Δε βλεπω το λογο να βαζουμε ετικετες spoilers, οποιος μπαινει σε forum για GOT και δεν εχει δει τα επεισοδια τον τρωει να τη φαει τη σποιλερια!
Τρεχουν οι εξελιξεις στη σειρα, κοντευουμε την τελικη ευθεια. Πολλα που θα λεγα τα ειπες ηδη Mysterious. Στην επιστροφη στο Winterfell απο τον τοιχο θα εχουμε πολλα reunion (αν γινει αυτη τη σεζον και αν επιζησουν οι χαρακτηρες που πανε εκει), Jon με Arya και Brandon, Arya και Hound, Hound με την Brienne(!!), χαμος. Ενδιαφερουσες καταστασεις το λιγοτερο!!
Παρακολουθω πολλες τηλεοπτικες σειρες και ταινιες με 'συμπαντα' (Marvel κλπ) αλλα το μονο εργο που με καιει να δω το τελος του ειναι το Game Of Thrones. Μακραν. Ας τα αφησω ολα στη μεση και να δω μονο αυτο και δε με νοιαζει! Πραγματικα μνημειωδης σειρα, ισως η καλυτερη σειρα που εχει βγει ποτε
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 22:55 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
A Game of Thrones
Χαχα οντως οποιος μπαινει σε φορουμ και περιμενει να μη σποιλεριαστει ε τα θελει κωλος του
Και εχεις δικιο Alias το ξεχασα εντελως,περα απο την προφανη και αναμενομενη επανενωση Hound-Arya θα εχει φαση οταν βρεθουν προσωπο με προσωπο Hound-Brienne και με τον κοκκινογενη Αγριο να ειναι ετοιμος να ορμηξει αφου γουσταρει την Brienne!
Κι εγω βλεπω πολλες σειρες γενικα αλλα οσο καλες και να ειναι,οσο και να μου αρεσουν μου μοιαζουν τοσο μικρες μπροστα στο μεγεθος του game of thrones,σαν να συγκρινεις παιδια με αντρες.

Κι εγω βλεπω πολλες σειρες γενικα αλλα οσο καλες και να ειναι,οσο και να μου αρεσουν μου μοιαζουν τοσο μικρες μπροστα στο μεγεθος του game of thrones,σαν να συγκρινεις παιδια με αντρες.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Λέγεται πως ενώ το κεντρικό story μένει ίδιο,υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα και καταστάσεις.Είναι και λογικό γιατί αν ήταν τα πάντα ίδια ποιος θα διάβαζε τα βιβλία.Όπως επίσης θα μπορούσε να τα τελειώσει νωρίτερα αλλά έτσι θα ξέραμε το τέλος της ιστορίας και σίγουρα αυτό θα γίνει μόνο αν τελειώσει η σειρά.Κι εγώ το σκέφτομαι αν θα διαβάσω τα βιβλία γιατί όσο να'ναι δεν είναι ότι καλύτερο να ξέρεις τι θα γίνει αλλά από την άλλη πρέπει να είναι ακόμη πιο επικά από τη σειρά με αμέτρητες λεπτομέρειες.Κι από τη μια πλευρά αυτό είναι σημαντικό όφελος γιατί γνωρίζεις εκ των προτέρων πρόσωπα και καταστάσεις και τα κατανοείς ευκολότερα.Ενώ όποιος έβλεπε τη σειρά χωρίς να διαβάσει τα βιβλία έχανε τη μπάλα στην αρχή με τόσα ονόματα και βασίλεια και συγγένειες και οίκους!
-
Θα υπαρχουν τεραστιες διαφορες στα βιβλια παιδια. Απο οτι εχω δει σε συνεντευξεις οι δημιουργοι ξερουν μονο την γενικη καταληξη της ιστοριας και οχι το πως θα φτασει εκει. Πχ απο τα φετινα επεισοδια, στα βιβλια μπορει να μην υπαρχει καν η επιθεση στο Casterly Rock και η επιθεση στην αμαξοστοιχια των Lannister. Μπορει να μην χανει τους συμμαχους της η Daenerys απο την αρχη. Απο την περσινη σεζον γραφουν τα επεισοδια χωρις να αντλουν απο καποιο βιβλιο και χωρις οδηγιες-συμβουλες απο τον Martin. Θεωρω οτι αξιζει να διαβαστουν τα βιβλια οοοοταν βγουν γιατι θα ειναι μια πολυ διαφορετικη εκδοχη της ιστοριας. Εξαλλου και με τα βιβλια που ειχαν για οδηγους τις πρωτες σεζον αλλαξαν ενα σωρο πραγματα, ποσο μαλλον χωρις αυτα.
Οπως και να χει, αντε περιμενε ως τα Χριστουγεννα του 18 (και αν) να βγει η τελευταια σεζον
Οπως και να χει, αντε περιμενε ως τα Χριστουγεννα του 18 (και αν) να βγει η τελευταια σεζον
-
Alias - Δημοσιευσεις : 37
Όντως πάρα πολύ δυνατό το επεισόδιο και με το ένα να είναι καλύτερο από το άλλο ποιος ξέρει πόσο επικό θα είναι το τελευταίο της σεζόν...
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης