πάσχει.
Απλά όταν πας στα διαθέσιμα races του παιχνιδιού και ενώ έχεις αγοράσει το dlc, έχει πάνω τους το εικονίδιο πως δεν τα έχεις στην κατοχή σου (Αει βρεις τώρα γιατί) και σε στέλνει στο store να τα αγοράσεις. Εκεί ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι είναι δικά σου παρότι έχεις αγοράσει το dlc. Για να τα κατεβάσεις (σωστά και χωρίς να ξαναχρεωθείς) πας στο εικονίδιο του παιχνιδιού από το dashboard κατεβαίνεις μια θέση εκέι που δείχνει τι υπάρχει διαθέσιμο για αυτό το παιχνίδι και λογικά η πρώτη επιλογή σου αναφέρει πως υπάρχουν για εσένα 89 (ή όσα αναφέρει τέλος πάντων) διαθέσιμα add ons. Μπαίνεις και αρχίζεις το εκνευριστικό downloading κλικάροντας ΕΝΑ-ΕΝΑ τα Free items.
Πάντως και μόνο που αναφέρω τα βήματα που έκανα, σαν να δίνω οδηγίες εξόδου από λαβύρινθο, νομίζω αρκεί για να καταλάβει κάποιος πως η όλη δομή του psn store πάσχει.
- kostasninty
- Δημοσιευσεις : 2
τεχνολογία σου λεει μετα!
κατάλαβα φιλε μου.....ευχαριστω!
και εννοείται οτι το χουμε εμπεδώσει ολοι οτι το καταραμένο αυτο psn ειναι G.T.P
και εννοείται οτι το χουμε εμπεδώσει ολοι οτι το καταραμένο αυτο psn ειναι G.T.P
-
periklis - Δημοσιευσεις : 126
Παίδες (απευθύνομαι σε όσους έχουν PS4) εάν δεν είχατε ακόμα PS4 θα αγοράζατε την έκδοση που κυκλοφορεί τώρα ή θα περιμένατε να δείτε τι ακριβώς θα γίνει με το PS4K?
(Θέλω μία γνώμη από κάποιον χρήστη που έχει PS4 στην κατοχή του)
- Naughty_Dog_
- Δημοσιευσεις : 29
Σύμφωνα με τη διαρροή της Giant Bomb το μόνο άξιο αναφοράς στη νέα έκδοση του PS4 είναι η δυνατότερη κάρτα γραφικών. Στη θέση σου θα περίμενα την Ε3 η οποία δεν απέχει και πολύ, εάν η τιμή είναι καλή προχώρα σε αγορά μιας και θεωρητικά οι νέοι τίτλοι θα 'τρέχουν' καλύτερα.
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
Naughty_Dog_ έγραψε:Παίδες (απευθύνομαι σε όσους έχουν PS4) εάν δεν είχατε ακόμα PS4 θα αγοράζατε την έκδοση που κυκλοφορεί τώρα ή θα περιμένατε να δείτε τι ακριβώς θα γίνει με το PS4K?
Εννοείται ότι κι εγώ θα περιμένω για να δω τι θα κάνω! Ακόμη και αν δεν αξίζει η νέα κονσόλα λόγω μη αξιοποίησης των νέων χαρακτηριστικών της, σίγουρα θα υπάρξει μείωση τιμής στην ήδη υπάρχουσα.
-
MikeGee - Δημοσιευσεις : 137
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες