- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 19:30 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Connie GR έγραψε:Roronoa έγραψε:Dark Souls στο PC, αρκετοι ψοφοι μεχρι στιγμης
Και που 'σαι ακόμα!
Μιλάς για το 1ο Dark Souls? Ζηλεύω. Θα ήθελα να είχα ξανά το feeling να ξαναπαίζω το Dark Souls για την 1η φορά.
Ναι το 1, το ειχα καιρο αλλα το ειχα αφησει γιατι ειναι λιγο μουφα το port, αλλα ενταξει τελικα αξιζε που παρασυρθηκα και το ξαναδοκιμασα (και καταφερα να το φτιαξω αυτην τη φορα με το dsfix)

Και μετα την πρωτη μερα που εκλεισα ενα 6ωρο ειχα και εναν απο τους χειρότερους εφιαλτες που ειχα ποτε.
Επαιζα λεει και ξαφνικα κατι εγινε στο game, κατι αναπάντεχο που δεν περιμενα, και αρχισα να ουρλιαζω οσο πιο δυνατα μπορουσα (ενιωθα πως ουρλιαζα απο το βαθος τους λαρυγγιού μου) αλλα δεν εβγαινε καθολου φωνη. Μετα ξυπνησα και ενιωθα μια ανατριχιλα σε ολο το κορμι μου ενα πραγμα.
Οταν το παιζεις δεν ειναι τοσο τρομακτικο, δλδ αλλα παιχνιδια που εχω παιξει ειναι πραγματικα τρομακτικα, αλλα ολος ο κοσμος του παιχνιδιου εχει ενα εφιαλτικο feeling.

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
-
Roronoa - Δημοσιευσεις : 419
Roronoa έγραψε:Connie GR έγραψε:Roronoa έγραψε:Dark Souls στο PC, αρκετοι ψοφοι μεχρι στιγμης
Και που 'σαι ακόμα!
Μιλάς για το 1ο Dark Souls? Ζηλεύω. Θα ήθελα να είχα ξανά το feeling να ξαναπαίζω το Dark Souls για την 1η φορά.
Ναι το 1, το ειχα καιρο αλλα το ειχα αφησει γιατι ειναι λιγο μουφα το port, αλλα ενταξει τελικα αξιζε που παρασυρθηκα και το ξαναδοκιμασα (και καταφερα να το φτιαξω αυτην τη φορα με το dsfix)Ειμαι κανα 25ωρο τωρα αλλα δεν πτοούμαι. Πραγματικα ειναι μεσα στα καλυτερα games που εχω παιξει, εχει τα ελλατωματα του αλλα ειναι φοβερο το gameplay.
Και μετα την πρωτη μερα που εκλεισα ενα 6ωρο ειχα και εναν απο τους χειρότερους εφιαλτες που ειχα ποτε.
Επαιζα λεει και ξαφνικα κατι εγινε στο game, κατι αναπάντεχο που δεν περιμενα, και αρχισα να ουρλιαζω οσο πιο δυνατα μπορουσα (ενιωθα πως ουρλιαζα απο το βαθος τους λαρυγγιού μου) αλλα δεν εβγαινε καθολου φωνη. Μετα ξυπνησα και ενιωθα μια ανατριχιλα σε ολο το κορμι μου ενα πραγμα.
Οταν το παιζεις δεν ειναι τοσο τρομακτικο, δλδ αλλα παιχνιδια που εχω παιξει ειναι πραγματικα τρομακτικα, αλλα ολος ο κοσμος του παιχνιδιου εχει ενα εφιαλτικο feeling.
Και που 'σαι ακόμα. Τα Souls είναι μοναδικές εμπειρίες. Για ό,τι θέλεις να συζητήσεις, let me know!

-
Connie GR - Δημοσιευσεις : 343
H1z1
Πλεον το γυρισα για λιγο καιρο στο pc και ασχολουμαι με το H1z1 ειχα προλαβει το πακετο οσο ηταν και το King of the Kill μεσα στα 20 ευρω..πλεον το σπασανε σε 2 πακετα με το οποιο survival mode εχω αφησει κοκκαλα απο τις πολλες ωρες!
-
mike_gramm - Δημοσιευσεις : 6
Παιδια το Bloodborne με εχει αρρωστησει. Ειμαι 38 και κοιμαμαι και ξυπναω με τη σκεψη πως θα περασω το καθε επιπεδο και πως θα ξεκλειδωσω shortcut. Ειμαι level 90, λιγο πριν το τελος και τους εχω παρει ολους παραμαζωμα. Εχω να κολλησω ετσι με video game απο τα παιδικα μου χρονια, εποχες Amiga.
Στο μεταξυ, ενω ειμαι νευρικος gamer, μπορω να πω οτι εχω εκνευριστει πιο πολλες φορες με τα λεγομενα "ευκολα" παιχνιδια , παρα με το Bloodborne, το οποιο θα χαρακτηριζα δικαιοτατο.
Στο μεταξυ, ενω ειμαι νευρικος gamer, μπορω να πω οτι εχω εκνευριστει πιο πολλες φορες με τα λεγομενα "ευκολα" παιχνιδια , παρα με το Bloodborne, το οποιο θα χαρακτηριζα δικαιοτατο.
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης