- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 20:30 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Αρχισα το AC: Unity. Με το patch εγκατεστημενο, εχει μια χαρα αποδοση, γραφικαρες, αλλα βαρετο ρε παιδια. Δεν τραβαει με τιποτα. Σαν αγγαρεια το συνεχιζω. Κι αυτη η μανια της ubisoft να φορτωνει εναν χαρτη με υπο-αποστολες κουραζει.
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
118 ώρες μετά στο Persona 5 έχω μπει επιτυχώς στο 2ο playthrought και συνεχίζω ακάθεκτος. Παίζω και KH Union X μια ώρα την ημέρα περίπου.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Borderlands: The Pre-Sequel.Παρολο που σχεδον σε ολα ειναι λες και παιζεις το 2,μονο και μονο που εισαι στο διαστημα αλλαζει καπως το gameplay.Παντος εξακολουθει να ειναι πολυ εθιστικο.
Sword Art Online: Hollow Fragment.Καλο παιχνιδι,αλλα αυτη η δυσκολια του ανεβαινει κατακορυφα.Ειμαι στον 98 οροφο και τρωω πολυ ξυλο.Μεγαλη διαφορα στα level απο τον 95 οροφο και μετα.
Sword Art Online: Hollow Fragment.Καλο παιχνιδι,αλλα αυτη η δυσκολια του ανεβαινει κατακορυφα.Ειμαι στον 98 οροφο και τρωω πολυ ξυλο.Μεγαλη διαφορα στα level απο τον 95 οροφο και μετα.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Resident Evil 4 HD
Βρηκα σε καλη τιμη το RE4 HD σε ps4 και το ξεκινησα. Στο ps2 το ειχα προχωρησει αρκετα και βλακωδως το σταματησα.
Απο γραφικα ειναι σαφως βελτιωμενο, αλλα αυτο που με απογοητευσε, ηταν η καμερα. Συνηθισμενος απο τα συγχρονα games να γυριζω την καμερα με τον δεξιο μοχλο, το παιχνιδι εμμονικα σε γυρναγε σε μια σταθερη γωνια θεασης, με αποτελεσμα να παλευω συνεχως με τον δεξι μοχλο, οταν ηθελα να κοιταξω προς μια μερια.
Ισως δεν εχω κανει κατι καλα στις ρυθμισεις, αλλα παντως αυτο μου προκαλεσε ναυτια , τα περα-δωθε της καμερας. Αν το εχει καποιος ας ενημερωσει για το πως να διορθωσω την καμερα.
Απο γραφικα ειναι σαφως βελτιωμενο, αλλα αυτο που με απογοητευσε, ηταν η καμερα. Συνηθισμενος απο τα συγχρονα games να γυριζω την καμερα με τον δεξιο μοχλο, το παιχνιδι εμμονικα σε γυρναγε σε μια σταθερη γωνια θεασης, με αποτελεσμα να παλευω συνεχως με τον δεξι μοχλο, οταν ηθελα να κοιταξω προς μια μερια.
Ισως δεν εχω κανει κατι καλα στις ρυθμισεις, αλλα παντως αυτο μου προκαλεσε ναυτια , τα περα-δωθε της καμερας. Αν το εχει καποιος ας ενημερωσει για το πως να διορθωσω την καμερα.
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες