Με τα δικά μου μάτια πιστεύω πως ο Germanos είχε κάποιες αρκετά ενδιαφέρουσες καλοκαιρινές προσφορές μέχρι τις 31/08/2017 (μπορεί και να μην ήταν στην τελική και ευκαιρίες).
Μερικές από αυτές είναι οι εξής:
1) Uncharted 4: A Thief' End και δώρο το DOOM στα 39,90 ευρώ.
2) Uncharted 4: A Thief' End και δώρο το DEUS EX: Mankind Divided στα 39,90 ευρώ.
3) Uncharted 4: A Thief' End και δώρο το Asseto Corsa στα 39,90 ευρώ.
4) Uncharted 4: A Thief' End και δώρο το Street Fighter V στα 39,90 ευρώ.
5) Uncharted: Η Συλλογή του Nathan Drake και δώρο το Tom Clancy's: The Division στα 39,90 ευρώ.
6) Uncharted: Η Συλλογή του Nathan Drake και δώρο το Homefront: The Revolution στα 39,90 ευρώ.
7) Uncharted: Η Συλλογή του Nathan Drake και δώρο το Mirror's Edge Catalyst στα 39,90 ευρώ.
8) Uncharted: Η Συλλογή του Nathan Drake και δώρο το Dark Souls 3 στα 39,90 ευρώ.
Εγώ αγόρασα τη Δευτέρα 28/08/2017 το Uncharted 4: A Thief' End με δώρο το DEUS EX: Mankind Divided στα 39,90 ευρώ και το Uncharted: Η Συλλογή του Nathan Drake με δώρο το Mirror's Edge Catalyst στα 39,90 ευρώ, παρά το παράδοξο που δεν έχω (θέλω να πιστεύω πως όχι ακόμα) την πολυπόθητη κονσόλα PS4.
Δεν πειράζει, τώρα που δουλεύω μπορώ να κάνω και παλαβομάρες. Καλά με λένε ότι είμαι εκτός των άλλων και ανάποδος σαν τον κάβουρα...
Αχ, με αυτή τη δουλειά που δεν μπορώ να μπω στα gaming sites. Δεν πειράζει μπαίνω και από το internet cafe.
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 19:58 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ευκαιρίες και προσφορές!
Παιδιά, κέρδισα 100 λίρες για το Αμαζον!
Έχετε καμία πρόταση?
Σκέφτομαι να προπαραγγείλω το god edition του assassin's creed.
Έχετε καμία πρόταση?
Σκέφτομαι να προπαραγγείλω το god edition του assassin's creed.
- st4vr0s@p0p1!
- Δημοσιευσεις : 257
Δωρεαν το Star Wars Battlefront Season Pass στο Psn τωρα
Δωρεαν το Star Wars Battlefront Season Pass στο Psn τωρα
-
PORTAL - Δημοσιευσεις : 141
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:https://www.humblebundle.com/very-positive-bundle-2
Δωρεάν το Outlast,τρέξτε!
Μία μέρα ακόμα θα είναι διαθέσιμο, επίσης στο ίδιο site εχει με 10 ευρω το evil within μαζί με τα 3 dlc : The Consequence, The Executioner, The Assignment
https://www.humblebundle.com/store/the-evil-within-bundle
-
amianen - Δημοσιευσεις : 97
Tην Πέμπτη 14/09/2017 αγόρασα από ένα κατάστημα Public το:
Watch Dogs Completε Edition για το PS4, 19,99 ευρώ.
Ευτυχώς που πρόλαβα, επειδή πρέπει να ήταν το τελευταίο.
Θεωρώ πως πρέπει να ήταν καλή προσφορά...
Τα games για PS4 αυξάνουν, αλλά η κονσόλα δεν υπάρχει (θέλω να πιστεύω) ακόμη!!!
Watch Dogs Completε Edition για το PS4, 19,99 ευρώ.
Ευτυχώς που πρόλαβα, επειδή πρέπει να ήταν το τελευταίο.
Θεωρώ πως πρέπει να ήταν καλή προσφορά...
Τα games για PS4 αυξάνουν, αλλά η κονσόλα δεν υπάρχει (θέλω να πιστεύω) ακόμη!!!
- GamingFun
- Δημοσιευσεις : 29
Η cd media κάνει προσφορά Resident Evil 7 στα 10€, Dead Rising 4 στα 10€ αλλά μόνο για pc και σε ψηφιακή μορφή.
Η ανάρτησή τους από το fb:
Αγοράστε σήμερα από τα Public, Seven Spots και άλλα συνεργαζόμενα καταστήματα, όλους τους PCDD (PC Digital Download) τίτλους της CAPCOM σε σούπερ τιμές.
Αποκτήστε τα Resident Evil 7 και Dead Rising 4 μόνο στα €9,99, καθώς και άλλους τίτλους της CAPCOM από €4,99!
Η προσφορά ισχύει μέχρι και την 1 Οκτωβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Αγοράστε σήμερα από τα Public, Seven Spots και άλλα συνεργαζόμενα καταστήματα, όλους τους PCDD (PC Digital Download) τίτλους της CAPCOM σε σούπερ τιμές.
Αποκτήστε τα Resident Evil 7 και Dead Rising 4 μόνο στα €9,99, καθώς και άλλους τίτλους της CAPCOM από €4,99!
Η προσφορά ισχύει μέχρι και την 1 Οκτωβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
-
amianen - Δημοσιευσεις : 97
amianen έγραψε:Η cd media κάνει προσφορά Resident Evil 7 στα 10€, Dead Rising 4 στα 10€ αλλά μόνο για pc και σε ψηφιακή μορφή.
Μακάρι το RE7 να το βάζαν και στις κονσόλες.
- panic759
- Δημοσιευσεις : 63
Οι αγορές του μήνα Σεπτεμβρίου 2017.
Βασικά δεν αγόρασα μόνο games, αλλά θέλω να μοιραστώ τις αγορές μου μιας και θεωρώ ότι έχω κάνει ένα μικρό επίτευγμα. (Δεκτές και οι ντομάτες που θα με πετάξετε, αρκεί να είναι φρέσκες-πολλά θέλω τώρα- μιας και 35 χρονών γαϊδούρι κάνω σαν μπέμπης)
Επιπλέον, θέλω να σημειώσω ότι δεν είναι προσφορές ή ευκαιρίες. Λογικά μπορεί να βρει κανείς/καμία τα συγκεκριμένα πράγματα σε πολύ καλύτερες τιμές.
Την Παρασκευή 29/09/2017 έκανα τις εξής αγορές:
1) Αγόρασα ηλεκτρονικά ένα PS4 Pro από το PhoneGalleryStore 359,32 ευρώ για να το παραλάβω από το κατάστημα.
2) Από το το Gamestation αγόρασα ηλεκτρονικά τα εξής:
α) Resident Evil Origins Collection (PS4) 21,30 ευρώ,
β) Sony PS4 Vertical Stand for Slim/Pro 19,70 ευρώ,
γ) The Evil Within (PS4) 20,90 ευρώ και
δ) The Evil Within 2 (PS4) 49,90 ευρώ (προπαραγγελία).
Να τα παραλάβω και αυτά από το κατάστημα.
3) Τέλος από το PC1.gr αγόρασα ένα APC BE700G-GR POEWR SAVING BACK UPS ES 700VA 100 ευρώ (και από δικό μου λάθος έκανε διάφορες βόλτες μέχρι να το πάρω από το κατάστημα).
Έτσι την Τρίτη 03/10/2017 πήγα στο PhoneGalleryStore και στο Gamestation και πήρα τα πράγματα που ήταν διαθέσιμα εκείνη την ημέρα. Φυσικά οι εντυπώσεις μου από τα καταστήματα ήταν θετικότατες.
Μετά το Σάββατο 07/10/2017 πήγα και στο PC1.gr και πήρα το UPS. Και αυτού η συμπεριφορά ήταν πολύ καλή δεν αντιλέγω.
Τώρα περιμένω την αυριανή ημέρα να αρχίζω να λιώνω στο PS4 με το Resident Evil Zero.
Το Σάββατο ευελπιστώ να έχω στα χέρια μου και το Evil Within 2.
Ελπίζω να κρατηθώ και να μην πάω να παίξω το Evil Within 2 κατευθείαν. Το καλό είναι πως και χωρίς Internet η κονσόλα PS4 Pro λειτουργεί και χωρίς τις αναβαθμίσεις (φτου φτου μην την ματιάσω) αφού εδώ στην Αθήνα που δουλεύω προσωρινά δεν έχω internet.
Επιπλέον, θέλω να σημειώσω ότι δεν είναι προσφορές ή ευκαιρίες. Λογικά μπορεί να βρει κανείς/καμία τα συγκεκριμένα πράγματα σε πολύ καλύτερες τιμές.
Την Παρασκευή 29/09/2017 έκανα τις εξής αγορές:
1) Αγόρασα ηλεκτρονικά ένα PS4 Pro από το PhoneGalleryStore 359,32 ευρώ για να το παραλάβω από το κατάστημα.
2) Από το το Gamestation αγόρασα ηλεκτρονικά τα εξής:
α) Resident Evil Origins Collection (PS4) 21,30 ευρώ,
β) Sony PS4 Vertical Stand for Slim/Pro 19,70 ευρώ,
γ) The Evil Within (PS4) 20,90 ευρώ και
δ) The Evil Within 2 (PS4) 49,90 ευρώ (προπαραγγελία).
Να τα παραλάβω και αυτά από το κατάστημα.
3) Τέλος από το PC1.gr αγόρασα ένα APC BE700G-GR POEWR SAVING BACK UPS ES 700VA 100 ευρώ (και από δικό μου λάθος έκανε διάφορες βόλτες μέχρι να το πάρω από το κατάστημα).
Έτσι την Τρίτη 03/10/2017 πήγα στο PhoneGalleryStore και στο Gamestation και πήρα τα πράγματα που ήταν διαθέσιμα εκείνη την ημέρα. Φυσικά οι εντυπώσεις μου από τα καταστήματα ήταν θετικότατες.
Μετά το Σάββατο 07/10/2017 πήγα και στο PC1.gr και πήρα το UPS. Και αυτού η συμπεριφορά ήταν πολύ καλή δεν αντιλέγω.
Τώρα περιμένω την αυριανή ημέρα να αρχίζω να λιώνω στο PS4 με το Resident Evil Zero.
Το Σάββατο ευελπιστώ να έχω στα χέρια μου και το Evil Within 2.
Ελπίζω να κρατηθώ και να μην πάω να παίξω το Evil Within 2 κατευθείαν. Το καλό είναι πως και χωρίς Internet η κονσόλα PS4 Pro λειτουργεί και χωρίς τις αναβαθμίσεις (φτου φτου μην την ματιάσω) αφού εδώ στην Αθήνα που δουλεύω προσωρινά δεν έχω internet.
- GamingFun
- Δημοσιευσεις : 29
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες