Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό dimitriskal » 27 Απρ 2017, 18:16

Μόνο pes και περιμένω καμιά καλή ευκαιρία να πάρω το Horizon
dimitriskal

Δημοσιευσεις : 75

Δημοσίευσηαπό Efkar » 29 Απρ 2017, 19:03

ολοκληρώνω far cry 4, μετά θα πάω σε rise of the tomp raider και σειρά ε΄χει το doom - pc πάντα
μετά βλέπουμε αναλόγως τις προσφορές στο steam
Άβαταρ μέλους
Efkar

Δημοσιευσεις : 25

Δημοσίευσηαπό evergrey » 29 Απρ 2017, 22:54

blackmore έγραψε:Πριν μερικές ημέρες, ξεκίνησα το Demon's souls, το τελευταίο καιρό σκέφτομαι το Dark Souls που είχα παίξει πριν μερικούς μήνες, και με έπιασε μια ξαφνική αγάπη για τα games της FromSoftware.
Είχα αγοράσει τα: Demon's souls - Dark Souls 1 & 2, και το Bloodborne σχεδόν μαζί, και στην αρχή μου φαίνονταν πολύ δύσκολα όλα, τώρα που άρχισα το Demon's souls, είναι δύσκολο, άλλα καμία σχέσει με όταν το πρώτο δοκίμασα, το Bloodborne που το ξανά είδα λίγο χθες, το βρίσκω πάλι αρκετά δύσκολο. :D

Μια ερώτηση σχετικά με το Demon's souls, πρόσεξα πως η κόκκινη μπάρα ζωής, αν είναι φουλ, και πεθάνεις, πέφτει στο μισό, σήμερα σκότωσα ένα boos αράχνη, και είδα πως η μπάρα ξανά γέμισε, άλλα όταν με σκότωσαν, μετά πήγαινε ξανά έως την μέση, στο Dark souls, αν θυμάμαι καλά γινόντουσαν κάτι τετοια, άλλα αν γινόσουν άνθρωπος ξαναγέμιζε, σε αυτο γεμίζει μόνο αν σκοτώσεις boss?

Απειρα respect που παιζεις αυτο το επος που λεγεται Demons Souls!Υπομονη και κουραγιο!
Απο οσο θυμαμαι,sorry αν δεν τα γραφω σωστα,φουλ ζωη,δηλαδη "κοκκινη μπαρα" εχεις οταν εισαι "ανθρωπος".
Οταν χανεις,χανεται η ψυχη σου και γινεσαι κατι σαν "ζωντανος-νεκρος".
Αν εχεις παρατηρησει,υπαρχουν καποια αντικειμενα που τα παιρνεις,και ξανα αποκτας την ανθρωπινη μορφη σου.Μονη της η μπαρα(ζωη) δεν ανεβαινει.
Κουραγιο στον επομενο Boss.Ειναι μπαμπεσης!
Στο θεμα μας...
Persona 4 Golden και παμε για 80ωρο!
Και Diablo III: Ultimate Evil Edition στο PS3.Κορυφη το παιχνιδι!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό TechPriestXS » 30 Απρ 2017, 22:23

Tα diablo δεν είναι παιχνίδια - είναι θρησκεία :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TechPriestXS

Δημοσιευσεις : 57

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 01 Μάιος 2017, 12:40

Obscure στο Xbox ... Αναμνήσεις στο Μέγιστο και φυσικά Horror !!!
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό Velakias » 04 Μάιος 2017, 23:00

Τον τελευταιο καιρο αρχισα και επαιζα το πρωτο resistance και μου εχει φανει αρκετα ενδιαφερον, αλλα λογω διαβασματος το εχω αφησει...
Velakias

Δημοσιευσεις : 51

Δημοσίευσηαπό melitzanis » 13 Μάιος 2017, 00:23

Εγώ τον τελευταίο καιρό παίζω pro evolution soccer με την παρέα μου φυσικά!
Άβαταρ μέλους
melitzanis

Δημοσιευσεις : 23

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 13 Μάιος 2017, 21:25

Επαιξα το Outlast 2 με παρεα..Κορυφη
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό evergrey » 14 Μάιος 2017, 21:50

blackmore έγραψε:
evergrey έγραψε:Απειρα respect που παιζεις αυτο το επος που λεγεται Demons Souls!Υπομονη και κουραγιο!

Ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι, το τερμάτισα, απίστευτη εμπειρία, ένα από τα καλύτερα games ever :mrgreen:

Μια ερώτηση, το demon's souls, όταν το τερματίζεις, μετά το παιχνίδι πάει πάλι από την αρχή, αξίζει να το ξανά παίξεις, υπάρχει κάτι επιπλέον μετά ή με τα level που είσαι, μπαίνει και του σακατεύεις όλους στο ξύλο, για να πάρεις εκδίκηση?

Αν θυμαμαι καλα,γιατι εχουν περασει 2 χρονια απο τοτε που το τερματισα.
Λοιπον...πρωτον αξιζει αναλογα το ποσο εχεις ψαχτει με καποια "μυστικα" που εχει το παιχνιδι,πολλα "ψαγμενα" οπλα που θα αποκτησεις(Π.χ καποιες ψυχες που παιρνεις απο τους Boss,τις κρατας και με αυτες αντι να τις ξοδεψεις για να αναβαθμισεις τον χαρακτηρα σου,τις χρησιμοποιεις για οπλα η μαγεια.Εκει να δεις τι ικανοτητες αποκτας)και καποιες περιοχες που σαν πρωταρης δεν μπορουσες να πας.
Παντος μην νομιζεις οτι θα ειναι πιο ευκολο.Πιο βατο αλλα και παλι ειναι δυσκολο.Δεν θα ειναι περιπατος.Απλα εχεις πολλα εξτρα παραπανω οταν νικας κυριως τους Boss.Και εκει ακριβως ειναι αυτο που θα σε κανει να ξαναπαιξεις.Να φτιαξεις εναν χαρακτηρα οσο γινεται πιο τελειο.
Στο θεμα μας:
Blood Knights.Πολυ αδιαφορο παιχνιδι.Το μονο θετικο ειναι οτι εχει 2πλο.
Port Royale 3.Σκετο μπερδεμα.Εχει πολλα να κανεις αλλα το πως να το κανεις ειναι γριφος.
Persona 4 Golden.Εγγυηση!
Diablo III: Reaper of Souls.Πολυ καλο παιχνιδι!Τελειωσα την ιστορια και τωρα δινω πονο στο Adventure mode.Εθισμος!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό evergrey » 15 Μάιος 2017, 16:00

blackmore έγραψε:Ξεκίνησα σήμερα το Dark Souls II Scholar of the First Sin στο xbox one, άλλα μέχρι στιγμής δεν ξετρελάθηκα όπως τα υπόλοιπα, ελπίζω στην συνέχεια να γίνει καλύτερο, διαφορετικά θα το αφήσω και θα παίξω το Dark Souls IΙΙ :)

evergrey ευχαριστώ για της πληροφορίες, κάποια στιγμή θα παίξω ξανά το παιχνίδι, από την νέα αρχή ;)

Πολυ πιο "ευκολο" μου φανηκε εμενα το Dark Souls 2 απο το Demons.Παντος δωστου μια ευκαιρια.Εχει απιστευτες περιοχες που θα σου μεινουν σαν εμπειρια για παντα σαν gamer!
Σε ζηλευω που εχεις το Dark Souls 3.Εγω εχω αχτι να βρω το Dark το πρωτο σε καλη τιμη,αλλα δεν!
Υπομονη και καλη συνεχεια με τα Souls.
Άβαταρ μέλους
evergrey

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB