Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evergrey » 05 Μαρ 2017, 15:48

Εντυπωσεις απο τα πιο προσφατα,γιατι απο το καλοκαιρι του 2016 εχουν τερματιστει πολλα games.

Watch Dogs - Υπεροχο παιχνιδι,χορταστικο και πραματικα στο PS3 ηταν μια χαρα τα γραφικα του.Ενδιαφερον και το online του.
Marvel: Ultimate Alliance 2 - Τελικα βγηκε καλο παιχνιδακι αν και δεν το περιμενα.Πολυ καλο ειδικα σε 2πλο!
Hitman: Contracts - Καρα παλουκι για τα δικα μου δεδομενα.Καμια σχεση με τα προσφατα Hitman.Η μουσικη φοβερη παντος!
Assassin's Creed Brotherhood - Τα λογια ειναι περιττα!Αν και τωρα που το επαιξα εγω στο online δεν παταγε ψυχη.
Unepic - Πολυ ενδιαφερον και ψαγμενο παιχνιδακι γιαι το PSV.Για ενα ατομο που εφτιαξε αυτο το παιχνιδι ειναι κορυφη!
The Bureau: XCOM Declassified - Ωραιος κλωνος του Mass Effect.Ενδιαφερον το συστημα μαχης και η διαρκεια του παιχνιδιου.
Bionic Commando Rearmed 2 - Αρκετα σπαστικο σε ορισμενα σημεια.2πλο ειναι απολαυση.
Beyond Good & Evil HD - Ωραιο παιχνιδι,υποθεση και gameplay.Μακαρι να εβγαζαν μια συνεχεια.
Oddworld: New 'n' Tasty - Πολυ καλη δουλεια!Πραγματικα αγνωριστο το εκαναν οσο αφορα τα γραφικα.
Quantum Conundrum - Αρκετα καλο "Portal" παιχνιδακι.Μικρο σε διαρκεια αλλα εχει πολυ καλα puzzle στοιχεια.
Color Guardians - Το πιο χαλαρο-διασκεδαστικο παιχνιδακι που εχω παιξει στο PSV.Περναει η ωρα πολυ ευχαριστα.
Dragon Age: Origins - Πρωταρης στο D.A αλλα κολλησα ασχημα.Υπεροχο σε ολα του!
Crypt of the NecroDancer - Δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο,αλλα μονο και μονο για την μουσικη του αξιζει.
Costume Quest 2 - Πολυ καλυτερο το πρωτο ηταν.Το μονο αρνητικο,ειναι αρκετα ευκολο.
Εχω και αλλα...αλλα αλλη φορα.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 05 Μαρ 2017, 17:28

Παίζω από χθες το βράδυ Salt&Sanctuary. Δυσκολάκι.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό abaddon77 » 07 Μαρ 2017, 20:51

Επιστροφή στο L.A. Noire που το είχα αφήσει στην μέση
Άβαταρ μέλους
abaddon77

Δημοσιευσεις : 64

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 21 Μαρ 2017, 23:22

Το μονο παιχνιδι που παιζω αυτο το καιρο ειναι το For Honor σε xbox one.
Παιχνιδαρα αλλα μονο οταν δουλευει σωστα με αυτους τους servers που εχει :/
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό evergrey » 24 Μαρ 2017, 13:31

Τελος με το Lumo.Καλα τα platform και puzzle στοιχεια που εχει,αλλα τα χαντακωνει η καμερα που απλα δεν υπαρχει.
To demo του Toukiden 2.Αρκετα βελτιωμενο με το προηγουμενο σχεδον στα παντα.
Και απο το πουθενα πλατιναρα το Severed στο "βητακι".Αρκετα καλο και μεγαλο σε σχεση με αυτα που διαβαζα για 7 ωρες.12 ωριτσες μου πηρε εμενα για 100% σε ολα.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό master » 28 Μαρ 2017, 14:41

το horizon zero dawn παρα πολυ καλο και μου αρέσουν πολυ τα open world μετα το gta v
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό evergrey » 08 Απρ 2017, 18:25

Εικόνα

Απειρα respect το παιχνιδι!Οτι και να γραψω ειναι λιγο!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό TechPriestXS » 14 Απρ 2017, 02:29

Skyforce σε ...wiiU - παιχνιδάρα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TechPriestXS

Δημοσιευσεις : 57

Help

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 25 Απρ 2017, 13:54

Παιδια, εγω τελειωσα το Uncharted 4 στο Explorer mode, μια χαρα παιχνιδι αλλα ως εκει. Γραφικα κορυφαια,gameplay καλο αλλα δε θα μου μεινει αξεχαστο.

Τωρα εχω στην αναμονη τα εξης και θα ηθελα τη βοηθεια σας :
1.Deus ex (ps4)
2.Metal gear 5 (ps4)
3.Metro Redux (ps4)
4.Assassin's creed Unity (ps4)
5.Assassin's creed Syndicate (ps4)
6.Mafia 2 (ps3)
7.Kingdom Hearts HD 1.5 - 2.5 (ps3)

Ποιο θα με συμβουλευατε να αρχισω με δεδομενο οτι ταυτοχρονα μου εχουν σπασει τα νευρα τα 2 τελευταια bosses του Dark Souls 3 και κανω farming να ανεβω κανα level;
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό evergrey » 25 Απρ 2017, 15:55

Solidarity έγραψε:Παιδια, εγω τελειωσα το Uncharted 4 στο Explorer mode, μια χαρα παιχνιδι αλλα ως εκει. Γραφικα κορυφαια,gameplay καλο αλλα δε θα μου μεινει αξεχαστο.

Τωρα εχω στην αναμονη τα εξης και θα ηθελα τη βοηθεια σας :
1.Deus ex (ps4)
2.Metal gear 5 (ps4)
3.Metro Redux (ps4)
4.Assassin's creed Unity (ps4)
5.Assassin's creed Syndicate (ps4)
6.Mafia 2 (ps3)
7.Kingdom Hearts HD 1.5 - 2.5 (ps3)

Ποιο θα με συμβουλευατε να αρχισω με δεδομενο οτι ταυτοχρονα μου εχουν σπασει τα νευρα τα 2 τελευταια bosses του Dark Souls 3 και κανω farming να ανεβω κανα level;

@Solidarity για να ξεχαστεις απο την Dark-ιλα,πηγαινε βουρ για Mafia 2.Πολυ καλο παιχνιδι,καλη ιστορια και τελειως αλλη θεματαλογια.Θα χαλαστεις ως κατοχος PS4 με τα γραφικα,αλλα περα απο αυτο ειναι πολυ καλο παιχνιδι.
Απο τα PS4 games που εχεις,ανετα ξεκινα κατι με Assassin.Βολτα στο παρκο θα σου φανουν σε σχεση με τα Souls παιχνιδια και θα τα ευχαριστηθεις.
Deus/Metal/Kingdom ειναι μεγαλα παιχνιδια και θελουν χρονο.Αξιζουν με χιλια φυσικα ολα τους.
Στο θεμα μας...
Λιωνω ακομα μετα απο 60ωριτσες το Persona 4 Golden.Υπεροχο παιχνιδι.
Και Alien Rage στο PS3.To παιχνιδι δεν παλευεται με τιποτα.Εχω κολλησει σε εναν Boss που σε βαραει αλυπητα.Ανασα δεν σε αφηνει να παρεις.Souls παλι Souls!
Άβαταρ μέλους
evergrey

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB